Drage cure, ja sam danas bila na pregledu, sve ok🙏🙏❤️❤️ danas sam 10+5, radili smo Panoramu, samo da dodju uredni nalazi i malo cu odahnuti🙏☺️
Sretno i ja sam iščekivam rezultate panorame 🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam 9+3 i baš istražujem sad te testove, svakako bi napravila neki, ali se ne mogu odlučiti koji 🙈 gledala sam YOU51 ali ne znam nikog da je to radio, imate li vi ili netko vaš iskustva s tim? Za sad vidim da je ovdje najpopularnija Panorama pa mi je i to u najužem izboru
Ja sam čitala na jednoj temi o tim testovima i jedna doktorica je baš išla u detalje objasniti i navodno je Panorama najtočnija. rezultati su iz najvećeg postotka fetalne krvi tako neštoJoj ti NIPT testovi. Moj je jedini savjet koji god odabrale bitno je da vam rade detaljni UZV prije samog vađenja krvi jer mnogi testovi to nemaju u ponudi pa obratite veliku pozornost na to. Ja kad sam bila prvo je UZV trajao nekih pola sata gdje je gledala protoke krvi,srčeko,mozak,veličinu,nuhalni i nosnu kost pa općenito anatomiju tijela i nisu bile onda vidljive nikakve abnormalnosti pa je nakon toga uzimana krv. E sad kod tih NIPT testova koji god radite vam je caka što ga ranije radite manji postotak fetalne krvi će Vam biti jer se tek u 9TT odvaja bebin krvotok od maminog,stvara joj se krvna grupa i rh faktor. Ja sam osobno radila svoj NIPT na 11+6 i imala sam prilično veliki postotak fetalne krvi od 17,40% što me baš iznenadilo i još mi je doktorica rekla da sam taman u tim tjednima gdje je test stvarno jako pouzdan jer već ima dovoljno fetalne krvi iz koje se mogu napraviti svi ti testovi. Svakako za koji god se odlučile, važno je da imate i UZV uz njega da doktor pregleda bebu i potvrdi otkucaje pa onda vađenje krvi i čekanje rezultata 😊 sretno 🤞🏻
Kod mene nije bio dug uzv kad sam radila nifty. Samo je potvrdio otkucaje. Realno ako dođeš rano ne može ni mjeriti ništa tako da je to sve malo Tricky Tricky. Ja sam radila panoramu u utorak,a mini anomaly imam sad u utorak kad ću bit 12plus1
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Da li je ultrazvuk ukljucen u cijenu prenatalnog testa i podrazumijeva se ili ovisi od klinike do klinike? Ima li netko preporuke gdje ici u Zagrebu?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam 9+3 i baš istražujem sad te testove, svakako bi napravila neki, ali se ne mogu odlučiti koji 🙈 gledala sam YOU51 ali ne znam nikog da je to radio, imate li vi ili netko vaš iskustva s tim? Za sad vidim da je ovdje najpopularnija Panorama pa mi je i to u najužem izboru
Luce, ja sam citala da panorama ima najbolju tehnologiju odvajanja fetalne od majcine dna i stoga ima najmanju mogucnost greske i zbog toga sam je odabrala. Sto se tice fetalne frakcije, panorama se reklamira od 9 tjedna i navodno mogu dostaviti pouzdane rezultate vec od 2,8 % ff. Ja sam radila sa 10 tjedana i imala 4,1. Netko ima 10, sve je to individualno. Najbitnije je da znas da ukoliko oni ne uspiju izvuci pouzdane rezultate, vracaju na vadjenje krvi. Ako su dostavili rezultate, ne moras brinuti o postotku ff, barem sto se panorame tice. Sto se tice uzv-a, kako Caliopi kaze, mozda ako ides sa 12 tjedana pa netko nudi mini anomaly u istu cijenu, to je super. Ja sam htjela raditi sto ranije, tako da mini anomaly radim odvojeno. Sto god odlucila, sretno!
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Ja sam čitala na jednoj temi o tim testovima i jedna doktorica je baš išla u detalje objasniti i navodno je Panorama najtočnija. rezultati su iz najvećeg postotka fetalne krvi tako neštoJoj ti NIPT testovi. Moj je jedini savjet koji god odabrale bitno je da vam rade detaljni UZV prije samog vađenja krvi jer mnogi testovi to nemaju u ponudi pa obratite veliku pozornost na to. Ja kad sam bila prvo je UZV trajao nekih pola sata gdje je gledala protoke krvi,srčeko,mozak,veličinu,nuhalni i nosnu kost pa općenito anatomiju tijela i nisu bile onda vidljive nikakve abnormalnosti pa je nakon toga uzimana krv. E sad kod tih NIPT testova koji god radite vam je caka što ga ranije radite manji postotak fetalne krvi će Vam biti jer se tek u 9TT odvaja bebin krvotok od maminog,stvara joj se krvna grupa i rh faktor. Ja sam osobno radila svoj NIPT na 11+6 i imala sam prilično veliki postotak fetalne krvi od 17,40% što me baš iznenadilo i još mi je doktorica rekla da sam taman u tim tjednima gdje je test stvarno jako pouzdan jer već ima dovoljno fetalne krvi iz koje se mogu napraviti svi ti testovi. Svakako za koji god se odlučile, važno je da imate i UZV uz njega da doktor pregleda bebu i potvrdi otkucaje pa onda vađenje krvi i čekanje rezultata 😊 sretno 🤞🏻
Kod mene nije bio dug uzv kad sam radila nifty. Samo je potvrdio otkucaje. Realno ako dođeš rano ne može ni mjeriti ništa tako da je to sve malo Tricky Tricky. Ja sam radila panoramu u utorak,a mini anomaly imam sad u utorak kad ću bit 12plus1Sad u utorak si radila ili onaj prošli? Jer sad u utorak je mogao već puno toga vidjeti. 🤭 svakako najgori su ti testovi gdje ti nez uzv-a izvlače samo krv i ajd bok. I još te uz to usude tražit potvrdu tvog ginekologa ne stariju od 24h da srce kuca 🤦♀️
Ja sam odbila uzv jer imala sam uzv prošli tjedan pa bi bilo onda oper ovaj tjedan pa opet onaj tamo. Provjerila sam se doma sa bw pa se ne sekiram.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Da li je ultrazvuk ukljucen u cijenu prenatalnog testa i podrazumijeva se ili ovisi od klinike do klinike? Ima li netko preporuke gdje ici u Zagrebu?
Moralo bi bit. Ja kad sam radila prošli bio je uključen. Svakako ga zahtjevaj. Ja sam bila mirna jer imam baby watcher doma Al sigurno da nemam rekla bi mu da me pogleda.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
PBTAB je li sve ok nakon pregleda? 🙏🏻
I ja se baš pitam od jučer gdje je🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav cure, uskacem sa zimskih beba, mada sam prema tjednima bliza vama pa imamo zajednickih tema. Kao prvo cestitam svima na ostvarenim trudnocima i od srca vam zelim da budu skolske do kraja. Sto se tice panorame, ja sam radila u ponedjeljak i dobila nalaz na mail slijedeci utorak. Sto se tice simptoma trudnoce i povezivanje sa spolom, za mene je imalo smisla. Prva trudnoca sa deckom, bez simptoma. Ova trudnoca je cura i imala sam izrazen umor, jake mucnine doduse bez povracanja i vece dojke i bradavice.
Ja sam zato pitala za simptome jer u 1 trudnoci s deckom sam imala jake mucnine i to bas dugo i puno jaci umor nego sad (po simptomima bi ispala cura a bio je decko). Sad nemam nis od toga, umor al slab dapace nemrem si to dopustit radi kikaca 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji