Uf cure, bilo je kriticno, od sinoc 10 navecer danas ujutro do 7 samo dva cm otvorena, boli za krepat, setala sam, sjedila na lopti, dosta sam bila i spojena na ctg pa morala lezat i to mi je bilo najteze za podnjet trudove. Do 10 sam dosla na 5cm premjestili me u rađaonu i zvala decka da moze doc. Od osoblja su apsolutno svi bili dobri i ljubazni, oko podne sam bila na 8 cm i onda mi je stavila malo dripa da se otvori do kraja, bolilo me za krepat cijelo vrijeme, svi su culi kqko vristim, govorilq sam da ne mogu vise da zelim kuci da nemqm vise snage i oko 2 je bio izgon i oko 2 i 15 je dosao mali Arton, pljunuti na svog tatu, legli su mi na trbuh i izvukli ga vakumom jer mu se pupcana vrpca omotala oko vrata
Meni je bilo sve dosta bolno i traumaticno, za epiduralnu me nije niko ni pitao, dobilq sam neku inekciju u guzicu koja me malo omamila, imam dva tri sava iznutra, nisu me morali rezat (napokon nes pozitivno) noge su mi se tresle nakon poroda nenormalno, poze sam mogla birat sama ali smo na leđima to obavili
Ima oko 3600g i nez koliko je velik, nisam od šoka zapamtila, zq osoblje i deckq sve pozitivno, a ja i on smo se izmucili
cestitam na sinu i na snazi , svaka cast❤️ zelim ti brz oporavak i uzivajte😃… kako izgleda kad ti rade taj vakuum?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Uf cure, bilo je kriticno, od sinoc 10 navecer danas ujutro do 7 samo dva cm otvorena, boli za krepat, setala sam, sjedila na lopti, dosta sam bila i spojena na ctg pa morala lezat i to mi je bilo najteze za podnjet trudove. Do 10 sam dosla na 5cm premjestili me u rađaonu i zvala decka da moze doc. Od osoblja su apsolutno svi bili dobri i ljubazni, oko podne sam bila na 8 cm i onda mi je stavila malo dripa da se otvori do kraja, bolilo me za krepat cijelo vrijeme, svi su culi kqko vristim, govorilq sam da ne mogu vise da zelim kuci da nemqm vise snage i oko 2 je bio izgon i oko 2 i 15 je dosao mali Arton, pljunuti na svog tatu, legli su mi na trbuh i izvukli ga vakumom jer mu se pupcana vrpca omotala oko vrata
Meni je bilo sve dosta bolno i traumaticno, za epiduralnu me nije niko ni pitao, dobilq sam neku inekciju u guzicu koja me malo omamila, imam dva tri sava iznutra, nisu me morali rezat (napokon nes pozitivno) noge su mi se tresle nakon poroda nenormalno, poze sam mogla birat sama ali smo na leđima to obavili
Ima oko 3600g i nez koliko je velik, nisam od šoka zapamtila, zq osoblje i deckq sve pozitivno, a ja i on smo se izmucili
Cestitam❤️❤️
Bas mi je zao sto si se namucila i ti i bebač. Neka je sve dobro zavrsilo, zaboravit ces sve. Kazem iz iskustva🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ajde ima nas za sada 3 iz Splita, mislim da je i Lucy iz Splita cini mi se.
Sta se paketine tice nasla sam na dada i rocco al je 50 eura i nasla sam na ethereal nesto jeftinije. Nije mi hitno bas odmah naruciti pa cu razmisliti
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sta se paketine tice nasla sam na dada i rocco al je 50 eura i nasla sam na ethereal nesto jeftinije. Nije mi hitno bas odmah naruciti pa cu razmisliti
Babycenter ima povoljno:
https://www.babycenter.hr/kod-kuce/kucni-tekstil/jastuci-za-novorodjencad
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Bila sam danas prvi put u trudnickoj ambulanti u svetom duhu pa evo moj izvjestaj :)
Izvagali su me, izmjerili tlak, testirali urin. Nakon toga sam jako dugo cekala na pregled. U smjeni je bila dr Petra Glad Stritof. Mladja je i ljubazna.
Danas je bio samo ultrazvuk. Beba ima 2900g.
Nije bilo vaginalnog pregleda.
Ukupno sam bila tamo 2.5 sati.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala cure 💕 pupcana je bila dosta kratka pa kad je izaso mogo mi je samo do trbuha doci, ali je zaplako jako brzo, sad me boli dole al to je jedino sto je ostalo od bolova, boli me jako i zadnji otvor haha bas osjetim pritisak
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Braaaaaavoooo 12345M, svaka čast hrabrice. Prošlo je, gotovo je, Arton je sa vama i to je najbitnije! Mazite se i pazite, zaslužili ste ❤️🍀🥰
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
E na nju sam zaboravila.
Ali sam odustala jer je čini mi se to samo zbog imena cijena,a i nije sama napravljena nego je svaki put moraš. I još donji dio nije zatvoren pa mi je nekako nesigurno za vidit.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sta se paketine tice nasla sam na dada i rocco al je 50 eura i nasla sam na ethereal nesto jeftinije. Nije mi hitno bas odmah naruciti pa cu razmislitiE na nju sam zaboravila.
Ali sam odustala jer je čini mi se to samo zbog imena cijena,a i nije sama napravljena nego je svaki put moraš. I još donji dio nije zatvoren pa mi je nekako nesigurno za vidit.
Ni meni se ta njihova ne svidja , izgleda mi nekako šlampavo🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
12345M cestitam! Glavno da ste oboje dobro , proslo je i to je najvaznije. Sad sljede druge muke postpartuma i jel dise, jeli sit, grcevi... 😅
Blago se svima koje su se porodile, bas zavidim 😥🥺 Jedva cekam da se i ja toga rijesim pa da je taj dio iza mene a posli kako bude . Neka boli samo da beba i ja budemo dobro i da ne bude epiziotomije😄 🙏🙏🙏Da, ja radam u Splitu i paketinu, gnijezdo i jos svasta nesto sam kupila u Jukija
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji