Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    23. Studeni 2023. 08:24

Ajme Malena zar je vec tolikiiii? Moj je jucer imao 400 g na pregledu😅 ne mogu vjerovat

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Nina_na
    23. Studeni 2023. 08:45

Fashionista

Cure puno hvala na savjetima!! 🙌🏻
    Koliko magnezija onda mi smijemo dnevno popiti na kraju?
    Svaki clanak koji nadem kaze drukcije. Jedni do 300-400 drugi do 400-800 pa daj nek se odluce! 😭
    Ja sam isto na najmanjij dozi Euthyroxa za sad ali ako ce se povecavati TSH mozda cemo morati povecati.
    Svakako cu ici opet vaditi krv uskoro pa cu vidjeti ali i meni je inace super nemam bas glavobolje cesto, samo eto sad zadnja 3 dana umirem.Martinaaada vecina vas je rekla da vjerojatno nije od toga onda se nadam da nije povecan TSH!
    Nina_navoda moze biti iako me puno trazi mislim kako opet ne pijem dovoljno.. Ono 2 litre tko ce to popiti ja ne mogu popiti ni pola litre dnevno ali inace je tako 🙈 Tlak mi je nizak tako oko 90 i nizak srcani, osjecam se slabo stalno ali ne takve pulsirajuce glavobolje! 😫
    Tear_of_happiness niski mi je tlak a zapravo kad mi naraste, tipa kad bude normalan oko 100, onda mi se vrti u glavi, jao show samnom! 😭 Cek sad gledam nalaze KKS je glukoza? To mi je 5.2 To su mi rekli da bih malo trebala pripazit sa secerom (koji uopce ne volim i ne jedem ali ima ga u svemu ne samo u slatkom) pa jedem zdravije. I inzulinska mi je 2.3 😏 pa bih trebala izbjegavati gluten.
    LavicaBPjoj nemrem tursku nikako, moram sa mlijekom (bademovim) kavu, nemrem bez mlijeka prejaka mi je. Ja ti doslovno popijem dozu jedan kaoucino ujutro ono espresso sa mlijekom. Ali bas cu probati s tim limunom! 🙌🏻

Da ni ja nisam ljubitelj vode, pogotovo zimi. Od kad smo kupili Britu puno mi lakse ide, a i iscjedim si limun i zamrznem ga u kalupu za led pa ubacim kockicu u vodu i ide lakse 😃
    Najbolje pitaj jos dr na pregledu pa vidimo sta ce ti reci. Drzim fige da prodju glavobolje sto prije 🍀

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

Malena1122
    23. Studeni 2023. 11:02

Sandra25

Ajme Malena zar je vec tolikiiii? Moj je jucer imao 400 g na pregledu😅 ne mogu vjerovat

E on je sa 23 tjedna bio na 880 g. Sad kreće rapidan rast. Vidit ćeš za sedam tjedana. I stomak baš bukne 😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Yellowsubmarine
    23. Studeni 2023. 14:20

Ekipa! Iduci cetvrtak u Lidla trudnicke tajice i hulahopke, majice te grudnjaci i potkosulje za dojenje! 😃😃😃

WhiteOrchid
    23. Studeni 2023. 15:04

Yellowsubmarine

Ekipa! Iduci cetvrtak u Lidla trudnicke tajice i hulahopke, majice te grudnjaci i potkosulje za dojenje! 😃😃😃

E super, to sam čekala 😀
    Inače, uzimam Eutyrox 50 i nisam primjetila da postoji poveznica sa glavoboljom, mene u ovoj trudnoći glava još nije bolila.

• Gemini1994
    23. Studeni 2023. 17:52

I mene zadnja 2 dana boli glava, ali sam se i prehladila. Ima li itko od vas iskustva sa e. coli? Izolirana mi je u urinu 10⁴ i sad cekam da me stavi na atb, poslala sam joj mail nakon sto sam vidjela nalaz. I skuhala si odmah caj od brusnice 🤭
    Jel pio itko D manozu i ima li efekta stvarno na e. coli?

10.04.2021 - K 🩷
    12/22 - 8tt missed ab
    Termin: 30.04.2024 🩵

• Nina_na
    23. Studeni 2023. 18:16

Gemini1994

I mene zadnja 2 dana boli glava, ali sam se i prehladila. Ima li itko od vas iskustva sa e. coli? Izolirana mi je u urinu 10⁴ i sad cekam da me stavi na atb, poslala sam joj mail nakon sto sam vidjela nalaz. I skuhala si odmah caj od brusnice 🤭

Ja imam puno iskustva ali ne u trudnoci nego davno prije. Uglavnom jako je se tesko rijesiti i treba bas biti uporan. Meni se vracala vise puta. Npr. jedna od greski koje mi je napravila dr na zamjeni je da me prerano, tj odmah nakon popijenih anitibiotika slala na urinokulturu pa je naravno nalaz bio negativan. Ja sam tada pila uvin caj da mi olaksa mokrenje ali mislim da ga trudnice ne smiju, nisam sigurna. 
    Upute koje sam dobila od svoje dr- pamucno donje rublje, nikako tange, brisanje poslije wc-a odozada, mokriti odmah nakon odnosa, nakon mokrenja pricekati na wc-u jos par sekundi pa opet stisnuti da sav urin do kraja izadje, izjegavanje bazena i sjedenja u mokrom kupacem... 

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

Mary36
    23. Studeni 2023. 18:28

Gemini1994

Ja sam pila d manozu i stvarno je odlična. Spasila me kad mi antibiotik nije pomogao. Čini mi se da je dozvoljena u trudnoći. Kuhaj si puno čaja od brusnice, što više vode i d manozu uz antibiotik i bit će ti bolje. 

• Alexica
    23. Studeni 2023. 18:42

I ja sam pila dmanozu na pocetku trudnoce kad me nesto peckalo, nalazi poslije bili super (vjerojatno sam na vrijeme reagirala). Pij caj od brusnice (ali pravi, ovi iz ducana nisu vidjeli ni b od brusnice kao ni sokovi) i puno tekucine.

Hvala na dojavi za lidl :)

Sto se velicine bebe tice, i moj je bio u 25+1 na malo manje od 900g, znaci sad bi mogao bit kao od malene1122 1300g :D javim vam iduci tjedan nakon pregleda. Sad mi je bar lakse jer sam mislila da smo mi jako “napredni”.
    Imam osjecaj da se zadnja dva tjedna svaki tjedan uduplam od prethodnog hahaha.
    Sutra ogtt pa drzte fige :) 

• Gemini1994
    23. Studeni 2023. 20:18

Brusnicu imam u granulama. A bila sam kod doktorice i rekla je da ponovim urin ujutro jer pise na nalazu da treba ponoviti, pa je izgleda uzorak kontaminiran. Ali rekla mi je da mogu krenuti s d manozom. Nadam se da se bestija nece zavuc. U prvoj trudnoci sam imala uvijek sterilne sve briseve, pa je mala svejedno pri porodu nesto pokupila i dobila novorodjenacku sepsu. Ne zelim ni razmisljat da se ovo zadrzi do kraja. S tim da je bris cerviksa utvrdio prisutnost ureaplazme 10³. Ocito se ovog puta sve zivo kaci na mene.

10.04.2021 - K 🩷
    12/22 - 8tt missed ab
    Termin: 30.04.2024 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.