Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucq
    19. Prosinac 2023. 15:11

Super za sve preglede😄👏
    Na mene kile uopce ne idu (jos) i jos sam u minusu 4-5 kila zbog povracanja prva 3 mj, a citala sam da bi trebalo oko 2 kile po mjesecu

Malena1122
    19. Prosinac 2023. 15:16

Sandra25

Pozdrav svima, nama je jucer bio pregled al uvijek neka strka i nisam se stigla javiti. Ja sam jucer bila na pregledu kod drugog ginekologa koji radi detaljni pregled bebinog srca. Rekao je da je sve sto vidi super, tri puta je komentirao da imam jako zivahnu bebicu, opet je po mjerama veci za 2 dana. Gledala sam ga jucer na uzv kako sisa palac i ne mogu ga vise docekat. Jedva cekam da nam dodje❤️ sto se tice kilaze ovo nije moj doktor pa mi nije nista prokomentirao, ali mi je med sestra prokomentirala da moram pripaziti, a od svoje doktorice cu sigurno dobiti jezikovu juhu iduci put jer sam dobila 12 kg. Znaci u šoku sam bila. Zadnja dva puta u 4 tjedna po 4 kg dobijem. Od danas sam se sama stavila na dijetu. Mene zanima kako vi curke jedete koje ste na dijeti zbog secera? Cisto da vidim u kojem smjeru moram ici😅

Jedemo nikako hahahahha. 
    Bazirano na prehrani bez šećera o ugh. Voće siromašno isto ugh i šećerima. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• LavicaBP
    19. Prosinac 2023. 15:57

I mi smo obavili Anomaly jučer i sve je u najboljem redu! Curka se ne voli slikati pa smo ju uspjeli samo 1 uhvatiti bez da je prekrila lice rukama i/ili nogama. Prvi put smo čuli otkucaje srca i napokon je muž išao samnom pa smo još uvijek pod dojmom 🥰🥰
    I moja će biti velika beba, zasad je 440g ali po nekim mjerama je 2 tjedna naprednija 😅
    Išli smo privatno i došlo nas je 72€ (Anomaly i 4D).

Ja sam inače užasno jer me još od nedjelje drži migrena, sad sam prvi put nešto pojela jer bi do sad samo povratila...tako da mi je veselo...

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Mrva1104
    19. Prosinac 2023. 16:50

Pozdrav cure, evo i mene malo. 
    Drago mi je da su vam pregledi prosli u redu i samo nek se tako nastavi❤️
    Kile i mene muce, mislim da sam i ovaj mjesec na +5 😣
    Bili smo prosli tjedan na kontroli, sutra dolazi doktor iz Zagreba tako da i sutra idemo na pregled srceka. Iz nekog kuta se cini da rupice nema, iz nekog ima. Sutra cemo valjda biti malo pametniji, nadam se.
    Decko je bio na 700g i po mjerama kad sam bila 23tr je bio 23+6 🙈
    Malo me pere nervoza zbog sutra iako sam se smirila od tog prvog soka. Aktivan je i sve ostalo je u redu talo da mi je lakse. 

💙

sophisticy
    19. Prosinac 2023. 18:19

Cure super za dobre preglede!!  Bas mi je drago sto imate lijepe slikice, pogotovo ovo sa sisanjem palca… to mi je tako slatko, moj dragi bi htio to vidjeti, ali nasa se samo skriva iza ruke. 
    Mi idemo sutra na pregled.. i kad smo vec kod pregleda, ne znam jel vas svaki put gledaju i vaginalno ono s prstima, mene da, i onak ne znam sto se dolje ocekuje u smislu depilacije i to, ja ne idem svaki put na cupanje tocno prije pregleda, al ono muci me sta ak ja najgora dolazim .,
    Inace, pocelo me biti straaah poroda…  

baby development in progress ~ 14.3.24.

Martinaaa_
    19. Prosinac 2023. 18:23

Ja takoder idem sutra na pregled, i svaki puta me s prstima pregledavo, cak ultrazvuk nije ni radio
    Od proslog puta je krenuo uz taj pregled s prstom raditi i ultrazvuk i mjerenje cerviksa
    Cure super za preglede, nadam se da ce nam svima do kraja trudnoce biti super pregledi 😊

💓

Bela23
    19. Prosinac 2023. 18:34

Mene isto gleda dole svaki put, tj to nam je prvindio pregleda, pa cervikometrija pa uzv bebe

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

bejbe2018
    19. Prosinac 2023. 18:39

Evo sad ću napisat jedno svoje iskustvo,bila sam nedavno  prvi put u novog endokrinologa i tokom razgovora s kolegicom preko tel. me opisao kao mlada trudnica,debeljuca.
    Mislim da bi se isto trebale birat riječi,bez problema obzira na vlastito mišljenje. Još je privatna poliklinika.
    Vidim da se kile često spominju , i ovdje na forumu i kod dr-a, pogotovo kod trudnica i baš mi bude opterećenje stat na vagu jer mi je i početna kilaža bila veća.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Antonela2024
    19. Prosinac 2023. 18:45

Evo i nas pregled danas prosao odlicno. Imamo 330 grama, ja smrsala kilogram, beba napreduje dobro, u skladu s tjednima pa smo zadovoljni.  Beba je na zadak pa nam je jasnije zasto mama piski svako pola sata  
    Smirio se zatvor, spasio me cijedeni sok od narance i suhe sljive, nista drugo iz ljekarne nije pomoglo. 

Sljedeci pregled nam je 16.1. 

bejbe2018
    19. Prosinac 2023. 18:46

Malena1122

bejbe2018

MalenaOdlično si dobila za taj tjedan,ja sam zasad 7 kg.
    Ok,ja isto imam neke okvirne šta sam ih prije dobila od endokrinologa.

Znaš šta je najgore šta ta njihova dijeta meni uopće ne paše. Šećer mi skače na njihove smjernice. Sad gledam da pratim sa vuk Vrhovca. Bojala sam se da ću dobit više jer sam prošlu dobila 16 Al me gestacijski spriječio😂. Kako ćeš ti blagdane preživjeti na dijeti?

Nikako,mislim da ću malo prekršiti ,ali neću  peći kolače,uzet ću samo za goste .
    Najgore mi iskreno pada to šta su mi inače rekli i radi štitnjače i IR da ne jedem gluten, pa uzmem neki kruh 🍞 bez glutena ,pa raženi i tako svašta nešto kombiniran,ali nisu mi baš ukusni.
    I kao meni po organizmu paše da jeden meso i proteine ,a ja nisam za mesni ručak baš.
    Tako da se trudim stvarno.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.