Da li se itko cijepio protiv hripavca? Treba li u Zagrebu uputnica i narudzba?
Ja sam se cijepila pred Bozic. Ne treba ti ni uputnica ni narudzba. Ja sam isla u Albaharijevu, a popis punktova i radno vrijeme mislim da imas na stranici od Stampara. 🙂
Hvala:)
Nasla sam popis :)
Stalno to odgadjam, a preporuke su do 34. tjedna…
Danas mi je opet zlo i boli me glava pa mi se ne da… budem iduci tjedan
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Malena, iduci pregled mi je 20.2. u trudnickoj ambulanti :o
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anica88, ja sam se cijepila protiv hripavca u 36. tjednu. Kombinacija u cjepivu je hripavac, difterija i tetanus, reakcija nikakva gotovo, mala bol u ruci na mjestu primitka cjepiva. Zapravo super odluka iako sam se premišljala neko vrijeme. Mislim da ću to i u sljedećoj trudnoći napraviti!
Dobro je, onda jos nije kasno. Hvala :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo da se javim i ja sa pregleda
OKRENUO SE NA GLAVU!! Mjerili su mu trbuh samo i pokazuje 39t a ja sam u 37t, zatvorena skroz, kaze ima malo manje vode al to je normalno u zadnjim tjednima
Sljedeci pregled 8.2. ali u bolnici, sa svojom ginekologicom sam zavrsila preglede
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Evo da se javim i ja sa pregleda
OKRENUO SE NA GLAVU!! Mjerili su mu trbuh samo i pokazuje 39t a ja sam u 37t, zatvorena skroz, kaze ima malo manje vode al to je normalno u zadnjim tjednima
Sljedeci pregled 8.2. ali u bolnici, sa svojom ginekologicom sam zavrsila preglede
Bravooooo
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Superrrr za glavicu, za sad je carski izbjegnut ! Ma ti si vec nogom u 38.tj, nije to velika razlika u velicini :)
Bravo svima jučer i danas za super preglede 😍😍
Jako mi je drago da su i bebe i mame dobro 😇
Nego, vidim da ste većinom pričale o popisu stvari za rodilište, bebu i ostalo, ali pitanje svima, a posebno prvorotkama - jeste li VI spremne? 🥺
Rođenjem djeteta rađa se i majka, mijenjate se iz temelja i vjerujem da će se svaka cura koja je već mama složiti samnom da te na toliko razina promijene dijete i majčinstvo da se, u najmanju ruku, ne sjećaš vremena prije nego si bila mama 😅
Eto, za razmisliti vama koje još niste razmišljale o ovim emocionalnim promjenama nego samo o materijalno-tehničkim stvarima 🤗
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Evo i mene s pregleda. Sve okej, bebac je velik po tjednima, cak i malo veci u dvije mjere. Protocu dobri. Dakle posteljica "radi" i on raste. Odahnula sam malo. Tezak je 2200 a ja sam u 32 tjednu. Niie me gledalo vaginalno, kao da nema indikacije - pa ne znam jesam otvorena i koliko... al valjda s razlogom ne gledaju vaginalno u vecim tjednima. Sa kilazom stagniram, cak sam i pola kile izgubila, pa sam dobila uputu da jedem vise i da GD usprkos unosim UH, tj da mogu malo vise no sto pise - samo da si pratim secer. Al bitno da malac raste 🤗 dobila sam i kontrolu KKS za iduci put. Jeste vi imale jos koje pretrage tako u 32-35 tjednu? Samo KKS, urinokulturu mi nije dalo (makar nemam ni tegobe) i rekli su mi da bris na streptokok ide na iducem pregledu sa 35tt
I jel vas slalo ponavljat IAT (indirektni antiglobulinski test) u 8mj trudnoce? Ja sam rh+ trudnica i prvi test je bio uredan i sad su mi rekli da ne trebam ponavljat.. pa ne znam jel da ponovim just in case il..
I jel vas slalo ponavljat IAT (indirektni antiglobulinski test) u 8mj trudnoce? Ja sam rh+ trudnica i prvi test je bio uredan i sad su mi rekli da ne trebam ponavljat.. pa ne znam jel da ponovim just in case il..
Da, uvijek se radi u osmom mjesecu jos
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji