Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    08. Siječanj 2024. 19:37

Hej cure, nama je danas pregled prošao super, dobili smo puno sličica i lijepo se namjestila da ju cijelu vidimo 🥰 imamo 670 grama, odgovara sve tjednima..

Kile- u prvih 12 tjedana izgubila sam 7 kila ravno, do danas sam dobila 3 kile, a to sve u zadnja 3 tjedna. Kilu pripusujem blagdanima, a dvije kile njoj i svemu oko nje. 🤣🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Maša🤰🏼
    08. Siječanj 2024. 21:23

Cure dal vam se ikad desi da vas boli klitoris? 
    Bas onako na dodir i ako me dodiruju hlace il kad se obrisem. Neznam dal to ima veze sa nekim bakterijama ili samo eto čari trudnoce? 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Martinaaa_
    08. Siječanj 2024. 21:33

Maša🤰🏼

Cure dal vam se ikad desi da vas boli klitoris?
    Bas onako na dodir i ako me dodiruju hlace il kad se obrisem. Neznam dal to ima veze sa nekim bakterijama ili samo eto čari trudnoce? 🙈

Joj danas je i mene zabolio kad sam se brisala ali evo sad vise ne boli. Sad i mene zanima da li je to normalno 

💓

• lalllla
    08. Siječanj 2024. 21:38

Jel nekome preskace srce? Kao cijeli dan ok i onda predvecer kad se umirim i legnem mi poskoci koji put ono kao da se uplasim i to je to, a normalni su mi otkucaji nisu ubrzani ni nista( i tako zadnjih par dana)
    Btw 27+1 sam sad tjedan

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Bela23
    08. Siječanj 2024. 21:59

Evo da se i ja javim sa pregleda. Gospodin je tezak oko  1700g, nije bio bas nesto suradljiv za slikanje. Za sve cure sa skracenim cerviksima bas je dns doktorica rekla sve je ok do 25 mm, meni je dns 28 mm ona izmjerila. Rekla je da se jos postedim barem mjesec dana velike fizikalije ali nije bilo govora o strogom lezanju. Uglavnom ostalo je sve ok. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Yellowsubmarine
    09. Siječanj 2024. 07:31

lalllla

Yellowsubmarine

Plahta - ja sam za Stokke kosaru uzela onu navlaku za “ Mojsijevu kosaru” ako sam to dobro nazvala😅 i pasala mi je, ne znam jel to pase za taj next to me krevetic 🧐 valja provjeriti dimenzije
    Sad sam mislila uzeti jos komad dva da imam.

Prvi put cujem, gdje to ima? Moze link? 😂😊

https://www.e-baby.hr/pastelno-mint-plahta-s-gumicom-40x90-cm-lullalove.html

Ja sam prije 3 godine uzela sa ove stranice ovakvu bijelu. Al mislim da se moze naci i drugdje, nadam se jeftinija 😅

Yellowsubmarine
    09. Siječanj 2024. 07:33

Evo vidim sada na Zara Home, 2 komada 13 eura. 

https://www.zara.com/hr/hr/share/-p46630900.html?v1=321939468&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil

• bili90
    09. Siječanj 2024. 08:22

Bela23

Evo da se i ja javim sa pregleda. Gospodin je tezak oko 1700g, nije bio bas nesto suradljiv za slikanje. Za sve cure sa skracenim cerviksima bas je dns doktorica rekla sve je ok do 25 mm, meni je dns 28 mm ona izmjerila. Rekla je da se jos postedim barem mjesec dana velike fizikalije ali nije bilo govora o strogom lezanju. Uglavnom ostalo je sve ok.

Super za bebu i hvala na javljanju za cerviks. Prekosutra je moj pregled pa javim novosti. Imas li pritisak kad sjedis, kao da ces se upiskiti?

sophisticy
    09. Siječanj 2024. 08:48

Super je ovaj info za duljinu cerviksa, danas idem na pregled pa vam javim kako je proslo, drzite fige da bude ok.

baby development in progress ~ 14.3.24.

Bela23
    09. Siječanj 2024. 09:08

bili90

Bela23

Evo da se i ja javim sa pregleda. Gospodin je tezak oko 1700g, nije bio bas nesto suradljiv za slikanje. Za sve cure sa skracenim cerviksima bas je dns doktorica rekla sve je ok do 25 mm, meni je dns 28 mm ona izmjerila. Rekla je da se jos postedim barem mjesec dana velike fizikalije ali nije bilo govora o strogom lezanju. Uglavnom ostalo je sve ok.

Super za bebu i hvala na javljanju za cerviks. Prekosutra je moj pregled pa javim novosti. Imas li pritisak kad sjedis, kao da ces se upiskiti?

Meni je gore kada stojim nego kad sjedim. 😵‍💫 Osjetim njega da mi udari u mjehur, ali znam i osjetiti probadanja. Nekad mi je tesko razlikovati. Pitala sam i za ta probadanja rekla je ako sam zatvorena da je to ok, a zatvorena sam.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.