Jel zna koja od vas veÄ u kojoj bi bolnici rodila?
Jos je jako rano, nisam razmisljala
šš»āāļø36, PCOS
šš»āāļø33
š¶ 3/2024
Vi koje ste drugi put trudne koliki su vam trbusi? Ja nisam oÄekivala baÅ” da Äe mi veÄ ovoliki stomak biti š
šš½āāļø 34
šš½āāļø31
š§š» 2022
Panorama low riskāļøš
Fragmin 2500 š
Eutirox 100
@Caliopi
Hvala na savjetu. Ici cu na testiranje tek kad budem 12+ tjedana jer se tad vracam s mora. Mozda je onda ipak bolji Nifty. Vidjela sam i da vise toga moze otkriti, a nesto je jeftiniji sto puno znaci.
@Malena1122
Sad sam isla googlati sto je baby watcher :) hvala na savjetu
@LilT
A zato sam i napisala babske price š
Moja mama i svekrva su mi obje rekle da su u 1. trudnoci imale gadne mucnine i povracanje, a u 2. da im je bilo lakse. Mama ima 2 kceri, svekrva 2 sina š
Ja sam radila u prvoj nifty,a sad sam se odluÄila za panoramu. Nifty je navodno malo ipak loÅ”iji od panorame. Panorama koristi neku drugu metodu uzorkovanja. Tj odvaja fetalnu krv od majÄine. Ja sam na preporuku Gina radila panorama osnovni plus nekakav panel. ZnaÄi ne proÅ”ireni jer Äitala sam iskustva i on mi je sam rekao da taj proÅ”ireni može pokazat stvari koje uopÄe nisu opasne i bitne. ZnaÄi u prijevodu uzjebat Äe se a to nisu neke velike retardacije. Tipa metaboliÄki problem Itd. Ne neÅ”to Å”ta otežava život. I ispalo mi je jeftinije nego nifty proÅ”ireni koji sam prije radila.
Slazem se u potpunosti, isto sam radila srednji panel. Panorama ima najmanju mogucnost pogreske zbog tehnologije koju koristi u odvajanju fetalne od majcine dnk. Niptovi nisu dijagnosticki testovi (kao amnio) vec testovi probira, i meni je bilo bitno da bude sto pouzdaniji. Citala sam o slucajevima lazno pozitivnih rezultata nipta i tog sam se bojala.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Vi koje ste drugi put trudne koliki su vam trbusi? Ja nisam oÄekivala baÅ” da Äe mi veÄ ovoliki stomak biti š
Mogu ti reci dosta veci nego u prvoj trudnoci. Vidio se vec sa 8 tjedana.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoÄe. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko joÅ” š
šš½āāļø 34
šš½āāļø31
š§š» 2022
Panorama low riskāļøš
Fragmin 2500 š
Eutirox 100
Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoÄe. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko joÅ” š
Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za Tš¤Ŗ
š© 33
šØ35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T š¼šš¢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023āšā¤ļøš
Panorama Low risk, itās a girlš©·š
Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za Tš¤Ŗ
Ne koristim. Meni je druga trudnoÄa. Relativno svježa od prvog poroda možda i za toš
šš½āāļø 34
šš½āāļø31
š§š» 2022
Panorama low riskāļøš
Fragmin 2500 š
Eutirox 100
Ajme meni se napuhao brutalno a tek ci 1 pregled obavit znaci nemrem vjerovat. U 1 mi uopce nije tak bilo
I ja koristim utrogestane vec duze vrijeme
Meni se trbusic nadzire ali samo na vecer. Valjda od svega sta pojedem tokom dana, a ujutro je i dalje skoro ravan. Dobila sam za sad kilu iako ne znam kako kod vas, al stalno imam napadaje gladiš
Ja cekam 17.8. UZV i Nifty, vec mi se cini da to cekam ko vjecnost.
Ā Cuvajte se sveš„°ā¤ļø
š§āāļø31, š§āāļø33
PCOS, endometrioza
Brisevi ā
ļø papaā
ļøhisteroskopijaā
ļø nk
staniceā
ļø kariogramā
ļø
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 š¼ missed 11 tjedanš