Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    01. Veljača 2024. 20:39

Paracetamol ti je jedini siguran u trudnoci.. mozda da ti partner skokne do dezurne ljekarne za svaki slucaj. Nije to lose imat doma ako bude kakva temperatura u trudnoci i bolovi - djeluje kao analgetik i antipiretik. Za brufen nisam bas sigurna, mislim da mi je ostalo da je bas opasan/nepozeljan u nekom tromjesecju, al se ne sjecam vise u kojem

• Alexica
    01. Veljača 2024. 20:50

Mislim da je Zelena123 narucivala gnijezdo s jukki, ja narucila neki dan pa mi je danas dosao mail da ce dostava bit malo duza. Znas mozda koliko duza tj koliko si ga ti cekala? Ja sam uzela ono manje pa cu vidjeti kakvo je. Bas mi se ne daje po 140€ za ove marke.

• lalllla
    01. Veljača 2024. 21:33

Ima li netko preporuku za ruksak za kolica ili za nositi na ledjima svejedno? Gledam ovaj Tiba Marl skup je ne znam da li se isplati🤷‍♀️ ili ako neko ima neki drugi za preporuciti..😃

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    01. Veljača 2024. 21:41

Bolovi - u trudnoci idkljucivo paracetamol. Smijes Normabel 2mg. Meni je propisan zbog ture laznih trudova. Popila sa 2,3 puta samo. 
    Ruksak - s kolicima imam dole torbu oa bi tu ubacila za setnje ( pelene, vlazne, tetru i sl). Ovako sam nosala one ruksake male pa okacim na kvacicu na kolica. Lovam jednu torbu od Elodie za na rucku od kolica ali nikako da je ulovim 

Inna25
    01. Veljača 2024. 21:44

Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim 😊
    Termin mi je 16.02., iako po datumu spadam pod zimske bebe,vidim da i ovdje ima dosta cura koje su blizu sa terminima 😁 danas obavila pregled u TA, otvorena za prst i beba je skroz nisko da bi mogla svakog časa izaci, tako da iščekujemo 😁 sljedeći pregled imam 06.02. 
    P.s. čekamo curicu 🥰 i imamo jednog dečkića od 4ipo god 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png

• Sandra25
    01. Veljača 2024. 22:07

Gnijezdo sam narucila dock a tot,  sa mali zakladi jer je bio snizen, pise isporuka za 6 tjedana. Taman ce mi doci na kraju🤣🤣🤣
    Ja cu torbu uzeti onu koja ide sa kolicima i candy (naravno placa se posebno) sjecam se da mi je torba na kolicima zlata vrijedila sa prvim malim tako da cu uzeti ovu da imam sve u kompletu i u istoj boji.

I tko je ono pitao za onih 10 dana za oceve (vise se ne mogu sjetit), da placa drzava ali to oni refundiraju poslodavcu. Koliko znam ti ne moras nikakve papire donositi. Ili eventualno mozda rodni list poslodavcu, moji ne donose nista. Vjerujemo im🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

amystiqa
    01. Veljača 2024. 22:07

Zelena paracetamol je lijek izbora u trudnoći, ibuprofen tj Brufeni eventualno u 1. i 2. tromjesečju, ali ti si već 3. u kojem se definitivno ne preporuča. Lupocet ili Lekadol si nabavi da imaš doma za bolove i temperaturu.
    Možeš i Normabel, ali ne znam koliko će ti on s bolovima pomoći. 

Inna25 dobrodošla! 

Torba za kolica imam od sina Elodie torbu za baby stvari za ispod u košaru kolica što se stavi. Ima i remenčiće da se objesi na kolica, ali nije praktično, udaraš nogama u nju. 
    Ovaj put ću samo uzeti dodatno još gore onaj mali neseser/torbicu što se prikvači za ručku. 
    Ja bih za skuplje torbe/ruksake ipak pričekala da se beba rodi pa vidjeti koje će biti potrebe. 

2020. 👦🏻

• Alexica
    01. Veljača 2024. 22:19

Ja sam si torbu uzela s onog wucha. Iskakao mi posvuda pa sam skuzila da imaju te ruksake za kolica, a isto mi se nije placalo cijelo bogatstvo za tak nesto. Za sad mi se cini ok, al nemam iskustva pa cu tek vidjeti koliko je praktican.
    Inace su mi fora od lassiga ruksaci

• cocinella
    01. Veljača 2024. 22:58

Već mjesecima pijem 2x2mg Normabela. Tako sam i cijelu prvu trudnoću. Možeš slobodno uzeti.
    Gnijezdo sam uzela od Liewooda s Best Secreta i to samo zato sto je bilo nešto smiješno jeftino. Prvi put ga nisam ni imala. Čini mi se da bi sad moglo biti korisno.
    Za torbe/ruksake mi nema smisla bacati toliko novca. Uglavnom su mi obični sportski odlično poslužili, u njih stvarno stane hrpa, a koštaju trećinu, ako ne i četvrtinu cijene.

• Alexica
    01. Veljača 2024. 23:01

Inna25

Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim 😊
    Termin mi je 16.02., iako po datumu spadam pod zimske bebe,vidim da i ovdje ima dosta cura koje su blizu sa terminima 😁 danas obavila pregled u TA, otvorena za prst i beba je skroz nisko da bi mogla svakog časa izaci, tako da iščekujemo 😁 sljedeći pregled imam 06.02.
    P.s. čekamo curicu 🥰 i imamo jednog dečkića od 4ipo god 😊

Dobrodosla :) nama je termin samo dan razlike pa me vesele ovakve vijesti da se drugima nesto desava :) (iako sam ja prvorotka tako da moguce da sam ja zacementirana jos uvijek hahaha)
    Sretno, pratimo vijesti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.