Evo da se i ja ukljucim. S mucninama na srecu nemam problema, ali zato me ove vrucine ubijaju.
Cestitam svima na super obavljenim pregledima 😊
Zadnjih par dana mi je trbuh toliko iskocio van da imam osjecaj da svi oko mene vec znaju, a jos nisam ni prvi pregled obavila. U prve dvije trudnoce mi se trbuh tek oko cetvrtog mjeseca malo nazirao i sad me ovo malo brine. Da li je to normalno posto je treca trudnoca u pitanju? Negdje sam procitala da s vecim brojem trudnoca se povecava i sansa za viseplodnu trudnocu pa mi nije bas svejedno. Utjesite me barem malo 🥲
Hvala cure 😁 evo narucila se i na Panoramu 21.09. Nakon pregleda kod moje doki pa ce mi samo krv izvaditi.
Lucy - mozda se popratimo do kraja 🙈
Alexica - tako je meni u prosloj. Uvijek vaginalnim da izmjeri cervix prvo, pa onda abdominalni. Otprl u tim tjednima je isto krenula s abdominalnim.
Mad Rose - ja bas pokusavam stalno nesto zvakat, barem stapice ako nista jer mi bude lakse od njih. Nekad me jednostavmo toliko obuzme ta mucnina da nista ne mogu staviti u usta.
Black Rose - meni je druga i trbuh mi je ono… bas sam se i doki pozalila, al kaze normalno je to i zbog probave, misici se brze i lakse opuste drugi put jer su se vec jednom rastegli i tako. Igra to ulogu ipak.
Imam dvije trudnoce iza sebe i nije mi ostala dijastaza pa me zato i kopka to. Treba izdrzati do 1.9. Zadnje dane jedem kao da nema sutra pa je mozda i do toga 😅
Sto se tice ultrazvuka, mislim da mi je do otprilike 16tt radio vaginalno, kasnije preko trbuha. U drugoj trudnoci cak i ranije, a sad cu vidjeti.
Pozdrav svima, evo da vam se i ja pridružim 👋🏻😊
Trudna sam 13+1, termin mi je 28.02., po datumu baš ne spadam ovdje, ali valjda taj jedan dan ne igra neku ulogu. 😁
Dolazim s MPO teme, ja sam jedna od rijetkih sretnica kojoj je u oba postupka uspjelo od prve 😁❤️ Imam jednu curicu od skoro 2 i pol godine i sada nosim još jednu curku 🩷 Jučer smo imali pregled i mini anomaly, sve je super i odgovara tjednima 👍
Posebno da pozdravim Lucy, Zelenu i Tratinčicu koje znam s MPO teme, pratimo se sad i tu. 👋🏻😉
Idem sad polako čitati unatrag da vas malo upoznam 😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja upravo s pregleda (kasna ovulacija).. vidi se veća gestacijska u odnosu na prošli put i unutar nje se ovaj put vidi žv, ali se još ne vidi plod.. Gin kaže da je sve u redu i da bi se plod trebao vidjeti sljedeći tjedan, ili kroz dva tjedna sigurno..
Ja sam nekako očekivala da će mi se sada vidjeti plod pa sam malo zabrinuta, 6+1.. al ona je rekla da ne žurimo na pregled ovako rano
Hej curke, evo i mene.
Ja bolovanje vučem od prvog dana kada sam saznala da sam trudna pa mi je danas komisija bila. Kod nas je vruće za poluditi i jedva sam obavila sve sto trebam, vrućina mi baš baš smeta.
Glavobolje imam i dalje, ali su podnosljivije, također mučnine su slabije. Ne znam za vas ali ja imam osjećaj da mi se kilogrami lijepe kao ludi, sva sam nekako nakvasala i osjećam se debelo.
Cure koje imaju temperaturu ovu oko 37,5 zašto zaboga zelite paracetamol da pijete radi toga. Kada sam bila oko 5-6 tjedana trudna, sjecam se jedne noći gdje me je groznica doslovno probudila, drhtala sam od hladnoće, a bilo je vruće, nisam ni mjerila temp, znala sam da je imam, nije mi palo na pamet da popijem nešto. Tijelo se privikava na novog stanovnika, reagira povišebom temp, padom imuniteta i slično. Ako vas nista drugo ne boli,grlo, nos, ždrijelo, kašalj, nema razloga da pijete lijekove. Uostalom nijedan lijek nije dobar u trudnoći, oni su samo nužno zlo, ono ako se baš baš mora, pa hajde. Čak i taj paracetamol, procitala sam svašta o tome, pa nekako imam strah od lijekova.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav svima, evo da vam se i ja pridružim 👋🏻😊
Trudna sam 13+1, termin mi je 28.02., po datumu baš ne spadam ovdje, ali valjda taj jedan dan ne igra neku ulogu. 😁
Dolazim s MPO teme, ja sam jedna od rijetkih sretnica kojoj je u oba postupka uspjelo od prve 😁❤️ Imam jednu curicu od skoro 2 i pol godine i sada nosim još jednu curku 🩷 Jučer smo imali pregled i mini anomaly, sve je super i odgovara tjednima 👍
Posebno da pozdravim Lucy, Zelenu i Tratinčicukoje znam s MPO teme, pratimo se sad i tu. 👋🏻😉
Idem sad polako čitati unatrag da vas malo upoznam 😘
Dobro nam došla! Sad cemo se i ovdje pratit nadam se bar do proljeca 🤗🥰
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Evo da se i ja ukljucim. S mucninama na srecu nemam problema, ali zato me ove vrucine ubijaju.
Cestitam svima na super obavljenim pregledima 😊
Zadnjih par dana mi je trbuh toliko iskocio van da imam osjecaj da svi oko mene vec znaju, a jos nisam ni prvi pregled obavila. U prve dvije trudnoce mi se trbuh tek oko cetvrtog mjeseca malo nazirao i sad me ovo malo brine. Da li je to normalno posto je treca trudnoca u pitanju? Negdje sam procitala da s vecim brojem trudnoca se povecava i sansa za viseplodnu trudnocu pa mi nije bas svejedno. Utjesite me barem malo 🥲
Meni je druga trudnoća i vidi mi se više nego u prvoj, čak se sad malo i smanjio kako je bilo kad sam tek saznala da sam trudna
Ja upravo s pregleda (kasna ovulacija).. vidi se veća gestacijska u odnosu na prošli put i unutar nje se ovaj put vidi žv, ali se još ne vidi plod.. Gin kaže da je sve u redu i da bi se plod trebao vidjeti sljedeći tjedan, ili kroz dva tjedna sigurno..
Ja sam nekako očekivala da će mi se sada vidjeti plod pa sam malo zabrinuta, 6+1.. al ona je rekla da ne žurimo na pregled ovako rano
Drago mi je da se trudnoca razvija. Sretno na sljedecem pregledu da ugledas to malo srceko kako treperi 🤗
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hej curke, evo i mene.
Ja bolovanje vučem od prvog dana kada sam saznala da sam trudna pa mi je danas komisija bila. Kod nas je vruće za poluditi i jedva sam obavila sve sto trebam, vrućina mi baš baš smeta.
Glavobolje imam i dalje, ali su podnosljivije, također mučnine su slabije. Ne znam za vas ali ja imam osjećaj da mi se kilogrami lijepe kao ludi, sva sam nekako nakvasala i osjećam se debelo.
Cure koje imaju temperaturu ovu oko 37,5 zašto zaboga zelite paracetamol da pijete radi toga. Kada sam bila oko 5-6 tjedana trudna, sjecam se jedne noći gdje me je groznica doslovno probudila, drhtala sam od hladnoće, a bilo je vruće, nisam ni mjerila temp, znala sam da je imam, nije mi palo na pamet da popijem nešto. Tijelo se privikava na novog stanovnika, reagira povišebom temp, padom imuniteta i slično. Ako vas nista drugo ne boli,grlo, nos, ždrijelo, kašalj, nema razloga da pijete lijekove. Uostalom nijedan lijek nije dobar u trudnoći, oni su samo nužno zlo, ono ako se baš baš mora, pa hajde. Čak i taj paracetamol, procitala sam svašta o tome, pa nekako imam strah od lijekova.
Ja sam isto na komplikacijama. Znaci mogu ocekivat kontrolu bolovanja?
Osjecam se i ja ko tenk, danas me stavilo na vagu pa dobro se nisam srušila od šoka 😅
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji