Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    21. Kolovoz 2023. 20:04

Ej cure, ja sam se toliko iscrpila.. I izmjerim sad temp kad ono 37.6. I osjećam se koma 😣😔
    Šta smijem popit?? Pomoć??😣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Donna2022
    21. Kolovoz 2023. 20:33

Tratinčica123

Ej cure, ja sam se toliko iscrpila.. I izmjerim sad temp kad ono 37.6. I osjećam se koma 😣😔

Lekadol/lupocet slobodno! Do 1000 mg dnevno mozes. Dakle bitno da je paracetamol

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Tratinčica123
    21. Kolovoz 2023. 20:44

Donna2022

Tratinčica123

Lekadol/lupocet slobodno! Do 1000 mg dnevno mozes. Dakle bitno da je paracetamol

Hvala puno..  popit ću onda odmah jedan od 1000.. puno hvala😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Donna2022
    21. Kolovoz 2023. 21:26

Tratinčica123

Donna2022

Tratinčica123

Hvala puno.. popit ću onda odmah jedan od 1000.. puno hvala😘

Ma nema na cemu, tu smo da si pomognemo😉💋 iako da, probaj izdrzat bez tablete dok ti ne predje 38, iako se navecer obicno dize. To ti je vjerojatno reakcija tijela na implantaciju, tako je meni bilo. Par dana prije nego sam saznala da sam trudna imala sam temp skoro 40, drzalo me 2-3 dana bas jako, nista drugo samo temp. To dosta zena ima koliko sam cula, plod je ipak “strano tijelo” koliko god brutalno zvucalo i nekome zna odreagirati. Tusiraj se svakako i preko 38 temp popij (nece se nista dogoditi ako si popila na manje).
    Drzi se🍀

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

• lucijaa_
    21. Kolovoz 2023. 21:33

Tratinčice ja sam isto imala temperaturu u prvom mjesecu trudnoće, to ti je normalno.Meni je bila oko 37.5-37.6 par dana i nakon toga iskreno ne znam je li se spustila ili sam ju ja jednostavno prestala osjećati, ali postalo je bolje. Inače, u trudnoći je normalno da ti se bazalna temperatura povisi za pola stupnja. Znači tipa ak inače imaš 36.9, 37.5 u trudnoći ti je skroz okej i normalno. Samo prati ak ti se jave simptomi prehlade svakako. 

Ja sam odradila danas pregled, sve je u redu, nadoknadili smo kašnjenje i sad smo malo čak i veći od očekivanog . Spol ne znam još uvijek, ali sam saznala da je mokraćni mjehur baš udoban jastuk koji se bebi toliko sviđa da odbija promijeniti poziciju da bi ju slikali na uzvu  

Idući pregled 28.8. samo zbog streptokoka, a onda dalje nastavljam s redovnim pregledima kod svog ginekologa 

• Imstah
    21. Kolovoz 2023. 22:45

Woooow sad ste me sjetila da sam i ja imala temp iz nepoznatih izvora taman tad negdje! Još sam se bojala da je to jer je nešto ostalo iza spontanog i da nije neka infekcija, al prošlo je brzo i bez bolova pa nisam reagirala.
    A ostala sam opet trudna odmah u sljedećem ciklusu nakon spontanog, sigurno je to bilo to!
    Misterij riješen! 🤣

• Imstah
    21. Kolovoz 2023. 22:47

Lucija odlično za pregled! Tek sad vidim da smo u dan :)

Kolko ste velki?

WhiteOrchid
    21. Kolovoz 2023. 22:56

Slažem se, na temp. ispod 38°c ja ne bih ništa pila već se probaj otuširati ili stavi hladne obloge i Frescopad na čelo. Meni to uspije spustiti tako malo povišenu temperaturu. Inače i ja sam sad zadnjih par dana prehlađena i točno osjećam da mi je lagano povišena temp. Ali tako mi je bilo i u prošloj trudnoći na samom početku, jednostavno da bi uopće došlo do trudnoće imunitet mora malo "oslabiti".

Donna2022
    21. Kolovoz 2023. 23:05

Imstah

Woooow sad ste me sjetila da sam i ja imala temp iz nepoznatih izvora taman tad negdje! Još sam se bojala da je to jer je nešto ostalo iza spontanog i da nije neka infekcija, al prošlo je brzo i bez bolova pa nisam reagirala.
    A ostala sam opet trudna odmah u sljedećem ciklusu nakon spontanog, sigurno je to bilo to!
    Misterij riješen! 🤣

Hahaha daa, meni je to i frendica imala i dosta njih sam cula. Odmah sam posumnjala na T kad me oprala temp, kad sam muzu rekla da bi to to noglo biti blijedo me gledao dok za 2 dana nisam test napravila, nije mogao vjerovati🤣 ja sam posumnjala jer nikakvih drugih simptoma, ni grlo ni nos, samo temp.
    Drago mi je da sam pogla rijesiti misterij🥸🕵️‍♂️🤣

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

Anica88
    21. Kolovoz 2023. 23:54

Lucy08

Obicne glicerinske cepice kupi , njih mozes sigurno.

Tocno to su mi dali u ljekarni pa sam u uputama procitala da se ne smije koristiti u prvom tromjesecju 🙁

Donna2022

Anica88

Da li je itko od vas koristio cepice protiv zatvora?

Nisam imala stolicu 3 dana, boli me trbuh, ali nikako da to obavim. Danas sam bila na wcu u 2 navrata po pola sata i nista. Otisla u apoteku, kupila cepice protiv zatvora i napomenula im da sam trudna. Sad citam uputu o lijeku i pise da se ne smije koristiti u prvom tromjesecju? 😭
    Ginekolog je na godisnjem, zamjena se ne javlja na telefon…

Ja takodjer imam problem sa zatvorom, jucer ispred kuce nabrala smokvi, pojela 2-3 i odmah isla na wc tako da savjetujem smokve😉

Mislim da je to kod mene djelomicno zbog stresa zbog puta na more, a djelomicno zbog utrogestana (zatvor je naveden u nuspojavama).

Kupila sam sirup smokvin i popila ga sad prije spavanja, nadam se da bude ok u jutro 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.