Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    20. Veljača 2024. 14:26

lalllla

Zelena123

Kužim, ja se jako bojim injekcija pa se nadam da ću izbjeći oboje
    Drip ide kroz braunilu koju ce ti svakako staviti tako da to ne osjetis. A epiduralna ide u kicmu i ne osjetis ubod jer dobijes anesteziju prije. Ja sam svakako zatvorila oci cim su anesteziolozi usli u radaonu da nebi kojim slucajem vidjela aparaturu jer se i ja bojim😂😂😂😂

A osjetiš ubod lokalne, ali nije strašno. Gle, tamo kad si u adrenalinu, ni braunile ni išta te baš toliko ne dira puno. 

2020. 👦🏻

Bela23
    20. Veljača 2024. 14:28

Ja kako se vrijeme priblizava sam sve nervoznija i nervoznija. Ne sjecam se da sam ovako bila u prvoj trudnoci. Mozda jer znam sta me ceka pa mi je sad malo muka prolazit to sve ponovno iako sam imala stvarno porod za pozelit al ta neizvjesnost i strah me trenutno bas dosta muci. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Sandra25
    20. Veljača 2024. 14:29

Cure nadam se da ste do sada sve rodile kojima je krenulo. 
    Imam dva pitanja/ ima li tu jos tko tko ce roditi u Splitu? Cisto da razmjenimo iskustva kasnije…
    I drugo, htjela bih uzeti onaj neki jastuk-paketinu, ali ne znam gdje su dobri? Nisam sigurna hocu li u njemu iznositi bebu iz bolnice, ali voljela bih ga imati kuci za prve dane jer veliki brat vec sad brine kako ce ga drzati pa mislim da bi mu u tome sigurno bilo puno lakse…

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    20. Veljača 2024. 14:30

Bela23

Ja kako se vrijeme priblizava sam sve nervoznija i nervoznija. Ne sjecam se da sam ovako bila u prvoj trudnoci. Mozda jer znam sta me ceka pa mi je sad malo muka prolazit to sve ponovno iako sam imala stvarno porod za pozelit al ta neizvjesnost i strah me trenutno bas dosta muci.

Sigurno je zbog toga. Ja se sjecam prvi put isla sam rodit a pojma nisam imala sta me ceka. Usla sam smijuci se i pjevajuci prakticki, pa kad je stislo🤣🤣🤣
    Sad me vec panika hvata, ali se tjesim da ne mogu valjda dva puta imati tezak porod, ovaj put bi valjda trebao biti malo laksi🤣🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    20. Veljača 2024. 14:32

Zelena123

lalllla

Zelena123

Kužim, ja se jako bojim injekcija pa se nadam da ću izbjeći oboje
    Drip ide kroz braunilu koju ce ti svakako staviti tako da to ne osjetis. A epiduralna ide u kicmu i ne osjetis ubod jer dobijes anesteziju prije. Ja sam svakako zatvorila oci cim su anesteziolozi usli u radaonu da nebi kojim slucajem vidjela aparaturu jer se i ja bojim😂😂😂😂
    Hvala ti na objasnjenju, nisam znala da se dobije prvo anestezija, zvuci bolje 😀

Pored trudova vjeruj mi nista drugo ne boli😂😂😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• sanjaaaa
    20. Veljača 2024. 14:45

Cao mame
    Prva mi je trudnoca,i vec drugi dan imam neke bolove u stomaku sa lijeve i desne strane traju kratko al pojave se vise puta dan.
    Da li je neko imao slicne tegobe i sta moze da bude?
    Da li je opasno,13 sam nedelja prva trudnoca pa za sve brinem😕

• sanjaaaa
    20. Veljača 2024. 14:46

sanjaaaa

Cao mame
    Prva mi je trudnoca,i vec drugi dan imam neke bolove u stomaku sa lijeve i desne strane traju kratko al pojave se vise puta na dan.
    Da li je neko imao slicne tegobe i sta moze da bude?
    Da li je opasno,13 sam nedelja prva trudnoca pa za sve brinem😕
    Mary36
    20. Veljača 2024. 15:08

Sandra25

Bela23

Sigurno je zbog toga. Ja se sjecam prvi put isla sam rodit a pojma nisam imala sta me ceka. Usla sam smijuci se i pjevajuci prakticki, pa kad je stislo🤣🤣🤣
    Sad me vec panika hvata, ali se tjesim da ne mogu valjda dva puta imati tezak porod, ovaj put bi valjda trebao biti malo laksi🤣🤣🤣🤣

Ja isto kao i ti  Ne možeš to zamisliti dok te ne stisne... Ušla sam sva pozitivna u rađaonu, kao sad ću ja to odmah, ne želim epiduralnu, mogu ja to sve bez problema . Doktor mi je samo rekao doći ću vas pitati opet da li želite epiduralnu sutra u jutro, ja si mislim kakvo jutro, pa ja sam do tada već rodila. Možeš si misliti, u jutro sam ko iz topa izvalila čim sam ga vidjela hoću epiduralnu !Sad me užasno strah, ali nadam se da neću valjda oba puta baš tako proći.

Bela23
    20. Veljača 2024. 15:12

Sandra25

Bela23

Bas to, znala sam da moram ici i to je to. Bez brige bez pameti. 😅😅 Sad
    Mi nije bas svejedno. Stalno sanjam kako radjam

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

amystiqa
    20. Veljača 2024. 15:16

Ja moram priznati da mi za sad i mimo teškog prvog poroda ne dominira neki strah. Ja sam više tip osobe koji kad zna u što ide (a ne kad ide u nepoznato kao prvi put), nekako mi je i lakše se pripremiti psihički na to. Zato volim i iskustva poroda čuti, dobra i loša da budem spremna koliko mogu biti na sve scenarije.
    Ono što sam ja naučila iz prvog poroda je da definitivno ne smiješ zacrtati porod kakav želiš, jer to gotovo uvijek nije tako kako si zamislila, a onda nastaju problemi i panika. 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.