Da se javim 🌸🌸🌸
U subotu navečer mi krenulo neko krvarenje tackasto, ujutro na brisanje ponovo… javim se na hitnu I na pregledu i dalje samo gestacijska nema ploda, nisu mi ništa uključili nego da čekam 7 dana pa ako i dalje ne bude onda čišćenje ali mi nisu ništa rekli za trenutno krvarenje što ja mislim da se već počelo samo čistiti. Danas već 3 dan traje i na svaki odlazak u toalet ima krvi na brisanje 😶
Ajoooj jako jako mi je žao. Ako te imalo tiješi meni je doktor rekao da se blighted doslovno ne ponavlja nikad više. Ja sam sebe tješila saznanjem da je u tim slučajevima tijelo odbacilo neku kromosomsku nepravilnost i da je bolje da je onda bilo tako. Nadam se da ako je tako da ćeš se sama očistiti da će se mučiš po doktorima. Ja sam nakon ostvarila urednu trudnoću.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam jutros napisala kako nemam mučnine,a evo me sad jedem štapiće samo da ih ne osjećam. Ja sutra idem vadit krv za panoramu,a isto sam radila nipt i u prošloj trudnoći. Moj muž najviše to voli kao šta je Debeljuca rekla jer sazna spol i mene to veseli. Iako i ja sam čitala zadnjih dana o njima pa sam i ja sva na iglama Al evo nadat ću se da će sve bit ok 🤞🏻
Hej, gdje ces raditi Panoramu? Ja sam iz BiH i kod nas nema, radila bih negdje u HRV, mozda u Splitu pa ako znate gdje je mogu napraviti preporucite mi
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Ja sam jutros napisala kako nemam mučnine,a evo me sad jedem štapiće samo da ih ne osjećam. Ja sutra idem vadit krv za panoramu,a isto sam radila nipt i u prošloj trudnoći. Moj muž najviše to voli kao šta je Debeljuca rekla jer sazna spol i mene to veseli. Iako i ja sam čitala zadnjih dana o njima pa sam i ja sva na iglama Al evo nadat ću se da će sve bit ok 🤞🏻
Hej, gdje ces raditi Panoramu? Ja sam iz BiH i kod nas nema, radila bih negdje u HRV, mozda u Splitu pa ako znate gdje je mogu napraviti preporucite mi
Ja nisam iz Splita Al baš sam pogledala na panorami gdje možeš raditi u Splitu. Piše Poliklinika Hormona i Dr.Maja Gjirlić.
Na panorama webu možeš upisat grad pa ti izbaci tko radi za njih.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Da se javim 🌸🌸🌸
U subotu navečer mi krenulo neko krvarenje tackasto, ujutro na brisanje ponovo… javim se na hitnu I na pregledu i dalje samo gestacijska nema ploda, nisu mi ništa uključili nego da čekam 7 dana pa ako i dalje ne bude onda čišćenje ali mi nisu ništa rekli za trenutno krvarenje što ja mislim da se već počelo samo čistiti. Danas već 3 dan traje i na svaki odlazak u toalet ima krvi na brisanje 😶
Dada25 bas mi je zao...
Ja i dalje imam mucnine,taman mislim proslo dobra budem 2-3 dana kad ono opet😂
Meni je pregled 09.08
LilT sretnoo sad ce to proci ❤️Uletavam malo sa zimskih. Ja sam u startu trudnoće pa do negdje 14TT imala mučnine svaki dan kroz cijeli dan se protezalo, s time da sam znala povraćati totalno nepredvidivo, al sam se upoznala sa znakom tijela kada ću 100% povratiti pa stignem do wc školjke. Evo mučnine su me popustile,jedino još reagiram na veliku sparinu i vrućinu vani pa izbjegavam izlaziti van jer mi to baš izazove mučninu,a evo,nakon što sam mislila i da je povraćanje iza mene danas me iznenada nakon 3 tjedna ulovilo povraćanje,a pred ulazom smo u 17TT. Al opet, rađe nepredvidivo povratim nego svakodnevno trpim mučnine, od njih sam baš bila koma 😂 držite se, niste same 🙈💪🏻
Caliopi kad najmanje ocekujes 😂..
Ma da i ja bi vise volila da se ispovracam nego mucnine ove po citav dan,evo ja ne mogu da spavam od njih probude me 😅
Ali sta je tu je 🤪
Da se javim 🌸🌸🌸
Žao mi je 😔
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Da se javim 🌸🌸🌸
Draga Dada, zao mi je… Nema se sta pametno za reci. Drzi mi se 🍀
Da se javim 🌸🌸🌸
Zao mi je 😔
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
@Dada25
Jako mi je zao :(
Zelim ti svu srecu i ponovni plusic kad se oppravis🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure, meni su pocele mucnine tu i tamo, u bilo koje doba dana mi se pojave, ne traju dugo i nisam povraćala do sada.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji