Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica123
    22. Kolovoz 2023. 17:07

Donna2022

Leptirica123

Donna2022

Leptirica123

Pozdrav cure, pratim vas već dugo, evo napokon da se i ja uključim.. isto sam friška trudnica, danas obavila pregled, po ZM sam 5+5,sve je na svome mjestu, i vec se vidi i srce kako titra, baš sam se ugodno iznenadila 🥰
    Mogu reći da sam bila baš prestrašena prije pregleda, s obzirom da imam jednu neuspjelu trudnoću iza sebe prije par mjeseci, zavsilo u 9 tjednu trudnoće, plod se prestao razvijati. Znam da vas je puno isto ili slično tako prošlo, puno mi pomoglo čitati vaša iskustva..
    U svakom slucaju dobro što postojite, želim svima ugodne trudnoće, sa sto manje mučnina i ostalih tegoba 😊😁

Dobrodosla i sto duze se zadrzala, odnosno tamo do proljeca, do kada treba☺️
    Ja sam prosla isto sto i ti u istom tjednu (10. tt, ali se u 9. prestalo razvijati) i potpuno razumijem strah, ja sam tek kad sam usla u 12. tt malo odahnula, u pocetku nisam htjela uopce pricati o trudnoci, cak ni s muzem, zatvorila sam se u neki svoj svijet i valjda podsvjesno mislila ako se ponovi da ce mi tako biti lakse. Naravno da su bliski oko mene vidjeli koliko sam van sebe. Ali eto, da te utjesim biti ce lakse. Sada imam druge muke- doslovno muke i povracanja🤪
    Sretnoo i tipkamo se🍀

Hvala. To svakako, vjerujem kad se dođe do 12 tjedna već se lakše diše.. Ja zasad nemam mučnina, više mi zna biti samo neka slabost, niži tlak, al ovako je zasad ok.. Nadam se da će ti ubrzo prestati mučnine i povraćanja, pa da možes opušteno uživati u ostatku trudnoće.. 😊

Hvala ti, ne plasim te ali meni su mucnine pocele u 7. tt, u prvoj T nista, sad me ubijaju😩 nisam cesto povracala, ali zadnja 2 dana svako jutro🤪 drzim fige da te zaobidju, bas iscrpljuju, pogotovo vezano uz prehranu.
    Ah, tjesim se onom “svo zlo s tim”, samo da drugo sve bude ok🙏

Ja zasad tamanim sve, osim sto mi slatko ne paše ni malo, samo slano.. Kako god bude, pristajem i na mučnine, što kažeš samo neka na kraju bude sve ok.  😊

• BlackRose
    22. Kolovoz 2023. 17:17

Pozdrav svima  evo da vam se i ja pridružim. Prošli tjedan smo ugledali plusić koji nas je šokirao. Treća beba je u pitanju. 

Lucy08
    22. Kolovoz 2023. 21:40

BlackRose

Pozdrav svimaevo da vam se i ja pridružim. Prošli tjedan smo ugledali plusić koji nas je šokirao. Treća beba je u pitanju.

Čestitam i dobro nam došla! 🤗

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Malena1122
    22. Kolovoz 2023. 21:46

Leptirica dobrodošla i želim ti sreću! Tebi black rose također 😄
    Sandra znam ljude koje su dobivale mjesec za mjesec. Meni koagulogram parametri neki ne stimaju pa sad pratimo od kad sam imala coronu jel. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    22. Kolovoz 2023. 21:47

Curke koje imate BW, kad vi najcesce trazite otkucaje i s kojim se "trikovima" sluzite?
    Danas ranije sam bez problema nasla nakon malo trazenja, podbacila sam jastuk pod kriza jer sam negdje vidila da to pomaze,  a predvecer nema sanse sve šumi, cujem probavu, ne cujem ni svoje otkucaje. Vjerovatno jer sam sad nadutija pa je to problem? 

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Bela23
    22. Kolovoz 2023. 22:15

Lucy08

Curke koje imate BW, kad vi najcesce trazite otkucaje i s kojim se "trikovima" sluzite?
    Danas ranije sam bez problema nasla nakon malo trazenja, podbacila sam jastuk pod kriza jer sam negdje vidila da to pomaze, a predvecer nema sanse sve šumi, cujem probavu, ne cujem ni svoje otkucaje. Vjerovatno jer sam sad nadutija pa je to problem?

Gledala sam na youtubeu jedan video koji mi je malo bolje pojasnio kako naci otkucaje. Ja zadnjih par dana nisam uspijevala i dns vidim da kaze u tom videu da je dobro imati pun mjehur onda se bolje cuje i uspjelo je. 😁

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Lucy08
    22. Kolovoz 2023. 22:33

Bela23

Lucy08

Danas ranije sam bez problema nasla nakon malo trazenja, podbacila sam jastuk pod kriza jer sam negdje vidila da to pomaze, a predvecer nema sanse sve šumi, cujem probavu, ne cujem ni svoje otkucaje. Vjerovatno jer sam sad nadutija pa je to problem?

Gledala sam na youtubeu jedan video koji mi je malo bolje pojasnio kako naci otkucaje. Ja zadnjih par dana nisam uspijevala i dns vidim da kaze u tom videu da je dobro imati pun mjehur onda se bolje cuje i uspjelo je. 😁

Bas cu ujutro probat kad se probudim pa javim 😊

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

Bela23
    22. Kolovoz 2023. 22:38

Lucy08

Bela23

Lucy08

Bas cu ujutro probat kad se probudim pa javim 😊

Bas je i zenska spomenula da je ujutro najbolje jer nismo toliko napuhane kao tokom dana. Sretno 🤞🏼

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• lucijaa_
    23. Kolovoz 2023. 06:23

Ja kad sam tek tražila ujutro nisam mogla naći zbog probave nego bih čekala da mi se opet napuni mjehur i tek onda išla tražiti. Prvi put sam našla na pun mjehur sa podbačenim jastukom ispod trtice, skroz dolje na pubičnoj kosti lijevo. Nakon toga sam odustala na tjedan dana jer sam zaključila da je prerano da uspijem svaki put naći i nakon tjedan dana sad nađem bez problema i od prve i svejedno je već kakav je mjehur i probava

Lucy08
    23. Kolovoz 2023. 07:28

Jutro curke 😊
    Nasla sam jutros na prazan mjehur jer kad se probudim trcim na wc i bez jastuka pod trticom. Vise je lijevo izmedu pupka i trtice kao i jucer. Šumi mama i bebini otkucaji oko 165 😍 Vjerovatno spava i miruje  kad sam mogla slusat duze vremena 🥰 

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.