Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    20. Veljača 2024. 18:28

https://bazzar.hr/p/GVMKDXR-miminu-jastuk-dekica-za-novorodence-s-masnom-bijeliOva je cijenom okej, jel valja? 

• lalllla

Sandra25

bejbe2018

Sandra25

Ajde ima nas za sada 3 iz Splita, mislim da je i Lucy iz Splita cini mi se.
    Sta se paketine tice nasla sam na dada i rocco al je 50 eura i nasla sam na ethereal nesto jeftinije. Nije mi hitno bas odmah naruciti pa cu razmisliti
    E na nju sam zaboravila.
    Ali sam odustala jer je čini mi se to samo zbog imena cijena,a i nije sama napravljena nego je svaki put moraš. I još donji dio nije zatvoren pa mi je nekako nesigurno za vidit.
    Ni meni se ta njihova ne svidja , izgleda mi nekako šlampavo🤣

Da , ja ju imam, onako je ko dekica pa se mora svaki put vezivat itd sva je nikakva slampava, ne znam jesu sve takve ali nisam uopce to koristila.  Lakse mi je bilo na kraju priviknut se drzat bebu bez toga nego s tim jer sve nekako klizi😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Alexica

Evo cure da se konacno javim, cestitam curama… morala sam procitati preko 20 stranica pa vise ne znam ko je sve rodio, zapamtila sam samo 12345M i Donnu (ali nju jos cekamo jel?), kog sam zaboravila cestitke isto!
    12345M bravo, bravo, mi zene sve mozemo! Drago mi je da je bebica dosla prirodno!Evo mi smo danas dosli doma, kolko god je naporan dan toliko je lakse jer nisam vise sama pa muz uskace, mama nosi rucak i nema tog stalngo muvinga kao u bolnici gdje nista nisam stizala.
    Dojimo, meni jucer krenulo mlijeko malo jace pa su cice tvrde i moram se izdajati i masirati. Malac isto valjda ima onaj famozni prvi skok u razvoju pa je stalno placljiv (a inace je bas dobra beba) i trazi cicu i mazenje.
    Ne znam jel radimo sve ok, a i ceka nas jos i noc.za sad mu nudim cicu cim je budan i ima interes, probavamo bez dohrane (davali su mu u bolnici pa sam sad malo zbunjena jel bez toga dovoljno jede).
    Moram samo javiti curama sa zgaravicom da mi je doslovno prestala cim sam rodila- preporod. 
    Savovi od carskog bole jos uvijek pa me to malo sputava u svemu ali mislim da smo za par dana super kad se uhodamo.
    Jako sam nenaspavana, jucer sam cijelu noc izdajala i dojila da se ne upali nista. Stvarno su te cice problematicne kad sve krene.
    E i da, danas sam stala na vagu, trudnocu zavrsila sa 74kg, danas imam 67,6. Mozemo rec da sam skoro sve izgubila, stvarno me zacudilo jer je trbuh jos tu u nekoj mjeri.
    Za steznik, i ja sam nabavila onaj koji je lalla napisala, to su mi u bolnici preporucili.
    Hormoni me peru pa placem dosta, malo od srece, malo od tuge, ali generalno mi je lijepo :)

• Alexica
    20. Veljača 2024. 18:32

E i svi moji cravinzi iz trudnoce (krafne i palacinke) su nestali, a doslovno je muz imao zapovjed da me to doceka kad dodjem doma.
    Na kraju sam mu rekla cim sam rodila da me vise ne trazi :( bude valjda za par dana

amystiqa
    20. Veljača 2024. 18:54

Anica88

Bila sam danas prvi put u trudnickoj ambulanti u svetom duhu pa evo moj izvjestaj :)
    Izvagali su me, izmjerili tlak, testirali urin. Nakon toga sam jako dugo cekala na pregled. U smjeni je bila dr Petra Glad Stritof. Mladja je i ljubazna.
    Danas je bio samo ultrazvuk. Beba ima 2900g.
    Nije bilo vaginalnog pregleda.
    Ukupno sam bila tamo 2.5 sati.

E baš se veselim tvojem iskustvu jer se ja još mislim između Sv.Duha i Vinogradske. Za tu dr sam pročitala samo pohvale. 
    12345M čestitke na bebaču i bravo na izdržanom! Sad je gotovo i odmaraj! ❤️

2020. 👦🏻

Donna2022
    20. Veljača 2024. 19:08

12345M cestitamm!! jako slican porod smo imale, samo sto ie moj trajao krace- oko podne su krenuli jaci trudovi (pod dripom) i u 14:30 je stigla nasa Leona!💗
    Trazila sam epiduralnu, iako kad je krenuo izgon ona vise nema neku funkciju, boli, necu lagati da ne, ali stvarno je istina da se sve zaboravi kada ugledate to malo stvorenje💗
    Maloj se nije bas dalo van tako da nazalost nisam izbjegla rezanje, zaradila sam 4 sava i na kraju su ju lagano povukli na vakum. Danasnji vakum nije srecom kao prije 30 god, tako da je glavica ostala okrugla, nema onaj izduzeni oblik.
    Ali najvaznije je da je sve dobro proslo💗💗 nije velika bebica, 2950 i 48 cm💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• tear_of_happiness
    20. Veljača 2024. 19:09

Čestitke Donna! Dobrodošla Leona! ❤️🍀🥰 brz oporavak, mazite se i pazite 😘

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

amystiqa
    20. Veljača 2024. 19:15

Donna2022

12345M cestitamm!!jako slican porod smo imale, samo sto ie moj trajao krace- oko podne su krenuli jaci trudovi (pod dripom) i u 14:30 je stigla nasa Leona!💗
    Trazila sam epiduralnu, iako kad je krenuo izgon ona vise nema neku funkciju, boli, necu lagati da ne, ali stvarno je istina da se sve zaboravi kada ugledate to malo stvorenje💗
    Maloj se nije bas dalo van tako da nazalost nisam izbjegla rezanje, zaradila sam 4 sava i na kraju su ju lagano povukli na vakum. Danasnji vakum nije srecom kao prije 30 god, tako da je glavica ostala okrugla, nema onaj izduzeni oblik.
    Ali najvaznije je da je sve dobro proslo💗💗 nije velika bebica, 2950 i 48 cm💕

Čestitke Donna i dobrodošla malena. ❤️
    Gdje si ti rodila, nisam upamtila? 

2020. 👦🏻

amystiqa
    20. Veljača 2024. 19:16

Bome zaredale se ove pretproljetne bebice, vjesnice proljeća. 🌸🥰

2020. 👦🏻

• Leptirica123
    20. Veljača 2024. 19:19

Čestitam Donna! Uživajte zajedno, brz oporavak želim! 😊🥰🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.