Pozdrav curke, prvi put sam ovdje, voljela bi se pridruzit. Nedavno smo dobili plusic, trenutno 5+5 😊 na prvoj kontroli smo vec bili, nista previse se nije vidjelo, iduca kontrola u srijedu koju nestrpljivo cekamo! 😆
Pozdrav curke, prvi put sam ovdje, voljela bi se pridruzit. Nedavno smo dobili plusic, trenutno 5+5 😊 na prvoj kontroli smo vec bili, nista previse se nije vidjelo, iduca kontrola u srijedu koju nestrpljivo cekamo! 😆
Čestitam i dobro došla😀
Dobro dosle 😁☺.
Ja sam otvorila bolovanje kod svoje domtorice opce prakse 5dana, I onda se vracam na posao 4dana da odradim I pocinje mi godisnji 7dana I nakon toga imam pregled prvi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌈
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Hvala vam curke. Imam jedno pitanjce ako mozda koja zna. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca, pa je tu prisutan i strah naravno, radim u casinu.. nocne smjene, svakakvi ljudi, zadimljeni prostor.. ne znam koliko je takvo okruzenje pozeljno za nekoga u drugom stanju. Sad, situacija je sljedeca- moj ginekolog je na godisnjem, na prvi pregled, i sad i na drugi idem privatno zbog odsustva mog ginica, a njegova zamjena me ne moze primit jer po njegovim rijecima prvi pregled moram obaviti kod svog gin. Kome bi se trebala obratiti za bolovanje iliti komplikacije? Ako itko mozda zna, jer kod svoga idem tek iza 15.09. a malo mi je predugo cekati toliko, uz toliko nocnih smjena i okruzenja.
@Ivy1304 cestitke na trudnoci, i zelim da ti sve bude po skolski :)
Hvala vam curke. Imam jedno pitanjce ako mozda koja zna. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca, pa je tu prisutan i strah naravno, radim u casinu.. nocne smjene, svakakvi ljudi, zadimljeni prostor.. ne znam koliko je takvo okruzenje pozeljno za nekoga u drugom stanju. Sad, situacija je sljedeca- moj ginekolog je na godisnjem, na prvi pregled, i sad i na drugi idem privatno zbog odsustva mog ginica, a njegova zamjena me ne moze primit jer po njegovim rijecima prvi pregled moram obaviti kod svog gin. Kome bi se trebala obratiti za bolovanje iliti komplikacije? Ako itko mozda zna, jer kod svoga idem tek iza 15.09. a malo mi je predugo cekati toliko, uz toliko nocnih smjena i okruzenja.
@Ivy1304 cestitke na trudnoci, i zelim da ti sve bude po skolski :)
Iva, probaj malo prevrtiti postove u nazad, dosta smo pisale o komplikacijama/BO. Ukratko, komplikacije ti otvora iskljucivo tvoj soc. ginekolog. Jednom kad otvoris koplikacije ne mozes ih vise zatvarati odnosno mozes ali ti se ne isplati zbog prosjeka placa za daljnji porodiljni. Naravno, ako zelis otvoriti komplikacije odmah bez namjere da se vracas raditi obzirom na prirodu tvog posla onda ok. Ako si mislila privremeno onda probaj kod doktorice opce prakse otvoriti klasicno BO (viroza, kicma..). Tako da moj ti je savjet da otvoris “klasicno” BO dok ti se soc gin ne vrati (iako bi on trebao imati neku zamjenu) i onda ti on otvori komplikacije
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Čestitam na dobrim pregledima cure!
Bubica i Iva dobrodošle i sretno!
Meriii rekla sam ti već da je bolje da ideš kasnije. Kao šta si napisala kasna je o. Meni tako bilo u prvoj trudnoći i na 7 tjedana je srce kucalo.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Iva radila sam u casinu i ne mogu zamislit da moram sad trudna. Otvori kod socke bolovanje kao šta su cure napisale. Noćni rad je Gyn će ti bez problema otvorit komplikacije kasnije.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Hej cure.. vidim da ste me malo napale kada sam pitala što smijem popiti.. zaista nebi pila, ali imala sam groznicu, bolove u mišićima, bila sam već totalno iscrpljena.. Pa mislim da je ipak bolje da sam popila 1 lupocet od kojeg je stvarno sve prošlo nego da se pogoršalo.. jer sam na kraju imala i 38°.. Pa nisam htjela riskirati da ide na gore... ne ljutim se, ne zamjeram.. ali ipak su i na hitnoj rekli bolje da sam popila.. 🤷♀️
.
Vidim da vas je dosta imalo pregled, koliko sam pročitala, sve su lijepe vijesti, drago mi je zbog toga da su nam sve bebice dobro 🥰🤗
Naravno, zbog moje Lucy mi je posebno drago❤
Bubica 🤗😘
.
Ja sam kraju danas završila ipak na infuziji.. no, od tada sam oživjela ponovno, hvala Bogu. 🙏
Napravili su mi odmahi uzv, vidi se pravilna gestacijska vrećica i plod! Što me baš iznenadilo, jer smo navodno onda malo napredni... no dobro, kod potpomognute je to malo valjda drugačije...
Ugl, ja sam bolje i jako sretna!
.
Uzv redovan mi je 31.8 pa mogu na listu 🤗
Nove cure dobro nam došle 🤩
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala vam cure, okej znaci zamjena mog ginekologa bi mogla otvoriti komplikacije s obzirom da moga nema?
I ne, ne planiram se vracati na posao, malo me eto strah kako bi se sve to odrazilo na trudnocu pa mi je sigurnije sto prije otici. Jos jednom hvala vam cure, zelim vam svima skolske trudnoce i pratim vas svakako! 😊😊🥰
Pardon ispravak ne znam kako prepraviti post. Otvorit bolovanje kod svoje doktorice* to sqm htjela napisati haha
Sortiraj odgovore
Najstariji