Sretno na pregledima danas. 🙂
Ja sutra idem na pregled i ne mogu docekati
Sad su i meni poprave pocele bh kontrakcije, dva tri puta na dan mi se trbuh skameni i izboci na jednu stranu
Joj Sandra, tako je i mene uhvatilo u gradu, slabost vrucina, mucnina, sva sreca bila sam blizu trgovine u kojoj radi moja kolegica, i jadna sta ce sa mnom polegla me u skladistu na skrinju dok nisam dosla sebi 🤣
Muz mi je u kamionu tako da nije u blizini svaki put da dode po mene.
💓
Online preko ljekarne Dvorzek tako nesto imate 20% na omni biotic pandu. Ja sam si uzela sad dva paketa jer mi je gin preporucila da krenem piti sa 30.tjednom, pa eto koga zanima:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Da li se itko cijepio protiv hripavca? Treba li u Zagrebu uputnica i narudzba?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da li se itko cijepio protiv hripavca? Treba li u Zagrebu uputnica i narudzba?
Ja sam se cijepila pred Bozic. Ne treba ti ni uputnica ni narudzba. Ja sam isla u Albaharijevu, a popis punktova i radno vrijeme mislim da imas na stranici od Stampara. 🙂
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sretno na pregledima!
Za Pandu, stavila je već na prošloj stranici Alexica link na popust.
Ja za sad pijem još Omnibiotic Floru do 3.tromjesečja (još koji dan dok potrošim), onda krećem s Pandom. Inače Pandu dajem svom četverogodišnjaku već dugo po potrebi. Kupujem preko njemačkog Amazona dvostruko pakiranje koje je dosta jeftinije, ali imam brata koji mi iz Austrije dofura kad naručim pa je free shipping. Pa ako koristite, a živite vani ili imate koga da vam povremeno doveze, chekirajte Amazon.
2020. 👦🏻
Sretno na pregledima!
Za Pandu, stavila je već na prošloj stranici Alexica link na popust.
Ja za sad pijem još Omnibiotic Floru do 3.tromjesečja (još koji dan dok potrošim), onda krećem s Pandom. Inače Pandu dajem svom četverogodišnjaku već dugo po potrebi. Kupujem preko njemačkog Amazona dvostruko pakiranje koje je dosta jeftinije, ali imam brata koji mi iz Austrije dofura kad naručim pa je free shipping. Pa ako koristite, a živite vani ili imate koga da vam povremeno doveze, chekirajte Amazon.
Da, vidjela sam to dvostruko pakiranje cini mi se da je bilo 35€ ali mi nije dalo da narucim u Hrvatsku , pise da ne dostavljaju🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jutro svima! Ja sam jutros isla odraditi svoju standardnu setnju do grada, ali kad sam dosla bilo mi je toliko lose. Iako sam se lagano skroz obukla ja sam se cijela preznojila. Vrtilo mi se, bilo mi je vruce, cak i neku blagu mucninu sam osjecala. Sad sjedim na klupici, gledam more, jedem najfiniju cimet rolicu ikad i cekam muza da dodje po mene🤣
Moguće da je zbog tlaka, čuvaj se, popij kavu, pojedi nešto slanije, juhu ili nešto.
Ovo sa rolicom i morem zvuči idilično, točno si mogu zamisliti prizor, uživaj 😍
Kakva je situacija sa vodenim kozicama i sinom?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Lista pregleda:Tratinčica123 1.212345M 1.2Lucy08 1.2Mary36 1.2Maša 5.2Alexica 5.2tear_of_happiness 6.2BlackRose 9.2Sandra25 12.2Antonela2024 13.2lalllla 15.2Zelena123 20.2amystiqa 21.2
Malena meni je pregled 7.2, pa kad stigneš dodaj me 😊
Jutro svima! Ja sam jutros isla odraditi svoju standardnu setnju do grada, ali kad sam dosla bilo mi je toliko lose. Iako sam se lagano skroz obukla ja sam se cijela preznojila. Vrtilo mi se, bilo mi je vruce, cak i neku blagu mucninu sam osjecala. Sad sjedim na klupici, gledam more, jedem najfiniju cimet rolicu ikad i cekam muza da dodje po mene🤣
Moguće da je zbog tlaka, čuvaj se, popij kavu, pojedi nešto slanije, juhu ili nešto.
Ovo sa rolicom i morem zvuči idilično, točno si mogu zamisliti prizor, uživaj 😍
Kakva je situacija sa vodenim kozicama i sinom?
Muz kad me skupio onda sam isla do ginekologice uzet doznake i zamolila za uputnicu za antitijela (jer mi je moja privatna ginekologica rekla da izvadim to obavezno). Pa sam otisla obaviti i to vadenje krvi da budem mirna.
Za sad nitko drugi iz razreda nije dobio. Kad dobijem nalaze antitijela bit cu pametnija. Ako ispadne da zbilja nisam imala onda cu se kroz par dana malo izolirati od sina, a mozda ispadne i da sam imala pa sam na konju.
Ginekologica kaze cjepivo ne moze u trudnoci. Ali kad rodim i malo dodjem sebi obavezno cu se cjepiti (ako ne dobijem u medjuvremenu)
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Curke ja sam bila na pregledu, sve je super. Radili mi CTG koji je uredan. Dr kaze da sam dolje zacimentirana i da necu do uskrsnih jaja rodit 😅🤦♀️ Malac je odlican, spavao bas kad nije trebao pa se ctg oduzio dok smo ga razbudili ali glavno da je sve uredno. Uzv sve stima, protoci uredni... Sljedeca kontrola 12.1.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji