Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Midnight_Sky
    25. Studeni 2023. 14:05

Pozdrav svima!
    Pridružujem vam se drage curke, iako čitam od početka pa se osjećam već kao domaća ovdje.
    Čestitke svima i hvala vam što dijelite svoje savjete sa grupom. ❤️

💄 28 🎮 37
    KBC Osijek
    PCOSlike
    1. IVF (stu, 2022) - 3 blast. (freeze ALL)
    FET 1 - 1 blast. - Missed Ab. 9+4
    FET 2 - 2 blast. - ❌
    2. IVF (lip. 2023) - 4 blast.
    ET 1 blast. - 1. beta 608.1 2. beta 2366.2
    Baby Girl 🎀

Yellowsubmarine
    25. Studeni 2023. 21:15

Midnight_Sky

Pozdrav svima!
    Pridružujem vam se drage curke, iako čitam od početka pa se osjećam već kao domaća ovdje.
    Čestitke svima i hvala vam što dijelite svoje savjete sa grupom. ❤️

Dobrodosla! 💜 kako si? Kada ti je termin?😌

Donna2022
    26. Studeni 2023. 01:06

Drage curke, nisam bila neko vrijeme aktivna na grupi, ali pokusala sam uloviti zaostatke😉
    Prvo malo “lagane” teme- jeste uspjele nesto od baby opreme uloviti na BF popustima? Mi smo autosjedalicu, ljuljacku i kadicu, mislili smo i kolica ali nam se nije isplatilo nista posebno, cekamo bozicne popuste😉 i nisam mogla odoljeti robici pa sam vec i s tim krenula iako sam rekla da cu to zadnji cas🤪
    Vezano uz hripavac- meni su takodjer 2 gin savjetovala cijepljenje, jucer bas isla. Iako nisam netko tko juri po cjepiva (za koronu sam bila veliki protivnik, na kraju sam se cijepila samo zato jer mi je postalo opterecenje na poslu i sluzbenim putovanjima), ovo nekako nisam puno razmisljala. Cijepivo je godinama poznato, svi smo ga kao djeca dobili, nase bebice ce takodjer dobiti tako da sam se brzo odlucila..sad sam nekako mirnija🤷‍♀️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

sirenita
    26. Studeni 2023. 10:00

I ja sam pitala gin za cijepljenje protiv hripavca, i isto je rekao da bi bilo dobro da se cijepim (ne radi sebe, nego radi bebe ispočetka). Osim toga, svekrva mi radi na zaraznoj i isto je razg s doktorima i ista stvar, preporuka cijepljenje. 
    Osim toga, i moj i sa zarazne su rekli i cijepiti se protiv gripe. 
    U prvoj trudnoći sam se isto protiv gripe cijepila (jer san tad još radila, pa da u školi od druge djece ne pokupim nešto); u drugoj trudnoći se cijepila protiv korone; a sad cu ocito protiv gripe i hripavca.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Bubica1
    26. Studeni 2023. 11:34

Bokić svima! 🤗
    Nisam se dugo javljala (sigurno ima više od mjesec dana), ma ludnica na poslu pa doma opet oko kućanstva i oko male i ja evo ljudi moji ništa ne stignem. 🙈 Pratila sam vas redovno, ali pisati nikako. Kako vi to mame s jednim djetetom i jednim u trbuhu uspijevate? Ili s više djece? Imam ponekad dojam da sam nesposobna 😁🤭
    Čestitam svakoj mamici na urednim nalazima, pregledima, NIPT-ovima 🥳😊
    Kod nas je novo da, na moju veliku žalost, opet imam gestacijski dijabetes, otkriven OGTT-om. 😭 Sad u utorak moram još obaviti GUK profil pa ćemo vidjeti šta i kako dalje, a zasad sam naravno na dijeti. Baš mi to teško pada jer sam inače ovisnik o slatkišima i tjestenini, a sad to ne smijem. Ma kakva je to nepravda da trudnica ne smije jesti što god poželi? 😬

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    26. Studeni 2023. 11:35

Nego, imam pitanje. Jučer sam se uplašila prilikom tuširanja kad sam primijetila da su mi stidne usne jako nabubrene, skroz do guze. I naravno, ja išla čitat, piše da su to vjerojatno proširene vene i da nije baš bezazleno jer bi tijekom poroda mogle popucati i izazvati jako krvarenje. Eh Google, znam da nisam trebala ići istraživati jer sam sad malo u strahu. Svakako ću sutra kontaktirati svog ginića, ali dotada da vas pitam jel ima koja trudnica istu situaciju pa da zna nešto više o tome?

👩 37 - AMH 13

• lucijaa_
    26. Studeni 2023. 11:41

Bubica1

Nego, imam pitanje. Jučer sam se uplašila prilikom tuširanja kad sam primijetila da su mi stidne usne jako nabubrene, skroz do guze. I naravno, ja išla čitat, piše da su to vjerojatno proširene vene i da nije baš bezazleno jer bi tijekom poroda mogle popucati i izazvati jako krvarenje. Eh Google, znam da nisam trebala ići istraživati jer sam sad malo u strahu. Svakako ću sutra kontaktirati svog ginića, ali dotada da vas pitam jel ima koja trudnica istu situaciju pa da zna nešto više o tome?

Meni se dogodila slična situacija, nabubrila mi je ovaj tjedan vena na perineumu, ne usne. I pratila ju je užasna užasna bol, povraćala sam od bolova jednu večer, a zaspati sam uspjela tek nakon lekadola. Isto tek sutra imam termin pa ti ne mogu baš dati nekakav savjet, ali evo čisto da znaš da nas je više s tim problemom, očito je isto čest u trudnoći. Javi što ti je ginekolog rekao svakako! 

sophisticy
    26. Studeni 2023. 12:52

sirenita

I ja sam pitala gin za cijepljenje protiv hripavca, i isto je rekao da bi bilo dobro da se cijepim (ne radi sebe, nego radi bebe ispočetka). Osim toga, svekrva mi radi na zaraznoj i isto je razg s doktorima i ista stvar, preporuka cijepljenje.
    Osim toga, i moj i sa zarazne su rekli i cijepiti se protiv gripe.
    U prvoj trudnoći sam se isto protiv gripe cijepila (jer san tad još radila, pa da u školi od druge djece ne pokupim nešto); u drugoj trudnoći se cijepila protiv korone; a sad cu ocito protiv gripe i hripavca.

I ja sam se cijelila protiv gripe, a za hripavac cu isto, ali ne znam koji tjedan je najbolje to napraviti?

Bubica1, ne znam sto bih ti rekla, doduse ja ni ne zagledavam dole, nist ne vidim od trbuha, ali ni ne gledam s ogledalom… al mozda je samo jace prorkvljeno, to sam negdje citala da je normalno? Svakako pitaj dr da budes sigurna

baby development in progress ~ 14.3.24.

sirenita
    26. Studeni 2023. 13:20

Moj gin je rekao da mogu i sad protiv hripavca, al na zaraznoj su rekli da je najbolje u zadnjem tromjesečju , pa ja to čekam. 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Bubica1
    26. Studeni 2023. 13:23

Da, više u tom dijelu nego same usne. Nisam vidjela jer ju već duže vrijeme ni ne vidim od trbuha 😅, ali sam napipala prilikom tuširanja. Osim toga, ne osjećam bol nego pritisak, pogotovo ako previše sjedim ili previše stojim tako da pretpostavljam da je do toga. Pitat ću sutra doktora pa vam javim. 👍
    E da, jel ima koja od vas skraćeni cerviks? Meni je sada na zadnjem pregledu ustanovljeno da je 32 mm, a kao za moje tjedne bi trebao otprilike biti između 35 i 40 mm. Doktor kaže da zasad ne treba mirovanje, ali svejedno me malo brine...

👩 37 - AMH 13

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.