Da se javim 🌸🌸🌸
U subotu navečer mi krenulo neko krvarenje tackasto, ujutro na brisanje ponovo… javim se na hitnu I na pregledu i dalje samo gestacijska nema ploda, nisu mi ništa uključili nego da čekam 7 dana pa ako i dalje ne bude onda čišćenje ali mi nisu ništa rekli za trenutno krvarenje što ja mislim da se već počelo samo čistiti. Danas već 3 dan traje i na svaki odlazak u toalet ima krvi na brisanje 😶
Dada i meni je jako zao😔 neka te tjesi da ako se vec to moralo dogoditi bolje cim prije i da se sama ocistis, sto vrijeme ide dalje je teze.. drzi se❤️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Dada jako mi je zao, drzim fige da cim prije bude novi plus. 🙌🏻🙌🏻
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Savjet za mucnine, naribajte svjezeg đumbira u kipucu vodu (kao da radite caj) i lagano pijuckajte
Savjet za mucnine, naribajte svjezeg đumbira u kipucu vodu (kao da radite caj) i lagano pijuckajte
Meni pomaze i peppermint caj,ili doktorica mi je rekla navecer pred spavanje jednu jabuku da pojedem 😃
Hvala, probat cu i to.
Za sad nista ne pomaze i stvari od kojih mi je jucer bilo ok, danas mi ne odgovaraju 😭
Kupila sam jucer dimetil tablete, ne pomazu mi :(
Zna li netko ako odem na odrzavanje trudnoce, mogu li se vratiti raditi kad mi bude bolje ili moram do kraja trudnoce biti na odrzavanju?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala, probat cu i to.
Za sad nista ne pomaze i stvari od kojih mi je jucer bilo ok, danas mi ne odgovaraju 😭
Zna li netko ako odem na odrzavanje trudnoce, mogu li se vratiti raditi kad mi bude bolje ili moram do kraja trudnoce biti na odrzavanju?
Ako odes na cuvanje trudnoce mozes se normalno vratiti na posao kad ti bude bolje. Samo uzmi u obzir da su komplikacije max placene 4250kn mjesecno i ulaze u obracun za porodiljnu naknadu. Npr.placa ti je 900 eura i na hzzo moras odnijeti potvrdu o placi od unatrag 6 mj. I oni ti po tome odmah izracunaj porodiljnu naknadu koja bi ti punih godinu dana porodiljnog bila 900 eura. Ako prekines komplikacije moras ponovno nositi tu potvrdu i te komplikacije ulaze u prosjek primanja kad rodis i automatski ti smanjuje primanja.
Tako su meni objasnili jer sam imala istu situaciju.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hvala, probat cu i to.
Mislim da ce ti se u tom slučaju pokvariti prosjek plaća. Mislim ovisi koliku plaću imaš.
Odrzavanje trudnoce ne ulazi u prosjek placa :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala, probat cu i to.
Ako odes na cuvanje trudnoce mozes se normalno vratiti na posao kad ti bude bolje. Samo uzmi u obzir da su komplikacije max placene 4250kn mjesecno i ulaze u obracun za porodiljnu naknadu. Npr.placa ti je 900 eura i na hzzo moras odnijeti potvrdu o placi od unatrag 6 mj. I oni ti po tome odmah izracunaj porodiljnu naknadu koja bi ti punih godinu dana porodiljnog bila 900 eura. Ako prekines komplikacije moras ponovno nositi tu potvrdu i te komplikacije ulaze u prosjek primanja kad rodis i automatski ti smanjuje primanja.
Mislis, snizuje prosjek ako ides na odrzavanje pa se vracas raditi?
Moja sestra je bas sad pri kraju trudnoce, na odrzavanju je od 28. tjedna i receno joj je da odrzavanje trudnoce ne ulazi u prosjek
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala, probat cu i to.
Mislis, snizuje prosjek ako ides na odrzavanje pa se vracas raditi?
Moja sestra je bas sad pri kraju trudnoce, na odrzavanju je od 28. tjedna i receno joj je da odrzavanje trudnoce ne ulazi u prosjek
Ako si od pocetka na komplikacijama bez prekidanja onda me ulaze u prosjek. Ali ako ih prekines onda ulaze.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Katastrofa :(
A naknada za odrzavanje trudnoce je mizerija 😢
Morat cu sad iskoristiti sav godisnji u nadi da cu u drugom tromjesecju moci raditi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji