Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    13. Studeni 2023. 20:29

posvudusavol2

buhtlica23

WhiteOrchid

posvudusavol2

WhiteOrchid

Meni isto samo prvi ultrazvuk vaginalni a sve dalje preko trbuha, vaginalno me uopće ne pregledavaju.
    BH kontrakcije u prošloj trudnoći sam osjetila oko 20tt, sad ih isto očekujem tako rano.
    Jel koja od vas uzima Andol u trudnoći?

Ja pijem aspirin protect navečer. Imam visok tlak pa je dr rekla da je to neka vrsta prevencije preeklampsije.

Ja isto trebam piti kao prevenciju preeklampsije i krećem od danas. Koliko mg ti piješ?

Ja pijem isto Andol od 150 jer sam u prosloj dobila preeklampsiju. I sad opet povisen tlak. Propisan mi je do 35 tt. Jer ce me najvjerovatnije u 37 tt poroditi. Mene ceka carski posto jos nije prosla godina od proslog.

Tek sad vidim kako su ti trudnoće blizu, spominju li šta je li problem? Meni će bit točno 2 godine i ono, kao ok ali mogla sam još pričekati po njihovim komentarima

Problem je tlak koji je opet skocio u trudnoci. Kad sam rodila tlak se stabilizirao kroz 6 tjedana i bio normalan. I sad cim sam ostala trudna opet oso u nebesa. Po tlaku sam znala da sam trudna prije neg sto sam test napravila. Propisali mi metildopu tj. Dopegyt  trenutno sam na 2x250mg, sa tim mi je tlak tako oko 130/90 140/90. U prosloj trudnoci sam od 30tt  bila na 3x 500mg i nakraju u 37 +3 zavrsila na hitnom carskom. Pocela curit plodna voda, glavobolja,tlak 170/120 uz terapiju i jos sam dobijala za smirenje neku tabletu mi dali doslovno me osamutili nisam bila prisebna, a tlak i dalje u nebesima. Kad su dosli nalazi proteini u urinu bili preko 3000... I odma na carski. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• tear_of_happiness
    13. Studeni 2023. 21:21

Ima li netko rješenje za žgaravicu? Evo zadnjih par dana me ubija, danas mi se doslovno na vodu diže kiselina... 😵‍💫

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• lalllla
    13. Studeni 2023. 21:33

tear_of_happiness

Ima li netko rješenje za žgaravicu? Evo zadnjih par dana me ubija, danas mi se doslovno na vodu diže kiselina… 😵‍💫

Probaj reflustat iz ljekarne, badem, meni mlijeko pomaze casa hladnog mlijeka..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    13. Studeni 2023. 21:34

tear_of_happiness

Ima li netko rješenje za žgaravicu? Evo zadnjih par dana me ubija, danas mi se doslovno na vodu diže kiselina… 😵‍💫

Mozda hladno mlijeko, znala mi je pomoci i mineralna voda 😁

Malena1122
    13. Studeni 2023. 22:01

Alexica

tear_of_happiness

Maša🤰🏼

Skoz se sve smirilo poslje ali bas sam se malo prepala jer je bilo bas nelagodno 😂 znam da mi je bilo to i u prvoh trudnoci ali ono nakon 30 tt

Ja sam isto primjetila tri ili četiri puta te BH kontrakcijekada bi se preforsirala, ali trajale bi mi možda 10ak sekundi, dva grča, onako baš se lopta napravi od trbuha i izboči. To je bilo oko 18 tt. Prvi put sam se baš prepala jer nisam znala šta je, al od tad se ne preforsiravam i nisu se nikako ponavljale.
    Što se tiče tajica, sa Zalanda nisam naručivala, ali imam ih od svakud pomalo (HM, Waikiki, Lidl, Sinsay) i sad zadnje sam dobila Carriwell-najbolje tajice ikad, skuplje su ali vrijede svaku lipu. Ne izvlačim se iz njih, jedva dočekam da se osuše 😅

Da, carriwell tajice najbolje, najudobnije… imam i iz lidla i iz hm-a i nisu za usporedbu s carriwell. Zao mi je sto si nisam odmah dvoje kupila

Ja imam 4 para. 3 iz prošle i 1 kupila sad

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

buhtlica23
    13. Studeni 2023. 22:11

posvudusavol2

buhtlica23

posvudusavol2

buhtlica23

WhiteOrchid

posvudusavol2

WhiteOrchid

Meni isto samo prvi ultrazvuk vaginalni a sve dalje preko trbuha, vaginalno me uopće ne pregledavaju.
    BH kontrakcije u prošloj trudnoći sam osjetila oko 20tt, sad ih isto očekujem tako rano.

Ja pijem aspirin protect navečer. Imam visok tlak pa je dr rekla da je to neka vrsta prevencije preeklampsije.

Ja isto trebam piti kao prevenciju preeklampsije i krećem od danas. Koliko mg ti piješ?

Ja pijem isto Andol od 150 jer sam u prosloj dobila preeklampsiju. I sad opet povisen tlak. Propisan mi je do 35 tt. Jer ce me najvjerovatnije u 37 tt poroditi. Mene ceka carski posto jos nije prosla godina od proslog.

Tek sad vidim kako su ti trudnoće blizu, spominju li šta je li problem? Meni će bit točno 2 godine i ono, kao ok ali mogla sam još pričekati po njihovim komentarima

Problem je tlak koji je opet skocio u trudnoci. Kad sam rodila tlak se stabilizirao kroz 6 tjedana i bio normalan. I sad cim sam ostala trudna opet oso u nebesa. Po tlaku sam znala da sam trudna prije neg sto sam test napravila. Propisali mi metildopu tj. Dopegyt trenutno sam na 2x250mg, sa tim mi je tlak tako oko 130/90 140/90. U prosloj trudnoci sam od 30tt bila na 3x 500mg i nakraju u 37 +3 zavrsila na hitnom carskom. Pocela curit plodna voda, glavobolja,tlak 170/120 uz terapiju i jos sam dobijala za smirenje neku tabletu mi dali doslovno me osamutili nisam bila prisebna, a tlak i dalje u nebesima. Kad su dosli nalazi proteini u urinu bili preko 3000… I odma na carski.

Moj je trenutno 130/90 140/90 bez terapije, nadam se da će ostati 😂
    Isto sam u prvoj tamo oko 30og tjedna dobila 3x250 ali mi je metildop dobro držao. Imala sam dogovoren carski jer je bio zadak i krupna beba ali tlak je bio solidan

Cudim se da te sa tolikim tlakom postaju bez terapije. Meni moja ginekologinja drami oko tlaka cim je preko 130/90. 
    Izgleda svaki doktor ima svoju politiku. Ne znam jel moja toliko oprezna s obzirom na prethodnu trudnocu, ali koliko se sjecam takva je bila i tada i poslala me u bolnicu voditi trudnocu nakon 20 tt.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

sophisticy
    13. Studeni 2023. 22:14

I ja sam kupila na Zalandu par hlača na gumu, za sad su mi super. Polako mi i majice postaju premale, imam osjećaj da ću biti ogromna!
    Osim toga, kupila sam rabljene bossfit/ martina boss tajice jer sam čitala da si odlične u trudnoći i stvarno - omg - toliko su udobne da čekam BF da kupim još koje. Najradije se ne bih skidala iz njih, nosim ih po cijele dane, samo ne na posao, definitivno best buy, najbolji komad robe so far 

baby development in progress ~ 14.3.24.

WhiteOrchid
    14. Studeni 2023. 00:08

posvudusavol2

buhtlica23

WhiteOrchid

posvudusavol2

WhiteOrchid

Meni nitko nije rekao da je problem što su trudnoće blizu, s tim da sam ja tlak dobila u 1. trudnoći u zadnjem tromjesečju dok ga u 2. trudnoći nisam imala tj. bio mi je cijelu trudnoću normalan. Vjerujem da je Andol koki sam uzimala u 2. trudnoći tome pridonio tako da se nadam da će i sad biti tako.
    Ja isto uzimam Andol 100 Pro.

Malena1122
    14. Studeni 2023. 06:52

Lista pregleda:
    WhiteOrchid 14.11 
    Gemini1994 15.11
    Yellowsubmarine 15.11
    Lucy08 16.11 
    Mrva1104 17.11 
    LilM 20.11
    Nina_na 20.11 
    Sandra 25 22.11 
    Malena1122 23.11
    lalllla 24.11
    Tratinčica123 24.11
    MAD ROSE 25.11
    lucijaa_ 27.11
    posvudusavol2 27.11
    tear_of_happines 28.11 
    Martinaaa_ 29.11 
    Alexica 1.12
    Anica88 6.12 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    14. Studeni 2023. 06:52

Sretno WhiteOrchid 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.