Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    02. Kolovoz 2023. 09:17

Malena1122

PBTABsretno na pregledu imam dobar osjećaj🫶
    Ja sam jučer išla vaditi krv za panoramu. Prvo me bola jednom i šprica nije bila ok,drugi put je meni to trajaloooo i baš nekako dosta krvi vade. Sišla sam se do muža u kafić gdje me čekao i osjetila slabost i izgubila svijest. Čari trudnoće 🫠

Za koliko otprilike dolaze rezultati? Jel imas mozda psjecaj sto bi moglo biti, curka ili decko? 🤞🙂
    Hvala svima na lijepim željama 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Malena1122
    02. Kolovoz 2023. 09:28

PBTAB

Malena1122

Ja sam jučer išla vaditi krv za panoramu. Prvo me bola jednom i šprica nije bila ok,drugi put je meni to trajaloooo i baš nekako dosta krvi vade. Sišla sam se do muža u kafić gdje me čekao i osjetila slabost i izgubila svijest. Čari trudnoće 🫠

Za koliko otprilike dolaze rezultati? Jel imas mozda psjecaj sto bi moglo biti, curka ili decko? 🤞🙂

Sedam do deset dana. Kaže doktor većinom sedam dođe. Jao ja sam uvijek govorila da imam osjećaj da će drugo bit muško. U prvoj me osjećaj nije prevario. Ovaj put mi nije toliko jak pa nisam sigurna iako su mi skroz drugačiji simptomi nego sa curom. Baš ćemo viditi. Kad ti je pregled? 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Mala buhtlica
    02. Kolovoz 2023. 10:44

Malena1122

PBTAB

Malena1122

Sedam do deset dana. Kaže doktor većinom sedam dođe. Jao ja sam uvijek govorila da imam osjećaj da će drugo bit muško. U prvoj me osjećaj nije prevario. Ovaj put mi nije toliko jak pa nisam sigurna iako su mi skroz drugačiji simptomi nego sa curom. Baš ćemo viditi. Kad ti je pregled?

Koji su ti simptomi bili s curkom?

JagodicaBobica96
    02. Kolovoz 2023. 10:45

Samo se cuvajte to je najbitnije,ja sam na zalost morala odmah da napustim posao jer je bas opasan cak i ko zeli ostati trudan sve moje kolegice skoro imaju neuspjesne trudnoce i poteskoce da ostanu trudne,a sve je otislo sa cijenama a plate su ostale iste..
    PBTAB sretnoo danas ! 

PBTAB
    02. Kolovoz 2023. 10:49

Malena1122

PBTAB

Malena1122

Držimo 🤞 da nalazi budu super i da te ni ovaj put osjecaj nije prevario 😊 
    U 17:30 je pregled.

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Mala buhtlica
    02. Kolovoz 2023. 10:49

Do kraja trudnoce biti na odrzavanju zbog place

Anica88
    02. Kolovoz 2023. 14:16

Ima li tko od vas predosjećaj / želju vezano uz spol?

Evo, ja po babskim pričama imam znakove da beba bude curica 😅 - velike mučnine, nije mi zlo od voća, svijetle bradavice, veći Bhcg.

Nemam ni jedan da bi bio dečko - slabije mučnine, veća potreba za proteinima, tamne bradavice, niži Bhcg.

Potajno se nadam curici, ali i ako bude dečko, odgojit ću najvećeg gentlemana koji zna raditi sve kućanske poslove i da jednog dana usreći neku ženu :D

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Malena1122
    02. Kolovoz 2023. 14:40

LilT

Malena1122

PBTAB

Malena1122

Koji su ti simptomi bili s curkom?

Apsolutno nikakvih simptoma 😂. Malo me sise nešto voljele u početku. Ni m od mučnina,ništa od želja. Trudnoća za poželjeti.
    A evo po bapskim bi mogla bit cura visoki otkucaji,visoka Beta. Baš ćemo vidit 😁

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Bubica2
    02. Kolovoz 2023. 16:03

Pozdrav cure,
    Čitala sam vaše postove i zeljala bih vam se pridruziti. Danas sam 9+3 prema prvom pregledu kod ginekologice. Termin je za sad 03.03. Slijedeci pregled je 10.8 i nestrpljivo čekam. Još nismo pretjerano pricali za trudnoću, samo gdje je trebalo, jer sam prethodno imala 3 spontana pobačaja i otkrivena mi je trombofilija tako da si špricam heparin svaki dan. Jel ima možda netko slično iskustvo? 

Malena1122
    02. Kolovoz 2023. 16:18

Bubica2

Pozdrav cure,
    Čitala sam vaše postove i zeljala bih vam se pridruziti. Danas sam 9+3 prema prvom pregledu kod ginekologice. Termin je za sad 03.03. Slijedeci pregled je 10.8 i nestrpljivo čekam. Još nismo pretjerano pricali za trudnoću, samo gdje je trebalo, jer sam prethodno imala 3 spontana pobačaja i otkrivena mi je trombofilija tako da si špricam heparin svaki dan. Jel ima možda netko slično iskustvo?

Dobrodošla,
    Ja sam imala koronu ovu trudnoću u šestom tjednu. Vadila krv i sumnjaju mi na trombofiliju. Idući tjedan ponavljam koagulogram i d dimere. Ukoliko bude lošije krećem sa fragminom. Znam par cura u okruženju sa spontanima prije i tek naknadno potvrđena trombofilija. Bockale su se i iznijele trudnoću do kraja. Želim ti sreću. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.