Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLa20
    13. Studeni 2023. 12:05

Od kojeg tjedna se prestaje raditi vaginalni ultrazvuk i pocinje uzv preko trbuha? Ja sutra imam pregled ujutro pa me zanima :)

Panorama low risk 〰️💙

• tear_of_happiness
    13. Studeni 2023. 12:10

Maša🤰🏼

Skoz se sve smirilo poslje ali bas sam se malo prepala jer je bilo bas nelagodno 😂 znam da mi je bilo to i u prvoh trudnoci ali ono nakon 30 tt

Ja sam isto primjetila tri ili četiri puta te BH kontrakcije kada bi se preforsirala, ali trajale bi mi možda 10ak sekundi, dva grča, onako baš se lopta napravi od trbuha i izboči. To je bilo oko 18 tt. Prvi put sam se baš prepala jer nisam znala šta je, al od tad se ne preforsiravam i nisu se nikako ponavljale.
    Što se tiče tajica, sa Zalanda nisam naručivala, ali imam ih od svakud pomalo (HM, Waikiki, Lidl, Sinsay) i sad zadnje sam dobila Carriwell-najbolje tajice ikad, skuplje su ali vrijede svaku lipu. Ne izvlačim se iz njih, jedva dočekam da se osuše 😅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• tear_of_happiness
    13. Studeni 2023. 12:12

LaLa20

Od kojeg tjedna se prestaje raditi vaginalni ultrazvuk i pocinje uzv preko trbuha? Ja sutra imam pregled ujutro pa me zanima :)

Hej LaLa20 meni je samo prvi uzv bio vaginalni, onaj u 7 tt kad su mi potvrdili trudnoću, ostali svi preko trbuha. Sad na zadnjem pregledu u 22 tt mi je osim preko trbuha (veliki uzv) vaginalno pregledala samo dužinu cerviksa i općenito jeli dolje sve zatvoreno i ok.

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Malena1122
    13. Studeni 2023. 12:26

Lala sutra će te gledati sigurno preko stomka. Mene isto Gyn rukom provjeri jesam zatvorena svaki pregled 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

sirenita
    13. Studeni 2023. 13:22

Mene je s 14+6 vag uzv, a idući s 19+4 Preko trbuha (i prije toga rukom provjerio jesam li zatvorena). 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

WhiteOrchid
    13. Studeni 2023. 14:39

Meni isto samo prvi ultrazvuk vaginalni a sve dalje preko trbuha, vaginalno me uopće ne pregledavaju.
    BH kontrakcije u prošloj trudnoći sam osjetila oko 20tt, sad ih isto očekujem tako rano.
    Jel koja od vas uzima Andol u trudnoći?

Maša🤰🏼
    13. Studeni 2023. 15:22

Cure dal uzimate nesto za energiju? Baaaas mi treba stalno sam umorna i nikakva. Inace sam uzimala od herbalife-a onaj čaj i to mi je bilo super bas mi je dignuo energiju al neznam dal se to ista smije uzimat u trudnoci? 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Alexica
    13. Studeni 2023. 15:44

tear_of_happiness

Maša🤰🏼

Skoz se sve smirilo poslje ali bas sam se malo prepala jer je bilo bas nelagodno 😂 znam da mi je bilo to i u prvoh trudnoci ali ono nakon 30 tt

Ja sam isto primjetila tri ili četiri puta te BH kontrakcijekada bi se preforsirala, ali trajale bi mi možda 10ak sekundi, dva grča, onako baš se lopta napravi od trbuha i izboči. To je bilo oko 18 tt. Prvi put sam se baš prepala jer nisam znala šta je, al od tad se ne preforsiravam i nisu se nikako ponavljale.
    Što se tiče tajica, sa Zalanda nisam naručivala, ali imam ih od svakud pomalo (HM, Waikiki, Lidl, Sinsay) i sad zadnje sam dobila Carriwell-najbolje tajice ikad, skuplje su ali vrijede svaku lipu. Ne izvlačim se iz njih, jedva dočekam da se osuše 😅

Da, carriwell tajice najbolje, najudobnije… imam i iz lidla i iz hm-a i nisu za usporedbu s carriwell. Zao mi je sto si nisam odmah dvoje kupila

WhiteOrchid
    13. Studeni 2023. 17:05

posvudusavol2

WhiteOrchid

Meni isto samo prvi ultrazvuk vaginalni a sve dalje preko trbuha, vaginalno me uopće ne pregledavaju.
    BH kontrakcije u prošloj trudnoći sam osjetila oko 20tt, sad ih isto očekujem tako rano.

Ja pijem aspirin protect navečer. Imam visok tlak pa je dr rekla da je to neka vrsta prevencije preeklampsije.

Ja isto trebam piti kao prevenciju preeklampsije i krećem od danas. Koliko mg ti piješ?

buhtlica23
    13. Studeni 2023. 18:27

WhiteOrchid

posvudusavol2

WhiteOrchid

Ja pijem aspirin protect navečer. Imam visok tlak pa je dr rekla da je to neka vrsta prevencije preeklampsije.

Ja isto trebam piti kao prevenciju preeklampsije i krećem od danas. Koliko mg ti piješ?

Ja pijem isto Andol od 150 jer sam u prosloj dobila preeklampsiju. I sad opet povisen tlak. Propisan mi je do 35 tt. Jer ce me najvjerovatnije u 37 tt poroditi. Mene ceka carski posto jos nije prosla godina od proslog.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.