Proljetne bebe 2024 šŸ„°šŸŒ»šŸ€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    03. Kolovoz 2023. 15:07

Debeljuca

Jel zna koja od vas već u kojoj bi bolnici rodila?

Jos je jako rano, nisam razmisljala

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø36, PCOS
    šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø33
    šŸ‘¶ 3/2024

Malena1122
    03. Kolovoz 2023. 15:11

Vi koje ste drugi put trudne koliki su vam trbusi? Ja nisam očekivala baÅ” da će mi već ovoliki stomak biti šŸ˜…

šŸ’šŸ½ā€ā™€ļø 34
    šŸ’šŸ½ā€ā™‚ļø31
    šŸ‘§šŸ» 2022
    Panorama low riskāœ”ļøšŸ’™
    Fragmin 2500 šŸ’‰
    Eutirox 100

Selmaa34
    03. Kolovoz 2023. 15:15

Malena1122

Anica88

@Caliopi
    Hvala na savjetu. Ici cu na testiranje tek kad budem 12+ tjedana jer se tad vracam s mora. Mozda je onda ipak bolji Nifty. Vidjela sam i da vise toga moze otkriti, a nesto je jeftiniji sto puno znaci.

@Malena1122
    Sad sam isla googlati sto je baby watcher :) hvala na savjetu

@LilT
    A zato sam i napisala babske price šŸ˜†
    Moja mama i svekrva su mi obje rekle da su u 1. trudnoci imale gadne mucnine i povracanje, a u 2. da im je bilo lakse. Mama ima 2 kceri, svekrva 2 sina šŸ˜€

Ja sam radila u prvoj nifty,a sad sam se odlučila za panoramu. Nifty je navodno malo ipak loÅ”iji od panorame. Panorama koristi neku drugu metodu uzorkovanja. Tj odvaja fetalnu krv od majčine. Ja sam na preporuku Gina radila panorama osnovni plus nekakav panel. Znači ne proÅ”ireni jer čitala sam iskustva i on mi je sam rekao da taj proÅ”ireni može pokazat stvari koje uopće nisu opasne i bitne. Znači u prijevodu uzjebat će se a to nisu neke velike retardacije. Tipa metabolički problem Itd. Ne neÅ”to Å”ta otežava život. I ispalo mi je jeftinije nego nifty proÅ”ireni koji sam prije radila.

Slazem se u potpunosti, isto sam radila srednji panel. Panorama ima najmanju mogucnost pogreske zbog tehnologije koju koristi u odvajanju fetalne od majcine dnk. Niptovi nisu dijagnosticki testovi (kao amnio) vec testovi probira, i meni je bilo bitno da bude sto pouzdaniji. Citala sam o slucajevima lazno pozitivnih rezultata nipta i tog sam se bojala.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Selmaa34
    03. Kolovoz 2023. 15:16

Malena1122

Vi koje ste drugi put trudne koliki su vam trbusi? Ja nisam očekivala baÅ” da će mi već ovoliki stomak biti šŸ˜…

Mogu ti reci dosta veci nego u prvoj trudnoci. Vidio se vec sa 8 tjedana.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Malena1122
    03. Kolovoz 2023. 15:46

Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoće. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko joÅ” šŸ˜…

šŸ’šŸ½ā€ā™€ļø 34
    šŸ’šŸ½ā€ā™‚ļø31
    šŸ‘§šŸ» 2022
    Fragmin 2500 šŸ’‰
    Eutirox 100

Donna2022
    03. Kolovoz 2023. 17:49

Malena1122

Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoće. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko joÅ” šŸ˜…

Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za TšŸ¤Ŗ

šŸ‘© 33
    šŸ‘Ø35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T šŸ‘¼šŸ™šŸ˜¢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023āž•šŸŒˆā¤ļøšŸ™
    Panorama Low risk, itā€™s a girlšŸ©·šŸ’ž

Malena1122
    03. Kolovoz 2023. 17:56

Donna2022

Malena1122

Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za TšŸ¤Ŗ

Ne koristim. Meni je druga trudnoća. Relativno svježa od prvog poroda možda i za tošŸ˜…

šŸ’šŸ½ā€ā™€ļø 34
    šŸ’šŸ½ā€ā™‚ļø31
    šŸ‘§šŸ» 2022
    Fragmin 2500 šŸ’‰
    Eutirox 100

• Mala buhtlica
    03. Kolovoz 2023. 20:11

Malena1122

Ajme meni se napuhao brutalno a tek ci 1 pregled obavit znaci nemrem vjerovat. U 1 mi uopce nije tak bilo

• Mala buhtlica
    03. Kolovoz 2023. 20:13

Donna2022

Malena1122

I ja koristim utrogestane vec duze vrijeme

Sunce12
    03. Kolovoz 2023. 20:27

Meni se trbusic nadzire ali samo na vecer. Valjda od svega sta pojedem tokom dana, a ujutro je i dalje skoro ravan. Dobila sam za sad kilu iako ne znam kako kod vas, al stalno imam napadaje gladišŸ˜‚
    Ja cekam 17.8. UZV i Nifty, vec mi se cini da to cekam ko vjecnost.
    Ā Cuvajte se svešŸ„°ā¤ļø

šŸ§ā€ā™€ļø31, šŸ§ā€ā™‚ļø33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi āœ…ļø papaāœ…ļøhisteroskopijaāœ…ļø nk
    staniceāœ…ļø kariogramāœ…ļø
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 šŸ‘¼ missed 11 tjedanšŸ’”
    Fet 2/24šŸ‘¼missed 6 tjedanšŸ’”
    Fet 6/2024 ā­ļø biokemijskašŸ’”
    Fet 11/2024 ā­ļøbiokemijska šŸ’”
    Fet 12/2024 šŸ‘¼missed 7 tjedanašŸ’”

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.