Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    11. Studeni 2023. 22:47

Yellowsubmarine

Moj stomak je sada onoliki koliki je bio u 6 mjesecu kad sam prvi put bila trudna😅 inace sam tada bila ravna 5 mjeseci
    Sad mi je bas nekako odmah buknuo, malo mi je cudno, u nista ne stanem a opet malen stomak za trudnicke hlace😂

Meni je moj ogroman, a tek sam 15 tt. Kazu da se u svakoj sljedecoj trudnoci stomak vise i brze vidi. Npr sad mi je stomak ko kad sam bila 7 mj trudna 🤣 sta ce bit do kraja ne znam ali vec sad ne vidim stopala..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

sirenita
    11. Studeni 2023. 23:28

https://ibb.co/zx3FKkg 
    Evo moj. Posto je treća trudnoća, mislila sam da će i veći bit. Al super da nije 😬

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Mrva1104
    12. Studeni 2023. 10:59

Pozdrav cure, pratila sam vas ove dane leteci i nisam stigla bit aktivna od guzve na poslu pa jos privatnih stvari za obaviti hrpu a poslije posla budem bas umorna. Ima li vas jos koje radite? Do kad planirate? 
    Vidim da u zadnje pricate o trbuscicima, moj je u zadnjih par dana narastao, imam osjecaj doslovno preko noci da je buknuo al smatram da je i dalje mali ali slatki 🥰
    I da, na tocno 18tt sam osjetila prve udarce, i sad svaki dan ima svoju uru javljanja 😂😍

💙

Fashionista
    12. Studeni 2023. 13:37

Cure imam jednu zamolbu! Ako mi molim vas moze koja od vas ako je radila prenatalni Panoramu (iskljucivo) poslikati i staviti ovdje kako izgleda nalaz jer mi jos ne zelimo znati spol djeteta pa da vidim gdje tocno na nalazu pise spol i da ga nekako prekrijem dok budem gledala nalaze ako je uopce izvedivo! 
    Hvala unaprijed! 🙈😅🙌🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Tratinčica123
    12. Studeni 2023. 14:53

Fashionista

Cure imam jednu zamolbu! Ako mi molim vas moze koja od vas ako je radila prenatalni Panoramu (iskljucivo) poslikati i staviti ovdje kako izgleda nalaz jer mi jos ne zelimo znati spol djeteta pa da vidim gdje tocno na nalazu pise spol i da ga nekako prekrijem dok budem gledala nalaze ako je uopce izvedivo!
    Hvala unaprijed! 🙈😅🙌🏻

Hej, mene su pitali da li želim da napišu i spol.. ponudili su mogućnost da to ne napišu 🤣
    Sad nezz jeste li već radili i jesu li vas pitali 🙈

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    12. Studeni 2023. 14:58

Fashionista

Hvala unaprijed! 🙈😅🙌🏻

https://ibb.co/gdhY9ff
    Po meni je malo teško za ne uočiti. A uvijek imaš opciju da nekom proslijedis e mail ako netko smije znati pa nek zašara taj dio gdje piše spol pa ti onda vrati e mail 😛

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Fashionista
    12. Studeni 2023. 15:37

Tratinčica123

Fashionista

Hvala unaprijed! 🙈😅🙌🏻

https://ibb.co/gdhY9ff
    Po meni je malo teško za ne uočiti. A uvijek imaš opciju da nekom proslijedis e mail ako netko smije znati pa nek zašara taj dio gdje piše spol pa ti onda vrati e mail 😛

Puno ti hvala!! 🙌🏻 
    Hahaaa da jako je ocito! 😅 Da mi zelimo znati ali tek tamo negdje pocetkom godine! 😂 I da super ideja samo jos nitko, bas nitko ne zna da smo trudni 🙈 pa sam zapravo rekla doktoru kad njemu dode mail da nam samo napise dal je sve low risk da mi ni ne otvaramo! 🤓 Ali reko idem vidjeti kod vas da mi netko posalje za svaki slucaj da vidim gdje se nalazi i kako to izgleda ako bas idem otvoriti da znam odmah gdje prekriti! 🤪🙌🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Maša🤰🏼
    12. Studeni 2023. 20:57

Cure dal se neka od vas vec sad muci sa braxton hicks evo vec 2 sata lezim nikako da prestane to neko zatezanje i ona se sva okrece i uzas 😪 nadam se da je normalno 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

buhtlica23
    12. Studeni 2023. 22:37

Maša🤰🏼

Cure dal se neka od vas vec sad muci sa braxton hicks evo vec 2 sata lezim nikako da prestane to neko zatezanje i ona se sva okrece i uzas 😪 nadam se da je normalno

Nekako se mi se cini rano za to. Meni u prosloj trudnoci tek oko 30 tt pocelo. Iako ko zna, mozda i moze ranije. Ako mislis da nesto nije okej mozda da odes na pregled?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Barbara1994
    13. Studeni 2023. 00:21

Pozdrav svima, također vas pratim od početka ali se tek sad priključujem
    Prva trudnoca, sada sam u 21.tjednu i čekamo dečkića 😊 termin je 29.3., a sljedeći pregled 24.11.

Maša🤰🏼

Maša, meni su te nekakve kontrakcije počele još prije 3 tjedna, onako baš bude tvrd trbuh i traje možda minutu-dvije pa prođe.. ne boli ništa, samo je čudan i napet osjećaj, kao da se beba okreće i namješta 😅 nekad bude više puta u danu, a nekad par dana ništa.. a jutros dok sam ležala na leđima sam osjetila da me jako zateže i kad sam pogledala trbuh baš je jako bio izbocen na lijevoj strani, inače se nije baš tako vidjelo.. nisam pitala ginekologa da li je to normalno za ove tjedne sad, ali nisam ni sigurna da su braxton jer koga god sam od prijateljica pitala njima je to počelo tek u 3.tromjesecju ili pred kraj trudnoće.. a i ovaj tjedan sam pocela osjećati baš prave udarce koji se osjete i pod rukom, tjesim se da dok god ne boli da je to sve normalno 😊 

29.03.2024. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.