Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luce88
    03. Kolovoz 2023. 21:13

Hvalaa cure puno na preporukama, sutra imam UZV pa ako bude sve u redu, nakon godišnjeg cu se naruciti onda na Panoramu, i gledati da ima i UZV 😊

Jakasam💝
    03. Kolovoz 2023. 21:54

Debeljuca

Jel zna koja od vas već u kojoj bi bolnici rodila?

Da radi Merkur tamo bi, jer su i prosla 2 poroda bila tamo. Imala sam srecu da me u obje trudnoce, na porodu i komplikacijama nakon poroda pratio isti dr, tako da sad ja njega pratim u Vinogradsku 😆

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

• Luce88
    03. Kolovoz 2023. 22:00

Caliopi ☘

Bela23

PBTAB je li sve ok nakon pregleda? 🙏🏻
    Nadam se da će Vam se javiti, ali pregled joj jučer nije prošao dobro. Javila se na drugoj temi i baš..evo šokiralo me rastužilo da joj se ponovno ista stvar dogodila. Vjerujem da će Vam se javiti kad nađe i vremena i snage. Držite se! Popratit ću Vas pa ako budete imale kakve nedoumice, proslijedit ću savjete s naše teme ako se pričalo o tome 😊

Ajoj užas, baš mi je jako žao, baš sam razmišljala o njoj i kak joj je prošlo.. I provjeravala da li je nešto napisala 😢

Anica88
    03. Kolovoz 2023. 22:25

LilT

Donna2022

Malena1122

Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoće. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko još 😅

Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za T🤪

I ja koristim utrogestane vec duze vrijeme

I ja koristim utrogestane. Prva mi je trudnoca, smrsavila sam 3kg, a trbuh mi je napuhnut

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Donna2022
    04. Kolovoz 2023. 09:56

LilT

Donna2022

Malena1122

Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoće. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko još 😅

Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za T🤪

I ja koristim utrogestane vec duze vrijeme

Jesi napuhana od njih? Zao mi je da necu skuziti rast trbuha od bebe jer ovako vec djelujem 4. mj🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Malena1122
    04. Kolovoz 2023. 10:20

Meni je u prvoj trudnoći trbuh krenuo rast baš onako tvrdo trudnički pravo sa 16 tjedana 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    04. Kolovoz 2023. 10:27

Pozdrav curke 🙋‍♀️ Ja sam vam jos od stimulacije ,a i utrogestana napuhana kao da sam na pola puta trudnoce. Mozete zamislit ja u postupku bodem se injekcijama i od toga napuhana, a van me svi milo gledaju u stomak kao slatka trudnica 🙈 moras se sakrivat da te nitko ne vidi pa da ne razglase po susjedstvu pricu o mojoj trudnoci koje tad nije bilo 😄
    Jucer sam vadila onu krv sto mi je zadao gin, urin je ok, sve je ok osim GUK 5.3 🤦‍♀️ Hoce bit sad drama s tim secerom? Tsh je 2.7 i on je u padu tako da je to dobro.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Jakasam💝
    04. Kolovoz 2023. 11:41

Lucy08

Pozdrav curke 🙋‍♀️ Ja sam vam jos od stimulacije ,a i utrogestana napuhana kao da sam na pola puta trudnoce. Mozete zamislit ja u postupku bodem se injekcijama i od toga napuhana, a van me svi milo gledaju u stomak kao slatka trudnica 🙈 moras se sakrivat da te nitko ne vidi pa da ne razglase po susjedstvu pricu o mojoj trudnoci koje tad nije bilo 😄
    Jucer sam vadila onu krv sto mi je zadao gin, urin je ok, sve je ok osim GUK 5.3 🤦‍♀️ Hoce bit sad drama s tim secerom? Tsh je 2.7 i on je u padu tako da je to dobro.

Ista stvar i kod mene. Stavio me na dijetu 1800kcal do iduceg pregleda kad ce mi dati uputnicu za ponovno vadenje krvi. Kaze da ako i tada nece stimati secer da ce me slati na OGTT. 
    Ja sam se sokirala, jer nikad nisam imala gestacijski u trudnocama 😕

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

Lucy08
    04. Kolovoz 2023. 11:43

Caliopi ☘

Lucy08

Da..doktori zezaju za taj šećer natašte. Mene je moj znog vrijednosti 5.4 poslao na dvosatni OGTT. Radila sam ga u prvom i početkom 2.tromjesečja i sad idući tjedan idem jedan dan na ležanje u bolnicu zbog toga. No,moj doktor je jako osjetljiv na šećer i ništa ne prepušta slučaju. Vidjet ćeš s doktorom što će reći jer neki šalju odmah na OGTT, drugi mahnu rukom pa preporučaju da se uvede dijeta 1800kcal, treći samo kasnije provjere GUK i prate stanje. Skužila sam da ima više vrsta njih, ali u principu čim je taj natašte iznad 5, odmah im se pali alarm u glavi jer bi ti mogli prišiti dijagnozu gestacijskog šećera 🤦‍♀️

Sve znam 🤦‍♀️ prijateljica mi je zbog toga vise u bolnici nego kuci jer joj se "zakompliciralo" cim je usla u zadnje tromjesjecje. Ukratko izludili su je , drama jer je dijete malo teze , odstupanja budu 200-300g . Hospitalizirana je bila 2x. Sad ide u 35.tt lezat do kraja tj. do 38 tt kad je planiraju porodit . Zbilja panika po meni malo pretjerana , da su bar u radaoni tako brizni 🙈
    Meni je u planu ic privatno ovih dana na ogtt da sam mirna pa cu vidit sta ce mi rec za 3 tjedna na kontroli.
    Kroz dodatnu obradu kroz mpo sam vec radila ogtt i bio je vec alarmantan za inzulinsku rezistenciju, ali mome gin je bio dobar... samo da bebaci budu dobro a mi cemo sve istrpit 🙏

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    04. Kolovoz 2023. 11:46

Jakasam💝

Lucy08

Ista stvar i kod mene. Stavio me na dijetu 1800kcal do iduceg pregleda kad ce mi dati uputnicu za ponovno vadenje krvi. Kaze da ako i tada nece stimati secer da ce me slati na OGTT.
    Ja sam se sokirala, jer nikad nisam imala gestacijski u trudnocama 😕

Pretpostavljala sam da ce vikat djeta odma 😫 Pa ko ce  izvagat te kalorije 🤪🙈

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.