Da se javim 🌸🌸🌸
U subotu navečer mi krenulo neko krvarenje tackasto, ujutro na brisanje ponovo… javim se na hitnu I na pregledu i dalje samo gestacijska nema ploda, nisu mi ništa uključili nego da čekam 7 dana pa ako i dalje ne bude onda čišćenje ali mi nisu ništa rekli za trenutno krvarenje što ja mislim da se već počelo samo čistiti. Danas već 3 dan traje i na svaki odlazak u toalet ima krvi na brisanje 😶
Ajoooj jako jako mi je žao. Ako te imalo tiješi meni je doktor rekao da se blighted doslovno ne ponavlja nikad više. Ja sam sebe tješila saznanjem da je u tim slučajevima tijelo odbacilo neku kromosomsku nepravilnost i da je bolje da je onda bilo tako. Nadam se da ako je tako da ćeš se sama očistiti da će se mučiš po doktorima. Ja sam nakon ostvarila urednu trudnoću.
💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 125
Ja sam jutros napisala kako nemam mučnine,a evo me sad jedem štapiće samo da ih ne osjećam. Ja sutra idem vadit krv za panoramu,a isto sam radila nipt i u prošloj trudnoći. Moj muž najviše to voli kao šta je Debeljuca rekla jer sazna spol i mene to veseli. Iako i ja sam čitala zadnjih dana o njima pa sam i ja sva na iglama Al evo nadat ću se da će sve bit ok 🤞🏻
Hej, gdje ces raditi Panoramu? Ja sam iz BiH i kod nas nema, radila bih negdje u HRV, mozda u Splitu pa ako znate gdje je mogu napraviti preporucite mi

🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Ja sam jutros napisala kako nemam mučnine,a evo me sad jedem štapiće samo da ih ne osjećam. Ja sutra idem vadit krv za panoramu,a isto sam radila nipt i u prošloj trudnoći. Moj muž najviše to voli kao šta je Debeljuca rekla jer sazna spol i mene to veseli. Iako i ja sam čitala zadnjih dana o njima pa sam i ja sva na iglama Al evo nadat ću se da će sve bit ok 🤞🏻
Hej, gdje ces raditi Panoramu? Ja sam iz BiH i kod nas nema, radila bih negdje u HRV, mozda u Splitu pa ako znate gdje je mogu napraviti preporucite mi
Ja nisam iz Splita Al baš sam pogledala na panorami gdje možeš raditi u Splitu. Piše Poliklinika Hormona i Dr.Maja Gjirlić.
Na panorama webu možeš upisat grad pa ti izbaci tko radi za njih.
💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 125
Da se javim 🌸🌸🌸
U subotu navečer mi krenulo neko krvarenje tackasto, ujutro na brisanje ponovo… javim se na hitnu I na pregledu i dalje samo gestacijska nema ploda, nisu mi ništa uključili nego da čekam 7 dana pa ako i dalje ne bude onda čišćenje ali mi nisu ništa rekli za trenutno krvarenje što ja mislim da se već počelo samo čistiti. Danas već 3 dan traje i na svaki odlazak u toalet ima krvi na brisanje 😶
Dada25 bas mi je zao...

Ja i dalje imam mucnine,taman mislim proslo dobra budem 2-3 dana kad ono opet😂
Meni je pregled 09.08
LilT sretnoo sad ce to proci ❤️Uletavam malo sa zimskih. Ja sam u startu trudnoće pa do negdje 14TT imala mučnine svaki dan kroz cijeli dan se protezalo, s time da sam znala povraćati totalno nepredvidivo, al sam se upoznala sa znakom tijela kada ću 100% povratiti pa stignem do wc školjke. Evo mučnine su me popustile,jedino još reagiram na veliku sparinu i vrućinu vani pa izbjegavam izlaziti van jer mi to baš izazove mučninu,a evo,nakon što sam mislila i da je povraćanje iza mene danas me iznenada nakon 3 tjedna ulovilo povraćanje,a pred ulazom smo u 17TT. Al opet, rađe nepredvidivo povratim nego svakodnevno trpim mučnine, od njih sam baš bila koma 😂 držite se, niste same 🙈💪🏻
Caliopi kad najmanje ocekujes 😂..
Ma da i ja bi vise volila da se ispovracam nego mucnine ove po citav dan,evo ja ne mogu da spavam od njih probude me 😅
Ali sta je tu je 🤪

Da se javim 🌸🌸🌸
Žao mi je 😔

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Da se javim 🌸🌸🌸
Draga Dada, zao mi je… Nema se sta pametno za reci. Drzi mi se 🍀
Da se javim 🌸🌸🌸
Zao mi je 😔

🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
@Dada25
Jako mi je zao :(
Zelim ti svu srecu i ponovni plusic kad se oppravis🤞

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure, meni su pocele mucnine tu i tamo, u bilo koje doba dana mi se pojave, ne traju dugo i nisam povraćala do sada.

🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji