Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    20. Veljača 2024. 15:37

Mary36

Sandra25

Bela23

Ja kako se vrijeme priblizava sam sve nervoznija i nervoznija. Ne sjecam se da sam ovako bila u prvoj trudnoci. Mozda jer znam sta me ceka pa mi je sad malo muka prolazit to sve ponovno iako sam imala stvarno porod za pozelit al ta neizvjesnost i strah me trenutno bas dosta muci.

Sigurno je zbog toga. Ja se sjecam prvi put isla sam rodit a pojma nisam imala sta me ceka. Usla sam smijuci se i pjevajuci prakticki, pa kad je stislo🤣🤣🤣
    Sad me vec panika hvata, ali se tjesim da ne mogu valjda dva puta imati tezak porod, ovaj put bi valjda trebao biti malo laksi🤣🤣🤣🤣

Ja isto kao i tiNe možeš to zamisliti dok te ne stisne… Ušla sam sva pozitivna u rađaonu, kao sad ću ja to odmah, ne želim epiduralnu, mogu ja to sve bez problema. Doktor mi je samo rekao doći ću vas pitati opet da li želite epiduralnu sutra u jutro, ja si mislim kakvo jutro, pa ja sam do tada već rodila. Možeš si misliti, u jutro sam ko iz topa izvalila čim sam ga vidjela hoću epiduralnu!

Sad me užasno strah, ali nadam se da neću valjda oba puta baš tako proći.

Hahahah vidim se u tom scenariju. Od vrhunskog optimizma do traženja pomoći xD

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• BlackRose
    20. Veljača 2024. 16:14

sanjaaaa

Cao mame
    Prva mi je trudnoca,i vec drugi dan imam neke bolove u stomaku sa lijeve i desne strane traju kratko al pojave se vise puta dan.
    Da li je neko imao slicne tegobe i sta moze da bude?
    Da li je opasno,13 sam nedelja prva trudnoca pa za sve brinem😕

Bolovi ako nisu prejaki su normalni jer se sve dole rasteze. Mozda da se javis u Ljetne bebe 2024. Tamo su blize tvojim tjednima 🙂 

• BlackRose
    20. Veljača 2024. 16:19

Donna2022

Cure da se javim iz radjaone, pukao nocas vodenjak, 8 cm otvorena, prirodni trudovi plus drip i epiduralna do sad
    Drzite fige🍀🍀

Sretno 😊 iako si vjerojatno vec rodila

Yellowsubmarine
    20. Veljača 2024. 16:24

Sandra25

Cure nadam se da ste do sada sve rodile kojima je krenulo.
    Imam dva pitanja/ ima li tu jos tko tko ce roditi u Splitu? Cisto da razmjenimo iskustva kasnije…
    I drugo, htjela bih uzeti onaj neki jastuk-paketinu, ali ne znam gdje su dobri? Nisam sigurna hocu li u njemu iznositi bebu iz bolnice, ali voljela bih ga imati kuci za prve dane jer veliki brat vec sad brine kako ce ga drzati pa mislim da bi mu u tome sigurno bilo puno lakse…

Planiram roditi u Splitu ali po terminu ces ipak ti prije mene 😊 nadam se da ce nam se jos ko javit ma da nisam bas skuzila da nas ima 😅
    Nisam uzimala paketinu za izlazak, mozda i uzmem, jer bi svakako iznijela na rukama da ne iznosim jaje. Lako prebacim bebu u jaje u autu. 
    Mislim da su sve vise manje okej, ako uzmem gledat cu neku jeftiniju jer to necu puno bas koristiti. 

• 12345M
    20. Veljača 2024. 16:46

Uf cure, bilo je kriticno, od sinoc 10 navecer danas ujutro do 7 samo dva cm otvorena, boli za krepat, setala sam, sjedila na lopti, dosta sam bila i spojena na ctg pa morala lezat i to mi je bilo najteze za podnjet trudove. Do 10 sam dosla na 5cm premjestili me u rađaonu i zvala decka da moze doc. Od osoblja su apsolutno svi bili dobri i ljubazni, oko podne sam bila na 8 cm i onda mi je stavila malo dripa da se otvori do kraja, bolilo me za krepat cijelo vrijeme, svi su culi kqko vristim, govorilq sam da ne mogu vise da zelim kuci da nemqm vise snage i oko 2 je bio izgon i oko 2 i 15 je dosao mali Arton, pljunuti na svog tatu, legli su mi na trbuh i izvukli ga vakumom jer mu se pupcana vrpca omotala oko vrata
    Meni je bilo sve dosta bolno i traumaticno, za epiduralnu me nije niko ni pitao, dobilq sam neku inekciju u guzicu koja me malo omamila, imam dva tri sava iznutra, nisu me morali rezat (napokon nes pozitivno) noge su mi se tresle nakon poroda nenormalno, poze sam mogla birat sama ali smo na leđima to obavili
    Ima oko 3600g i nez koliko je velik, nisam od šoka zapamtila, zq osoblje i deckq sve pozitivno, a ja i on smo se izmucili

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    20. Veljača 2024. 16:51

12345M

Uf cure, bilo je kriticno, od sinoc 10 navecer danas ujutro do 7 samo dva cm otvorena, boli za krepat, setala sam, sjedila na lopti, dosta sam bila i spojena na ctg pa morala lezat i to mi je bilo najteze za podnjet trudove. Do 10 sam dosla na 5cm premjestili me u rađaonu i zvala decka da moze doc. Od osoblja su apsolutno svi bili dobri i ljubazni, oko podne sam bila na 8 cm i onda mi je stavila malo dripa da se otvori do kraja, bolilo me za krepat cijelo vrijeme, svi su culi kqko vristim, govorilq sam da ne mogu vise da zelim kuci da nemqm vise snage i oko 2 je bio izgon i oko 2 i 15 je dosao mali Arton, pljunuti na svog tatu, legli su mi na trbuh i izvukli ga vakumom jer mu se pupcana vrpca omotala oko vrata
    Meni je bilo sve dosta bolno i traumaticno, za epiduralnu me nije niko ni pitao, dobilq sam neku inekciju u guzicu koja me malo omamila, imam dva tri sava iznutra, nisu me morali rezat (napokon nes pozitivno) noge su mi se tresle nakon poroda nenormalno, poze sam mogla birat sama ali smo na leđima to obavili
    Ima oko 3600g i nez koliko je velik, nisam od šoka zapamtila, zq osoblje i deckq sve pozitivno, a ja i on smo se izmucili

Artone dobrodosao! 💚 a tebi mama cestitam! Izdrzala si ko lavica ali mi je bas zao sto je toliko trajalo, i sto si zaradila i vakum i pupcanu oko vrata. Sigurno si jos pod traumom ali sve ce se to sleći. Zagrli svoju bebicu! 💚

• BlackRose
    20. Veljača 2024. 17:00

12345M

Cestitam, hrabro si ti to rijesila ❤️ zao mi je sto si imala traumaticno iskustvo, ali uz bebicu ces i to jednom zaboraviti. Cuvajte se i mazite 😊

• Leptirica123
    20. Veljača 2024. 17:03

12345M

Čestitam! 😊❤️ Vjerujem da je bilo teško, ali sad je sve iza tebe, mazite se i pazite, i brz oporavak ti želim! 😊🥰

bejbe2018
    20. Veljača 2024. 17:07

12345M

Čestitke,nakon svega nek je u redu.
    ❣️

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    20. Veljača 2024. 17:13

Sandra25

Cure nadam se da ste do sada sve rodile kojima je krenulo.
    Imam dva pitanja/ ima li tu jos tko tko ce roditi u Splitu? Cisto da razmjenimo iskustva kasnije…
    I drugo, htjela bih uzeti onaj neki jastuk-paketinu, ali ne znam gdje su dobri? Nisam sigurna hocu li u njemu iznositi bebu iz bolnice, ali voljela bih ga imati kuci za prve dane jer veliki brat vec sad brine kako ce ga drzati pa mislim da bi mu u tome sigurno bilo puno lakse…

I ja sam u  Splitu.💫
    A paketina ili po webu ili Baby Center/Magic Baby.
    Meni se čini mi da nema nekog izbora.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.