Ima li tko od vas predosjećaj / želju vezano uz spol?
Evo, ja po babskim pričama imam znakove da beba bude curica 😅 - velike mučnine, nije mi zlo od voća, svijetle bradavice, veći Bhcg.
Nemam ni jedan da bi bio dečko - slabije mučnine, veća potreba za proteinima, tamne bradavice, niži Bhcg.
Potajno se nadam curici, ali i ako bude dečko, odgojit ću najvećeg gentlemana koji zna raditi sve kućanske poslove i da jednog dana usrećineku ženu :D
To su ciste bapske haha ja s deckom imala jako velike mucnine
@Caliopi
Hvala na savjetu. Ici cu na testiranje tek kad budem 12+ tjedana jer se tad vracam s mora. Mozda je onda ipak bolji Nifty. Vidjela sam i da vise toga moze otkriti, a nesto je jeftiniji sto puno znaci.
@Malena1122
Sad sam isla googlati sto je baby watcher :) hvala na savjetu
@LilT
A zato sam i napisala babske price 😆
Moja mama i svekrva su mi obje rekle da su u 1. trudnoci imale gadne mucnine i povracanje, a u 2. da im je bilo lakse. Mama ima 2 kceri, svekrva 2 sina 😀
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
@Caliopi
Hvala na savjetu. Ici cu na testiranje tek kad budem 12+ tjedana jer se tad vracam s mora. Mozda je onda ipak bolji Nifty. Vidjela sam i da vise toga moze otkriti, a nesto je jeftiniji sto puno znaci.
@Malena1122
@LilT
Moja mama i svekrva su mi obje rekle da su u 1. trudnoci imale gadne mucnine i povracanje, a u 2. da im je bilo lakse. Mama ima 2 kceri, svekrva 2 sina 😀
Nema pravila ocito 😂
PBTAB je li sve ok nakon pregleda? 🙏🏻Nadam se da će Vam se javiti, ali pregled joj jučer nije prošao dobro. Javila se na drugoj temi i baš..evo šokiralo me rastužilo da joj se ponovno ista stvar dogodila. Vjerujem da će Vam se javiti kad nađe i vremena i snage. Držite se! Popratit ću Vas pa ako budete imale kakve nedoumice, proslijedit ću savjete s naše teme ako se pričalo o tome 😊
Da ,vidila sam rastuzilo me skroz.Zelim joj puno snage...
@Caliopi
@Malena1122
@LilT
Nema pravila ocito 😂
Ili se mama i svekrva boje da cu zbog mucnina odustati od 2. unuka 😂
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
@Caliopi
@Malena1122
@LilT
BW je meni spas u trudnoći 😅. Isplatio se svake lipe
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Strašno mi je žao zbog PTAB
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
PBTAB je li sve ok nakon pregleda? 🙏🏻Nadam se da će Vam se javiti, ali pregled joj jučer nije prošao dobro. Javila se na drugoj temi i baš..evo šokiralo me rastužilo da joj se ponovno ista stvar dogodila. Vjerujem da će Vam se javiti kad nađe i vremena i snage. Držite se! Popratit ću Vas pa ako budete imale kakve nedoumice, proslijedit ću savjete s naše teme ako se pričalo o tome 😊
A jooooj bas mi je zaooo 😰😰
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
@Caliopi
@Malena1122
@LilT
Ja sam radila u prvoj nifty,a sad sam se odlučila za panoramu. Nifty je navodno malo ipak lošiji od panorame. Panorama koristi neku drugu metodu uzorkovanja. Tj odvaja fetalnu krv od majčine. Ja sam na preporuku Gina radila panorama osnovni plus nekakav panel. Znači ne prošireni jer čitala sam iskustva i on mi je sam rekao da taj prošireni može pokazat stvari koje uopće nisu opasne i bitne. Znači u prijevodu uzjebat će se a to nisu neke velike retardacije. Tipa metabolički problem Itd. Ne nešto šta otežava život. I ispalo mi je jeftinije nego nifty prošireni koji sam prije radila.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
@Caliopi
@Malena1122
@LilT
Moja mama i svekrva su mi obje rekle da su u 1. trudnoci imale gadne mucnine i povracanje, a u 2. da im je bilo lakse. Mama ima 2 kceri, svekrva 2 sina 😀Ako odlučiš nifty ja sam ti ga radila u Agram poliklinici i rezultati su mi skupa s vikendom došli za 8 dana 😊
Da li su radili i anomaly scan?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji