Dobrodosle nove cure, nadam se da cemo se dugo druziti🥰
Ja sam danas bas nikakva, dva puta povracala, mucnina cijeli dan, nadala sam se da vec u 13 tt to prolazi ali ocito ne🤪 Jos ove mucnine ne idu u prilog🤪
Kupila sam one Antimetil tablete protiv mucnine u apoteci koje smiju trudnice ali meni to nista ne pomaze.
Vezano uz “babske price” mucnine i spol- meni su rekli da je curica jer imam jake mucnine i pogodili🤷♀️🥰💞
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ja sam danas bas nikakva, dva puta povracala, mucnina cijeli dan, nadala sam se da vec u 13 tt to prolazi ali ocito ne🤪 Jos ove mucnine ne idu u prilog🤪
Kupila sam one Antimetil tablete protiv mucnine u apoteci koje smiju trudnice ali meni to nista ne pomaze.
Vezano uz “babske price” mucnine i spol- meni su rekli da je curica jer imam jake mucnine i pogodili🤷♀️🥰💞
Hvala, i ja se nadam dugom druženju 😀
Imam 2 sina i obje trudnoće prošle bez mučnine i povraćanja. Probaj pojesti malo badema ili piti čaj od đumbira, a kažu da pomaže i Cola. Pametnijih savjeta nemam i držim fige da će ubrzo proći 😀
Čestitam novim curama. Mene baš neka bol nisko u drobu danas par puta prostrijelila. Jedva čekam prvi pregled, a još mi je rano za ići
Hej cure, evo još jedna mučenica koja je noćas i danas jedva preživjela 😭🥴
Noćas me probudila mučnina i op, prvo povraćanje u trudnoći! I bila sam na relaciji krevet- wc do podne...
Isto me sad svi zezaju da je curica 😛
Ko preživi, pričat će 🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej cure, evo još jedna mučenica koja je noćas i danas jedva preživjela 😭🥴
Noćas me probudila mučnina i op, prvo povraćanje u trudnoći! I bila sam na relaciji krevet- wc do podne…
Isto me sad svi zezaju da je curica 😛
Ko preživi, pričat će 🙈
Tebi to dosta rano krenulo🤪 meni su u 7 tt krenule i od tad me ne popustaju🤪
u svakom slucaju pratim tvoju pricu i s drugih grupa i drzim fige da sve bude dobro, od srca🩷
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Hvala, i ja se nadam dugom druženju 😀
Imam 2 sina i obje trudnoće prošle bez mučnine i povraćanja. Probaj pojesti malo badema ili piti čaj od đumbira, a kažu da pomaže i Cola. Pametnijih savjeta nemam i držim fige da će ubrzo proći 😀
Hvala ti puno! Colu nekako izjegavam jer je shit s obzirom da jedem uzasno nezdravo zbog mucnina, imam griznju savjesti od pekare i pizza, pa kao colu izbjegavam🤪 ali uvijek imam jednu malu u friizideru kad zagusti🤪
Menta i djumbir svakako, probat cu bademe, tnx!
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Lista pregleda:lucijaa_21.8
MAD ROSE23.8
Bela2323.8
Martinaaa_23.8
Lucy0824.8
Tinaa26724.8
Pohana_Tikvica1125.8
Zelena12328.8
TeMamadius28.8
Mrva110429.8
Selmaa341.9
JagodicaBobica9605.9
sirenita5.9
tinatina325.9
Cvita_beba247.9
Alexica7.9
Jakasam11.9
plavonebo11.9
Suncica1311.9
Meni je pregled 29.8. 😊
Donna❤ Ja sam se baš iznenadila noćas kad je krenulo, nisam baš ovako rano očekivala....
.
Ja sam od jutra na koli i mogu reći da mi je zaista pomogla koliko-toliko... kad zagusti, uzimamo bilo sta😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
JagodicaBobica i Plavonebo - hvala do neba na preporuci za sok od sljiva iz DMa. Danas sam isla po njega jer mi smokve nisu nista pomogle 😔 vec dva dana nista od wca i danas sam na posao isla s trbuhom ko da sam 5mj trudna. Da ne govorim da mi i brojka na vagi skace a nema samse da sam dobila na kilazi jer i slabije jedem posto me mucnine zafrkavaju. Sok me spasio doslovno i prodjelovao kroz cca 2h.
WhiteOrchid - dobrodosla i cestitam na plusicu 🥳
Donna - ja sam uvjerena da je curica 😅 od kad sam ugledala +. Za prvu sam bila uvjerena da je decko i intuicija me nije prevarila. Cak smo ja i gin bacile okladu i kad je upalila uzv, prvo sto je vidila je pisulinac 🙈
Tratincica - meni cola instant pomogne, ali i mineralna. Skuzila sam da gazirano bas pomaze (barem meni) s mucninama i npr nakon obroka da popijem casu. Pomogne mi da se podrignem ko prasence i onda mi ne bude ko kamen u trbuhu nakon jela
Sortiraj odgovore
Najstariji