Hvalaa cure puno na preporukama, sutra imam UZV pa ako bude sve u redu, nakon godišnjeg cu se naruciti onda na Panoramu, i gledati da ima i UZV 😊
Jel zna koja od vas već u kojoj bi bolnici rodila?
Da radi Merkur tamo bi, jer su i prosla 2 poroda bila tamo. Imala sam srecu da me u obje trudnoce, na porodu i komplikacijama nakon poroda pratio isti dr, tako da sad ja njega pratim u Vinogradsku 😆
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
PBTAB je li sve ok nakon pregleda? 🙏🏻Nadam se da će Vam se javiti, ali pregled joj jučer nije prošao dobro. Javila se na drugoj temi i baš..evo šokiralo me rastužilo da joj se ponovno ista stvar dogodila. Vjerujem da će Vam se javiti kad nađe i vremena i snage. Držite se! Popratit ću Vas pa ako budete imale kakve nedoumice, proslijedit ću savjete s naše teme ako se pričalo o tome 😊
Ajoj užas, baš mi je jako žao, baš sam razmišljala o njoj i kak joj je prošlo.. I provjeravala da li je nešto napisala 😢
Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoće. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko još 😅
Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za T🤪
I ja koristim utrogestane vec duze vrijeme
I ja koristim utrogestane. Prva mi je trudnoca, smrsavila sam 3kg, a trbuh mi je napuhnut
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja se na kupanju ne mogu sakriti nikako. Trbuh mi je kao da sam kraj petog mjeseca trudnoće. Neki dan sam bila u haljini,a žena me u bolnici pita kpliko još 😅
Da li koristis progesteron (utrogestan)? Meni je od njega jako napuhan trbuh, jos prije T kada sam ga koristila nakon O odmah bi se napuhao. Tako da isto moram skrivati trbuh obzirom da nismo jos svima rekli za T🤪
I ja koristim utrogestane vec duze vrijeme
Jesi napuhana od njih? Zao mi je da necu skuziti rast trbuha od bebe jer ovako vec djelujem 4. mj🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Meni je u prvoj trudnoći trbuh krenuo rast baš onako tvrdo trudnički pravo sa 16 tjedana
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav curke 🙋♀️ Ja sam vam jos od stimulacije ,a i utrogestana napuhana kao da sam na pola puta trudnoce. Mozete zamislit ja u postupku bodem se injekcijama i od toga napuhana, a van me svi milo gledaju u stomak kao slatka trudnica 🙈 moras se sakrivat da te nitko ne vidi pa da ne razglase po susjedstvu pricu o mojoj trudnoci koje tad nije bilo 😄
Jucer sam vadila onu krv sto mi je zadao gin, urin je ok, sve je ok osim GUK 5.3 🤦♀️ Hoce bit sad drama s tim secerom? Tsh je 2.7 i on je u padu tako da je to dobro.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav curke 🙋♀️ Ja sam vam jos od stimulacije ,a i utrogestana napuhana kao da sam na pola puta trudnoce. Mozete zamislit ja u postupku bodem se injekcijama i od toga napuhana, a van me svi milo gledaju u stomak kao slatka trudnica 🙈 moras se sakrivat da te nitko ne vidi pa da ne razglase po susjedstvu pricu o mojoj trudnoci koje tad nije bilo 😄
Jucer sam vadila onu krv sto mi je zadao gin, urin je ok, sve je ok osim GUK 5.3 🤦♀️ Hoce bit sad drama s tim secerom? Tsh je 2.7 i on je u padu tako da je to dobro.
Ista stvar i kod mene. Stavio me na dijetu 1800kcal do iduceg pregleda kad ce mi dati uputnicu za ponovno vadenje krvi. Kaze da ako i tada nece stimati secer da ce me slati na OGTT.
Ja sam se sokirala, jer nikad nisam imala gestacijski u trudnocama 😕
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Jucer sam vadila onu krv sto mi je zadao gin, urin je ok, sve je ok osim GUK 5.3 🤦♀️ Hoce bit sad drama s tim secerom? Tsh je 2.7 i on je u padu tako da je to dobro.Da..doktori zezaju za taj šećer natašte. Mene je moj znog vrijednosti 5.4 poslao na dvosatni OGTT. Radila sam ga u prvom i početkom 2.tromjesečja i sad idući tjedan idem jedan dan na ležanje u bolnicu zbog toga. No,moj doktor je jako osjetljiv na šećer i ništa ne prepušta slučaju. Vidjet ćeš s doktorom što će reći jer neki šalju odmah na OGTT, drugi mahnu rukom pa preporučaju da se uvede dijeta 1800kcal, treći samo kasnije provjere GUK i prate stanje. Skužila sam da ima više vrsta njih, ali u principu čim je taj natašte iznad 5, odmah im se pali alarm u glavi jer bi ti mogli prišiti dijagnozu gestacijskog šećera 🤦♀️
Sve znam 🤦♀️ prijateljica mi je zbog toga vise u bolnici nego kuci jer joj se "zakompliciralo" cim je usla u zadnje tromjesjecje. Ukratko izludili su je , drama jer je dijete malo teze , odstupanja budu 200-300g . Hospitalizirana je bila 2x. Sad ide u 35.tt lezat do kraja tj. do 38 tt kad je planiraju porodit . Zbilja panika po meni malo pretjerana , da su bar u radaoni tako brizni 🙈
Meni je u planu ic privatno ovih dana na ogtt da sam mirna pa cu vidit sta ce mi rec za 3 tjedna na kontroli.
Kroz dodatnu obradu kroz mpo sam vec radila ogtt i bio je vec alarmantan za inzulinsku rezistenciju, ali mome gin je bio dobar... samo da bebaci budu dobro a mi cemo sve istrpit 🙏
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ista stvar i kod mene. Stavio me na dijetu 1800kcal do iduceg pregleda kad ce mi dati uputnicu za ponovno vadenje krvi. Kaze da ako i tada nece stimati secer da ce me slati na OGTT.
Ja sam se sokirala, jer nikad nisam imala gestacijski u trudnocama 😕
Pretpostavljala sam da ce vikat djeta odma 😫 Pa ko ce izvagat te kalorije 🤪🙈
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji