Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    21. Kolovoz 2023. 15:19

Dobrodosle nove cure, nadam se da cemo se dugo druziti🥰
    Ja sam danas bas nikakva, dva puta povracala, mucnina cijeli dan, nadala sam se da vec u 13 tt to prolazi ali ocito ne🤪 Jos ove mucnine ne idu u prilog🤪
    Kupila sam one Antimetil tablete protiv mucnine u apoteci koje smiju trudnice ali meni to nista ne pomaze.
    Vezano uz “babske price” mucnine i spol- meni su rekli da je curica jer imam jake mucnine i pogodili🤷‍♀️🥰💞

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

WhiteOrchid
    21. Kolovoz 2023. 16:15

Donna2022

Ja sam danas bas nikakva, dva puta povracala, mucnina cijeli dan, nadala sam se da vec u 13 tt to prolazi ali ocito ne🤪 Jos ove mucnine ne idu u prilog🤪
    Kupila sam one Antimetil tablete protiv mucnine u apoteci koje smiju trudnice ali meni to nista ne pomaze.
    Vezano uz “babske price” mucnine i spol- meni su rekli da je curica jer imam jake mucnine i pogodili🤷‍♀️🥰💞

Hvala, i ja se nadam dugom druženju 😀
    Imam 2 sina i obje trudnoće prošle bez mučnine i povraćanja. Probaj pojesti malo badema ili piti čaj od đumbira, a kažu da pomaže i Cola. Pametnijih savjeta nemam i držim fige da će ubrzo proći 😀

• elsa
    21. Kolovoz 2023. 16:57

Čestitam novim curama. Mene baš neka bol nisko u drobu danas par puta prostrijelila. Jedva čekam prvi pregled, a još mi je rano za ići 

Tratinčica123
    21. Kolovoz 2023. 17:08

Hej cure, evo još jedna mučenica koja je noćas i danas jedva preživjela 😭🥴
    Noćas me probudila mučnina i op, prvo povraćanje u trudnoći! I bila sam na relaciji krevet- wc do podne...
    Isto me sad svi zezaju da je curica 😛
    Ko preživi, pričat će 🙈

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Donna2022
    21. Kolovoz 2023. 17:30

Tratinčica123

Hej cure, evo još jedna mučenica koja je noćas i danas jedva preživjela 😭🥴
    Noćas me probudila mučnina i op, prvo povraćanje u trudnoći! I bila sam na relaciji krevet- wc do podne…
    Isto me sad svi zezaju da je curica 😛
    Ko preživi, pričat će 🙈

Tebi to dosta rano krenulo🤪 meni su u 7 tt krenule i od tad me ne popustaju🤪
     u svakom slucaju pratim tvoju pricu i s drugih grupa i drzim fige da sve bude dobro, od srca🩷

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

Donna2022
    21. Kolovoz 2023. 17:32

WhiteOrchid

Donna2022

Hvala, i ja se nadam dugom druženju 😀
    Imam 2 sina i obje trudnoće prošle bez mučnine i povraćanja. Probaj pojesti malo badema ili piti čaj od đumbira, a kažu da pomaže i Cola. Pametnijih savjeta nemam i držim fige da će ubrzo proći 😀

Hvala ti puno! Colu nekako izjegavam jer je shit s obzirom da jedem uzasno nezdravo zbog mucnina, imam griznju savjesti od pekare i pizza, pa kao colu izbjegavam🤪 ali uvijek imam jednu malu u friizideru kad zagusti🤪
    Menta i djumbir svakako, probat cu bademe, tnx!

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

• Luce88
    21. Kolovoz 2023. 17:37

Malena1122

Lista pregleda:lucijaa_21.8
    MAD ROSE23.8
    Bela2323.8
    Martinaaa_23.8
    Lucy0824.8
    Tinaa26724.8
    Pohana_Tikvica1125.8
    Zelena12328.8
    TeMamadius28.8
    Mrva110429.8
    Selmaa341.9
    JagodicaBobica9605.9
    sirenita5.9
    tinatina325.9
    Cvita_beba247.9
    Alexica7.9
    Jakasam11.9
    plavonebo11.9
    Suncica1311.9

Meni je pregled 29.8. 😊

Tratinčica123
    21. Kolovoz 2023. 17:38

Donna❤ Ja sam se baš iznenadila noćas kad je krenulo, nisam baš ovako rano očekivala....
    .

Ja sam od jutra na koli i mogu reći da mi je zaista pomogla koliko-toliko... kad zagusti, uzimamo bilo sta😂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• elsa
    21. Kolovoz 2023. 18:32

Kako se stavi ova trakica dole 

• Moje_More
    21. Kolovoz 2023. 19:15

JagodicaBobica i Plavonebo - hvala do neba na preporuci za sok od sljiva iz DMa. Danas sam isla po njega jer mi smokve nisu nista pomogle 😔 vec dva dana nista od wca i danas sam na posao isla s trbuhom ko da sam 5mj trudna. Da ne govorim da mi i brojka na vagi skace a nema samse da sam dobila na kilazi jer i slabije jedem posto me mucnine zafrkavaju. Sok me spasio doslovno i prodjelovao kroz cca 2h.

WhiteOrchid - dobrodosla i cestitam na plusicu 🥳

Donna - ja sam uvjerena da je curica 😅 od kad sam ugledala +. Za prvu sam bila uvjerena da je decko i intuicija me nije prevarila. Cak smo ja i gin bacile okladu i kad je upalila uzv, prvo sto je vidila je pisulinac 🙈 

Tratincica - meni cola instant pomogne, ali i mineralna. Skuzila sam da gazirano bas pomaze (barem meni) s mucninama i npr nakon obroka da popijem casu. Pomogne mi da se podrignem ko prasence i onda mi ne bude ko kamen u trbuhu nakon jela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.