Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    07. Veljača 2024. 22:36

Ja sM nosila proteinske plocice, grancereale i plazma keks 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Zelena123
    07. Veljača 2024. 22:54

Baby.nb.3

Zelena123

Ja za Petrovu nosim 3 spavacice kratki rukav i jedan tanki ogrtac
    Gdje si uzela tanki ogrtač? Nikako ne mogu naći baš tanki 🥺

Uzela sam na ovoj stranici, doslo za 2 dana:https://marinatekstil.com/products/set-3-1-spavacica-za-dojenje-i-ogrtac-roda

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• 12345M
    07. Veljača 2024. 23:51

Ne znam jeste spominjale violetine vlazne maramice al ako neko nije kupio ima ovdje popust, nemam pojma kolko su u trgovinama al ovo izgleda ko dobra ponudahttps://crosst.hr/violeta-double-care-vlazni-toaletni-papir-99-voda-16x60-kom/?fbclid=IwAR2KTcsC664wLuLtKbIR_NLbcrp44GD0RY2HRfiAul3-8Nn4pduWFZOtGgo_aem_ATVW-6mve-hl8F4imSOoQLV8ISoKkUfKVrjFP_F3P_EbkUUC6SqlliU_ljkGz26VWlhU3YcQ7rKQ6MXaYO7kwyKR

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Baby.nb.3
    08. Veljača 2024. 06:37

12345M

Ja mrzim spavacice ali mislim da ce mi bit lakse tamo u spavacici, inace kod kuce nosim potkosulje i donji dio pidzame i u tom mi je najdraze, stavit cu ja u kofer jednu pidzamu ipak jos
    Ne znam sta bi uzela od keksiju i cokoladica, da je zasitno a ne uzima puno mjesta jer ga ionak nemam

Pogledaj si u DM sastav na proteinskim pločicama. Inače ih ne jedem, ali mislim da ću ovaj put uzeti, baš sam gledala online na njihovoj stranici te pločice - ima nekih sa malo šećera, a puno proteina i vlakana. Općenito su ti keksi puni šećera uvijek što ja ne volim, a ne volim niti da su sami UH, ja bi si najradije uzela salatu da mogu 🤦😅😅
    Ako nađem neki ok proizvod, proslijedim ovdje ☺️

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Sandra25
    08. Veljača 2024. 07:22

Yellowsubmarine

Zene radjam krajem 4. mjeseca. Kontam 2 pidzame ( duge gace i duga majica na kopcanje ). Spavacica za porod je njihova ( Split) ili ? Trrbam li mozda kratki rukav ili? Nista ne kontam😅

U Splitu mi nije trebalo nista. Svaki dan su mi davali svoju cistu spavacicu, a kad mi je nadoslo mlijeko drugi dan stalno bi mi promakalo kroz spavacicu i taj dan su mi donijeli 3 spavacice
    Ovaj put cu ponit 1 ili 2 da imam, ali evo prosli porod sam bila u bolnici 14 dana nakon poroda i stalno sam bila u njihovim spavacicama.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88
    08. Veljača 2024. 07:26

Baby.nb.3

12345M

Ja mrzim spavacice ali mislim da ce mi bit lakse tamo u spavacici, inace kod kuce nosim potkosulje i donji dio pidzame i u tom mi je najdraze, stavit cu ja u kofer jednu pidzamu ipak jos
    Ne znam sta bi uzela od keksiju i cokoladica, da je zasitno a ne uzima puno mjesta jer ga ionak nemam
    Pogledaj si u DM sastav na proteinskim pločicama. Inače ih ne jedem, ali mislim da ću ovaj put uzeti, baš sam gledala online na njihovoj stranici te pločice - ima nekih sa malo šećera, a puno proteina i vlakana. Općenito su ti keksi puni šećera uvijek što ja ne volim, a ne volim niti da su sami UH, ja bi si najradije uzela salatu da mogu 🤦😅😅

I ja bi najradije salatu spakirala 😆
    Rekla mi je prijateljica da u bolnici slazem da sam vegan, da oni dobivaju vise voca i povrca, a manje kruha 😁
    Probat cu pa javim…
    Nadam se da u bolnice dostavljajh hranu ili mi muz bude dostavljac za medjuobroke jer ne jedem cokolade, kekse i slicno :/
    Mozda jedino nesto orasasto da spakiram… ne znam ni sto bi za snackove za vrijeme poroda, bojim se da se ne ugusim s orasastime 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Baby.nb.3
    08. Veljača 2024. 07:52

Anica88

Baby.nb.3

12345M

Rekla mi je prijateljica da u bolnici slazem da sam vegan, da oni dobivaju vise voca i povrca, a manje kruha 😁
    Probat cu pa javim…
    Nadam se da u bolnice dostavljajh hranu ili mi muz bude dostavljac za medjuobroke jer ne jedem cokolade, kekse i slicno :/
    Mozda jedino nesto orasasto da spakiram… ne znam ni sto bi za snackove za vrijeme poroda, bojim se da se ne ugusim s orasastime 😆

Tako je i moja frendica rekla samo vege meni pa su joj nosili praznu tjesteninu 🤦😂
    Imaš dostavu hrane ispred bolnice pa ako smiješ/možeš izaći, i to je opcija. Ja kako ću biti daleko od doma, netko od prijatelja u ZG će možda donijeti koji put što naručim.
    Iako i sama jedem orašaste plodove, osim što su jako kalorični, pazi jer su i alergeni za bebice. Moj mali je bio alergičar pa ovaj put ne bi pretjerala s time, bolje možda neke Fužine krekere i da si uzmeš vege namaz 🤷

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Baby.nb.3
    08. Veljača 2024. 07:55

Anica, glupi autocorrect, sama sebi sam se nasmijala 😂 Ugl, rižine krekere 😅
    Ja radim ogtt danas, onaj fuj šećer popijen i jedva čekam kavu i doručak 🐷😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Anica88
    08. Veljača 2024. 07:58

Baby.nb.3

Anica88

Baby.nb.3

12345M

Probat cu pa javim…
    Tako je i moja frendica rekla samo vege meni pa su joj nosili praznu tjesteninu 🤦😂
    Imaš dostavu hrane ispred bolnice pa ako smiješ/možeš izaći, i to je opcija. Ja kako ću biti daleko od doma, netko od prijatelja u ZG će možda donijeti koji put što naručim.
    Iako i sama jedem orašaste plodove, osim što su jako kalorični, pazi jer su i alergeni za bebice. Moj mali je bio alergičar pa ovaj put ne bi pretjerala s time, bolje možda neke Fužine krekere i da si uzmeš vege namaz 🤷

Ma nisam ja vegan 😅
    Samo ne volim slatko, kruh i namaze…
    U kojoj bolnici je dobila praznu tjesteninu?
    Moja prijateljica je dobila tjesteninu s povrcem u petrovoj

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Baby.nb.3
    08. Veljača 2024. 08:07

Anica, ma niti ja nisam, ali isto kao i ti, ne volim po cijele dane jesti kruh i slično, ili krekere, kekse 😵‍💫 Tražim način kako jesti više povrća u bolnici, ali ne nalazim 😅
    U Puli je to bilo, iako kaže da je stvarno super hrana, meni je na Sv. Duhu isto bilo skroz ok, ali kažem, dovoljno za mirovanje, ali nedovoljno za dojilju.

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.