Curke ja sam bila na pregledu, sve je super. Radili mi CTG koji je uredan. Dr kaze da sam dolje zacimentirana i da necu do uskrsnih jaja rodit 😅🤦♀️ Malac je odlican, spavao bas kad nije trebao pa se ctg oduzio dok smo ga razbudili ali glavno da je sve uredno. Uzv sve stima, protoci uredni… Sljedeca kontrola 12.1.
Zanima me baš šta je reć da su radili CTG u tako ranom tjednu? Vidila sam cure da to ide u 36. Čak i većem tjednu ,ili ako je neki problem ranije.
Tako se i meni uspava pa onda pjevaj ,jedi slatko, pij…
Ja sam u Cita od postupka kod dr. P. Cim sam dosla sestra me pitala koji sam tjedan i kad sam rekla 33. rekla je da moram CTG napravit. Ocito im je takva praksa. Pa super da su tako detaljni. Otkucaji su bili stalno oko 130 i nesto , ali kao zele da vide otkucaje i kad je u pokretu.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ja isto imam ctg od 35.tjedna, nije nikakva problematicna trudnoca, ali ocito im je takva procedura.
Mene je onaj baby doppler spasio, svaki put u drugom tromjesecju kad me tak uhvati bezvezna panika provjerim otkucaje s tim i onda sam mirna i sad znam tu i tamo, bas sam jucer prije spavanja isto su oko 130-135 otkucaji
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
pitanje svima, a posebno prvorotkama - jeste li VI spremne? 🥺
Rođenjem djeteta rađa se i majka, mijenjate se iz temelja i vjerujem da će se svaka cura koja je već mama složiti samnom da te na toliko razina promijene dijete i majčinstvo da se, u najmanju ruku, ne sjećaš vremena prije nego si bila mama 😅
Eto, za razmisliti vama koje još niste razmišljale o ovim emocionalnim promjenama nego samo o materijalno-tehničkim stvarima 🤗
Ja mislim da nitko od nas jos nije svjestan niti moze biti spreman.
Ulovim se da razmisljam o svemu tome i bas me lupi realnost i kako ce se uskoro sve promijeniti bas jako, toliko da se i prepadnem- jel mogu ja to? Nekako mi je to sve jos apstraktno dok ne primim bebu u ruke, a vjerojatno ce mi i onda trebati neko vrijeme da to sve procesuiram jer se nisam susrela do sad s tim osjecajima i svime sto dolazi posljedicno. Da, volim bebu u trbuhu i sva se raznijezim svako toliko dok se mazimo i pricamo i pjevamo, ali ovo sto slijedi je neka nova razina ljubavi koju tek trebam otkriti :)
Ovo do sad je sve bilo piece of cake, sad krece avantura
Haha jelda? A mi smo bas usli u sve to planski i svjesno, a svejedno mi proleti glavom: jel ovo bila pametna odluka? Zasto sam mislila da ja to mogu? :) mislim da je samo stvar neke krize identiteta sad pred sami kraj kad znamo da cemo vidjeti tu nasu bebu pred sobom i primit je uz sebe i da nema nazad. Ma bit ce to divno sve, veselim se sve u svemu, a o ovim brigama ipak zelim sto manje razmisljati jer uvijek razbijam previse glavu nepotrebnim glupostima :) ceka nas tezak ali lijep period ❤️ najvise se veselim mazenju s bebicom 🤗
Znači baš to Alexice, potpisujem SVE šta si napisala... dijelimo iste strahove i razmišljanja... i kako se bliži kraj jedva čekam upoznavanje, maženje i sve šta to nosi 🥰🥰🥰
Drago mi je za sve dobre preglede cure, 12345M super za preokret na glavicu!!! 😄
Bananice ja sam odradila kks i urin nakon prošlog pregleda, znači u 31 tt. IAT mi nisu radili, mislim da se to radi samo rh - trudnicama. Bris na streptokok mi ide sada na idućem pregledu, u 35 tt. P.S. Drago mi je da si napokon malo odahnula, super za dobre protoke i posteljicu, znam koliko te to opterećuje 🥰
CTG se u Ri po praksi radi svim trudnicama iznad 28 tt, a sad zašto pojma nemam. Neka ga, nije mi teško a oni usput provjere i ima li možda trudova koje ja ni ne osjetim.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Mene je onaj baby doppler spasio, svaki put u drugom tromjesecju kad me tak uhvati bezvezna panika provjerim otkucaje s tim i onda sam mirna i sad znam tu i tamo, bas sam jucer prije spavanja isto su oko 130-135 otkucaji
Mene je spasio u pocetku dok nisam osjecala bebu da se umirim da je sve ok. Ivf trudnoce su dodatan stres nakon sto si teskom mukom ostvario trudnocu tako da me je taj doppler spasija da ne poludim. Otkad osjecam bebu sam ga spremila, kad se bas zabrinem da se duze nije javio onda se s njim uvjerim da je ok. Definitivno dragocjeni uređaj u trudnoci.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Malo upadam offtopic, sto smijemo uzet za bolove. Napokon sam dobila antibiotik za svoju trticu i uraslu dlaku, ali bolovi su nesnosni. Nisam spavala 3 noci. Imam doma caffetib, brufen i normabel. Smije li se ista popit, samo jedna tableta nocas, nadam se da ce od sutra dhelovat antibiotik i smirit upalu
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Malo upadam offtopic, sto smijemo uzet za bolove. Napokon sam dobila antibiotik za svoju trticu i uraslu dlaku, ali bolovi su nesnosni. Nisam spavala 3 noci. Imam doma caffetib, brufen i normabel. Smije li se ista popit, samo jedna tableta nocas, nadam se da ce od sutra dhelovat antibiotik i smirit upalu
Mislim da smijes normabel, znam da su neke cure pisale da im je gin prepisala za neke stvari sad se ne sjecam za sta ali nije ni bitno ako mozes popiti , malo ce ti opustiti misice
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ali mislim da ti svakako od jedne tablete samo veceras nece biti nista odnosno bebi i da popijes brufen. Mozda ja krivo razmisljam ne znam ali 🤷♀️🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam na pocetku trudnoce pitala sto mogu ovak za bolove pa mi je dr rekla lekadol i lupocet. Ne znam jel sto drugacije po tromjesecjima, ali znam i po forumu da je puno cura pilo normabel.
Hvala cure, pokusat cu izdrzat jos koji sta, ako ne mognem uzet cu normabel, ostalo mi je par tableta iz mpo od ljeta
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji