Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    19. Prosinac 2023. 19:11

Jel itko ima bolove u ledjima? Ja zadnjih par dana imam nvcr kao kontrakcije u ledjima, ne sire se na trbuh. Malo me strah, u prtak mi je pregled. Ne zelim panicariti, a opet me strah pustiti

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• lalllla
    19. Prosinac 2023. 19:25

Bela23

Jel itko ima bolove u ledjima? Ja zadnjih par dana imam nvcr kao kontrakcije u ledjima, ne sire se na trbuh. Malo me strah, u prtak mi je pregled. Ne zelim panicariti, a opet me strah pustiti

Ja umirem od bolova u ledjima doslovno, pogotovo kad npr setam preko dana i onda sjednem i kad se to sve ‘ohladi’ ne mogu ustati s kauca. Katastrofa. Pogotovo donji dio ledja ono najnize sto moze. Pijem roidakal vitamine sto mi je gin rekla malo je bolje ali i dalje boli i mislim da tu nema neke pomoci jer jbg ipak nosis kilo bebe u tom dijelu i voda i sve se siri tako da mislim da je ta bol najnormalnija 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Bela23
    19. Prosinac 2023. 19:34

lalllla

Bela23

Ja umirem od bolova u ledjima doslovno, pogotovo kad npr setam preko dana i onda sjednem i kad se to sve ‘ohladi’ ne mogu ustati s kauca. Katastrofa. Pogotovo donji dio ledja ono najnize sto moze. Pijem roidakal vitamine sto mi je gin rekla malo je bolje ali i dalje boli i mislim da tu nema neke pomoci jer jbg ipak nosis kilo bebe u tom dijelu i voda i sve se siri tako da mislim da je ta bol najnormalnija

Tako se i ja tjesim, ipak je beba sad vec sigurno kilu i nesto i voda, posteljica sve je tesko i vjv stvara pritisak na ledja. Ja isto koristim roidakal zbog slracenijeg cerviksa i magnezij jos dodatno. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mary36
    19. Prosinac 2023. 19:49

Bela23

Ja zadnjih dana imam jake bolove u donjem dijelu leđa. Čim hodam malo duže ukočim se i boli me trtica. A počeli su me i grčevi u nogama hvatati. 

Martinaaa_
    19. Prosinac 2023. 21:04

Također bolovi u donjem dijeli leda nakon duzeg stajanja ili hodanja. I bolovi kad ustajem iz kreveta

💓

• Bananica80
    19. Prosinac 2023. 21:30

Uz leđa (križa) koja me i inače bole kad duže sjedim i manje se krećem, mene već par tjedana bole i kukovi kad spavam na boku. Cijelu noć se vrtim sa lijevog na desni bok, kako mi koja strana utrne i krene boliti. I zna me nakon dizanja iz kreveta baš štrecati lijeva noga od križa do dole, dok se malo ne razgibam. Valjda više spavam na lijevom boku. Jel koja ima takvih problema? Nadam se da je to sve isto trudnička boljka. Kad se progibam i prošetam sve boli skoro nestanu il se ful smanje ☺

Bela23
    19. Prosinac 2023. 21:54

Oh ima nas sa krizoboljom, okeej odmah mi je lakse.. iako vjerujem da sam jos rasklimana od prve trudnoce pa je ovo samo nastavak 😅

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Donna2022
    20. Prosinac 2023. 00:06

Bela23

Oh ima nas sa krizoboljom, okeej odmah mi je lakse.. iako vjerujem da sam jos rasklimana od prve trudnoce pa je ovo samo nastavak 😅

I mene su danas ubijala ledja i lijevi kuk, vec me panika lovila🤪
    Srecom smirilo se. Ah cari trudnoce🤪
    Koliko tableta Roidakala uzimas dnevno, 1 ili 2? Ja sam ga takodjer pocela nedavno

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• lalllla
    20. Prosinac 2023. 06:29

Bela23

Daaaaa😂😂😂 taman da se raspadnem do kraja pa sam mirna😂😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Malena1122
    20. Prosinac 2023. 07:42

Mrva1104

Pozdrav cure, evo i mene malo.
    Drago mi je da su vam pregledi prosli u redu i samo nek se tako nastavi❤️
    Kile i mene muce, mislim da sam i ovaj mjesec na +5 😣
    Bili smo prosli tjedan na kontroli, sutra dolazi doktor iz Zagreba tako da i sutra idemo na pregled srceka. Iz nekog kuta se cini da rupice nema, iz nekog ima. Sutra cemo valjda biti malo pametniji, nadam se.
    Decko je bio na 700g i po mjerama kad sam bila 23tr je bio 23+6 🙈
    Malo me pere nervoza zbog sutra iako sam se smirila od tog prvog soka. Aktivan je i sve ostalo je u redu talo da mi je lakse.

Sretno danas i nadam se da rupice više neće biti 🫶❤️

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.