Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucijaa_
    11. Studeni 2023. 09:26

meriii95 probaj kantarionovo ulje izvana. Ja sam se s njima patila skoro 3 tjedna nakon crijevne viroze, probala hemeroprotect, hladne obloge, kupke, apsolutno sve i ništa mi nije pomoglo. U očaju sam kupila kantarionovo ulje prije nego odem do doktora zbog hemeroida jer su stvarno bili jaki i krvarili su konstantno više od tjedan dana i po njemu su se povukli. Mazala sam ga u početku nakon svake nužde, a kad se situacija popravila sam prešla na svako jutro i svaku večer pa sam polako to prorjeđivala i sad evo više uopće ne koristim. Trebalo je sve skupa nekih tjedan-dva da se u potpunosti do kraja povuku, ali najgori simptomi poput krvarenja, bolova i svrbeža su nestali već kroz tri dana. Kupila sam ga u tvornici zdrave hrane.

• tear_of_happiness
    11. Studeni 2023. 09:38

Joj cure ja muku mučim sa spavanjem na boku, bole me sve kosti rebara, užas... inače uvijek spavam na leđima ali sada više nije preporučljivo, a i točno osjetim pritisak kad sam duže na leđima tipa pred tv ili tako nešto... ne znam kako ću izdurati još 4 mjeseca 😅 imamo tvrdi madrac jer volimo spavati na tvrdom, mislim da je 4, pa si mislim ima li smisla uzeti neki mekši nadmadrac do povratka na normalno spavanje? 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

sisy
    11. Studeni 2023. 14:26

Koliki su vam stomaci?
    Moj vec odavno iste veličine, uopce ne raste. Bebu kada mjere na pregledima sve bude ok i njena tezine bude primjerena tjednu u kojem sam. Ali stomak mi baš malen ostao nekako i uopće ne raste. Pa mi nista nije jasno.
    U prvoj trudnoci sam bila ko slon i imala sam ogroman stomak

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Mary36
    11. Studeni 2023. 16:10

Ja u ovoj trudnoći imam trbuh ko da sam već pola godine trudna 😂. Svi se čude kad im kažem koliko tjedana mi je. A po mjerama je sve ok, stalno je veća za pet dana. 
    U prvoj trudnoći sam ovako izgledala kad sam bila u sedmom mjesecu i imala sam do zadnja dva mjeseca mali trbuh. 
    Sad dobijem komentare isuse kolika si, jesu možda blizanci?😂

Maša🤰🏼
    11. Studeni 2023. 16:46

sisy

Koliki su vam stomaci?
    Moj vec odavno iste veličine, uopce ne raste. Bebu kada mjere na pregledima sve bude ok i njena tezine bude primjerena tjednu u kojem sam. Ali stomak mi baš malen ostao nekako i uopće ne raste. Pa mi nista nije jasno.
    U prvoj trudnoci sam bila ko slon i imala sam ogroman stomak

Znam da je meni u prvoj trudnoci trbuh bio ravan do nekog 15,16 tt onda je bio isti do nekih 22 tt pa je buknuo pa tako svako malo se samo preko noci povecao. Isto mi se desilo i sad kao od pocetka je malo veci ali je stalno isti . Imamo osjecaj da je bio isto s 5 tt i s 15 tt a sad mi je buknuo kad sam usla u 22tt evo slikice : 

https://ibb.co/tz8f48H

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Leptirica123
    11. Studeni 2023. 17:44

Vidim da spominjete veličinu stomaka, moj je ogroman, prva mi je trudnoća, tek sam 17+2, nigdje se nisam udebljala osim stomaka, svi mi kažu da je baš velik stomak za te tjedne.. 
    Mašo tvoj je još dobar, manje sam od tebe trudna a još veći mi je nego tvoj..
    Ja već naveliko osjetim udarce malca, što mi je čudno da je tako rano, i s obzirom da mi je prva trudnoća, očito je malac više naprijed smješten.. 😂😂

• manu11
    11. Studeni 2023. 18:19

Bok curke, vidim da pricate o trbuscicima, meni je prva trudnoca i nemam jos ni milimetra stomaka 😅 a jedva ga cekam 😍

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• tear_of_happiness
    11. Studeni 2023. 18:29

Meni je isto prva trudnoća i imam osjećaj da mi sve ide u trbuščić, drugdi nigdi nisam ništa dobila. Evo slika od danas https://ibb.co/Yyt2zq9

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Yellowsubmarine
    11. Studeni 2023. 19:01

Moj stomak je sada onoliki koliki je bio u 6 mjesecu kad sam prvi put bila trudna😅 inace sam tada bila ravna 5 mjeseci
    Sad mi je bas nekako odmah buknuo, malo mi je cudno, u nista ne stanem a opet malen stomak za trudnicke hlace😂

Fashionista
    11. Studeni 2023. 19:25

Meni trbuh kao kad se jace najedem ! 🤣😬🙈 Bebica je jos premala ocito su to samo moja cudnovata crijeva! 🥴

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.