Se moze popit parcetamol ili bolje ne? Imam lupocet od 1000mg, I mjerila sam temperatura mi 37.5
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Pozdrav svima, pregled je obavljen, sve je super. Dobila sam trudnicku napokon, termin poroda 21.3.2024.
Nifty cu radit 4.9., a sljedeca kontrola 21.09.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sandra ja isto tako imam lude porive. Kao imam mučnine ali kad se zaželim nečeg ja ću to pojesti bez muke. Nekad je kebab, nekad čokolino, nekad pekmez od jagoda..niz je beskonačan xD
Lucy, Tina, Meri držim fige za preglede danas!
Moje more, ja imam iste simptome. Sve kao da bih povratila a na kraju ništa ne izađe. Do sad sam povraćala ukupno 4 puta, što i nije previše, ali stalno imam taj nagon da mi se povraća...
Cure kakve trakice spominjete za piškenje na pregledima? Ja sam do sad imala 1 uzv, nisam morala piškit. :D
Ivy temperatura se poveća u trudnoći, nema razloga za brigu, naravno ako nemaš neke duge simptome kao što su bolno grlo, prehlada i sl. Što se tiče bolova, ja ih isto imam, meni pomaže kada ugrijem vodu u termoforu i stavim na stomak. Za lupocet stvarno ne znam, mislim da ti nije visoka temp za njega, ali najbolje vidi sa svojim doktorom.
Da li suprug može sa mnom ići na pregled? U ponedjeljak idemo na uzv a voljela bih na i on vidi bebu. Iako, ne bih baš voljela da me gleda odozdo, pa me zanima kako to ide? Dr ga pozove kad sam ja već na uzv, ili će mi on stajati kraj glave? xD
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Se moze popit parcetamol ili bolje ne? Imam lupocet od 1000mg, I mjerila sam temperatura mi 37.5
Mozes paracetamol- lupocet ili lekadol iako ti je to dosta niska temp za spustati, tek kad predje 38 se u pravilu spusta. Na nizoj probaj prirodno- tusiranje hladnijom vodom i sl
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ivy ja nebi još pila jer to nije visoka temp šta su već cure pisale malo je povišena i u trudnoći svakako.
Zelena ne preporuča se grijanje stomaka pa eto samo jedan tip. Za piškiti vjer će na slijedećem pregledu to Radit. Proteini u urinu mislim ili nešto tako.
Lucy bravo za super pregled ❤️
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
I uzv preko stomka kreće oko 15,16 tjedana.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Aha ok, hvala vam...
Danas sam ostala kuci, malo sam na medu jer osjecam da mi imunitet pada koda cu se razbolit. Sta bi jos mogla uzimat pored meda limuna, pijem prenatal od almagea
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Ivy ako ti nije neizdrživo nemoj piti tablete za snižavanje trmp. 37.5°C, to ti je praktički normalna temp u trudnoći.
Lucy čestitam za super pregled.
Malena meni je doktor u prošloj trudnoći od samog početka radio ultrazvuk preko trbuha tako da to ovisi o samom doktoru i ultrazvuku kojeg ima, doduše vodila sam trudnoću privatno kod odličnog dr.
Ja sam jučer izvadila betu i iznosi 160, planiram i sutra izvaditi i držite fige da se lijepo podupla. Ako bude sve ok naručiti ću se na pregled za 2 tj.
Sandra ja isto tako imam lude porive. Kao imam mučnine ali kad se zaželim nečeg ja ću to pojesti bez muke. Nekad je kebab, nekad čokolino, nekad pekmez od jagoda..niz je beskonačan xD
Lucy, Tina, Meri držim fige za preglede danas!
Moje more, ja imam iste simptome. Sve kao da bih povratila a na kraju ništa ne izađe. Do sad sam povraćala ukupno 4 puta, što i nije previše, ali stalno imam taj nagon da mi se povraća…
Cure kakve trakice spominjete za piškenje na pregledima? Ja sam do sad imala 1 uzv, nisam morala piškit. :D
Ivy temperatura se poveća u trudnoći, nema razloga za brigu, naravno ako nemaš neke duge simptome kao što su bolno grlo, prehlada i sl. Što se tiče bolova, ja ih isto imam, meni pomaže kada ugrijem vodu u termoforu i stavim na stomak. Za lupocet stvarno ne znam, mislim da ti nije visoka temp za njega, ali najbolje vidi sa svojim doktorom.
Da li suprug može sa mnom ići na pregled? U ponedjeljak idemo na uzv a voljela bih na i on vidi bebu. Iako, ne bih baš voljela da me gleda odozdo, pa me zanima kako to ide? Dr ga pozove kad sam ja već na uzv, ili će mi on stajati kraj glave? xD
Meni je ginekolog rekao da suprug moze sa mnom unutra i gledati ultrazvuk od 14. tjedna
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I zanima me jos prvi pregled mi je tek 12.9. , kupanje u moru da li je dozoljeno u takoj ranoj trudnoci ili bolje ne?
Neke frendice mi govore da nikako nije dobro, pa sad vise ne znam,
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji