Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAD ROSE
    14. Studeni 2023. 20:01

Maša🤰🏼

Cure dal uzimate nesto za energiju? Baaaas mi treba stalno sam umorna i nikakva. Inace sam uzimala od herbalife-a onaj čaj i to mi je bilo super bas mi je dignuo energiju al neznam dal se to ista smije uzimat u trudnoci? 🤔

Ne znam dali pijes magnezij, to pomaze uvijek za energiju i ujedno za bolove i grčeve... Mozes i u kombinaciji sa c+d+e vitaminima ili prenatal vitaminima. Ne znam dali sta od toga piješ. 

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

WhiteOrchid
    15. Studeni 2023. 08:09

Dobro jutro, jučer navečer sam imala pregled pa smo poslije išli đir po gradu i zato se tek sad javljam 😊
    Ultrazvuk je bio detaljan, sve je ok, curka aktivna, po mjerama malo veća i ja se napokon osjećam bolje, nema više mučnina. 😀
    Sljedeći pregled 12.12.

Malena1122
    15. Studeni 2023. 08:59

Lista pregleda:
    Gemini1994 15.11
    Yellowsubmarine 16.11
    Lucy08 16.11 
    Mrva1104 17.11 
    LilM 20.11
    Nina_na 20.11 
    Malena1122 20.11
    Sandra 25 22.11 
    Malena1122 20.11
    lalllla 24.11
    Tratinčica123 24.11
    MAD ROSE 25.11
    lucijaa_ 27.11
    posvudusavol2 27.11
    tear_of_happines 28.11 
    Martinaaa_ 29.11 
    Alexica 1.12
    Maša 4.12
    Anica88 6.12 
    WhiteOrchid 12.12 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Cologram
    15. Studeni 2023. 11:19

Pozdrav svima,
    Zanimalo me je li se nekome u trudnoći pojavljivalo žarenje po cijelome tijelu (na različitim dijelovima tijela, noge, ruke, stomak, leđa, vrat) koje onako traje po par sekundi. Danas mi je počelo na čelu i oku pa sam malo prepadnuta. Bila sam kod neurologa i kaže da je moguće samo od hormona ili stresa, ali nitko nikad nije čuo za to (pitala sam valjda 5 ginekologa) i utješilo bi me da nisam jedina 🙈

Baby 1, 1.IVF

• Sandra25
    15. Studeni 2023. 11:44

Jutro svima! 
    Ja sam jutros malo zabrinuta oko toga kako izbjeci sve ove zarazne i virusne bolesti o kojima slusam zadnjih dana. Naime, u razredu moga sina pojavio se sarlah, a u razredu do hripavac. Ne znam koliko je to opasno za nas trudnice ako dobijemo? Za sad je moj sin zdrav i sve je ok, al eto svaki dan su svi u skoli skupa i strahujem da ce mozda i on dobiti i donijeti to kuci. Uz to nisam imala ni vodene kozice (ili kako mi to zovemo varicele), a one su nekako uvijek u điru, ima ih u svako doba godine…

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

WhiteOrchid
    15. Studeni 2023. 12:57

Sandra25

Jutro svima!
    Ja sam jutros malo zabrinuta oko toga kako izbjeci sve ove zarazne i virusne bolesti o kojima slusam zadnjih dana. Naime, u razredu moga sina pojavio se sarlah, a u razredu do hripavac. Ne znam koliko je to opasno za nas trudnice ako dobijemo? Za sad je moj sin zdrav i sve je ok, al eto svaki dan su svi u skoli skupa i strahujem da ce mozda i on dobiti i donijeti to kuci. Uz to nisam imala ni vodene kozice (ili kako mi to zovemo varicele), a one su nekako uvijek u điru, ima ih u svako doba godine…

Mislim da nema straha ako je dijete cijepljeno protiv hripanca, a za šarlah mogu reći da ga je moj sin prebolio prije par godina i nitko se drugi u obitelji nije od njega zarazio. Stvarno se nadam da ćemo mi trudnice izbjeći takve komplikacije jer se i ja bojim raznih boleština koje sad vladaju.

• Leptirica123
    15. Studeni 2023. 13:18

Sandra25

Jutro svima!

Nažalost sve te zarazne bakterijske i virusne infekcije su opasne za trudnice, odnosno bez obzira ako si cijepljena kao dijete, za nerođeno dijete je jako opasno jer ono nema zaštitu. Neki roditelji ne cijepe svoju djecu dok su bebe i kasnije ,to je stvar izbora svakog roditelja, tko hoće tko neće, iako ja smatram da bi svi trebali cijepiti svoju djecu protiv svih tih zaraznih bolesti, ali opet to je stvar izbora.. a onda među necijepljenom djecom izbiju te zarazne infekcije, čak i toj djeci ne mora biti ništa, ali nažalost ako prenese na trudnicu može se desiti da završi kobno za nerođeno dijete.. Al slažem se s tobom, i mene panika hvata, vjerujem i sve ostale.. Potraži na internetu za te zarazne infekcije u trudnoći, sve ti piše, postoje i cjepiva za trudnice.. 
    A što se tiče vodenih kozica, ja isto nisam prebolila, ali sam se prije trudnoće cijepila, za svaki slučaj, baš zato što stalno vladaju.. 

Malena1122
    15. Studeni 2023. 15:23

Nemoj se opterećivati s time. Najgore se mislit onda samo navučeš nešto na sebe. Nije ni ljeto više isto ni zima. Sve je puno boleština. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    15. Studeni 2023. 16:21

Ja nisam pojma imala da postoji cijepivo protiv vodenih kozica jer bi ga sigurno bila primila, saznala sam tek kad sam ostala trudna jer je bila epidemija u vrticu mog sina i onda sam se prepala i raspitivala kod doktorice ali je ona rekla da se ne preporuciva primiti ga u trudnoci. Tako da nadam se da ako nisam u 33 godina dobila da necu ni sada🫣😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Nina_na
    15. Studeni 2023. 16:52

Sandra25

Ja nisam pojma imala da postoji cijepivo protiv vodenih kozica jer bi ga sigurno bila primila, saznala sam tek kad sam ostala trudna jer je bila epidemija u vrticu mog sina i onda sam se prepala i raspitivala kod doktorice ali je ona rekla da se ne preporuciva primiti ga u trudnoci. Tako da nadam se da ako nisam u 33 godina dobila da necu ni sada🫣😅

Ne bi htjela plašiti ali mi je prijatelj od 35 godina dobio kozice od sina i nije se dobro proveo, bolest je teza za odrasle. Lezao je u zaraznoj dva tjedna, grlo i usta su mu bili puni kozica, nije mogao gutati, pricati, ma uzas. Ne znam da li ti je sin cijepljen pa da barem tako probas smanjiti rizik od zaraze? 
    Mene isto sad brinu hripavci, viroze i sve ostalo sto sad hara. Pogotovo kad svaka 4 tjedna idem na vuk vrhovec pa kad vidim onu masu ljudi ne bude mi dobro 🤨
    Nitko mi nije rekao da je zabrinutost takoder simptom trudnoce, imam osjecaj da stalno o necem brinem i stalno sam na iglama oko neceg😅😅

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.