Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucijaa_
    22. Kolovoz 2023. 06:15

Imstah znam samo da je beba teška 70g i svi su komentirali kako je velika beba. Ovog puta nisam dobila slikicu od uzv-a, vjerojatno su ili zaboravili ili ju možda u vinogradskoj ne daju kad dođeš na trudnički, nemam pojma . Ali baš mi je bilo žao što na kraju nemam slikicu za pokazati mužu jer je ogromna razlika od zadnjeg pregleda u 8. tjednu. 

Malena1122
    22. Kolovoz 2023. 07:18

Tratinčica123

Ej cure, ja sam se toliko iscrpila.. I izmjerim sad temp kad ono 37.6. I osjećam se koma 😣😔
    Šta smijem popit?? Pomoć??😣

Taman sam ti i ja mislila napisat da ti je prirodno povišena temp inače sad radi trudnoće Al vidim da su cure već pisale. Uzmi u obzir to. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    22. Kolovoz 2023. 07:19

Dobrodošle nove cure i super za dobre preglede ❤️.
    Šta se tiče zatvora u trudnoći pomagala sam se Eva q čepićima,
    Redovitom i donatom te magnezijom. Pomagalo je. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    22. Kolovoz 2023. 08:34

Tratinčica123

Ej cure, ja sam se toliko iscrpila.. I izmjerim sad temp kad ono 37.6. I osjećam se koma 😣😔

Ja ne zelim plasiti, ali ja sam kad sam vec sumnjala da sam trudna dobila temperaturu 37.8 bez ikakvog simptoma i muz me natjera da se testiram na covid jer smo imali test doma kad ono pozitivno. Dva dana poslije napravim test za trudnocu kad ono i on pozitivan. Muz me zezao da su kod mene samo pozitivni testovi🤣 kaze aj testiraj se na jos nesto ahahaah.
    Nadam se da kod tebe nije to, al eto ja sam i to prezivjela

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    22. Kolovoz 2023. 08:36

Dobro jutro drage trudnice. Kod mene zadnjih par dana cim otvorim oci neka mucnina, smiri se tek kad pojedem nesto. Ja godinama izbjegavam pekare ali zadnjih dana imam osjecaj da samo to jedem jer mi to nekako najvise odgovara. Mucnina mi dolazi tako u valovima, po par puta dnevno.🫣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123
    22. Kolovoz 2023. 08:50

Dobro jutro 🤗
    Hvala cure na savjetima i komentarima. Sad kad tako kažete, puno ljudi i ja znam koji su "otvorili" svoju trudnoću sa temp ili prehladom.  
    Ja sam ipak sinoć popila Lupocet od 500, jer sam imala groznicu i užasne bolove u mišićima.. zvala sam jednu sestru s ginekologije, pa je rekla da uzmem 1 lupocet... Jutros više nemam temperaturu, sad samo mucnina naravno 🥴
    Inače i ja od početka imam 37,1.. Ali ovo mi je baš bilo kao da me nešto hvata..🤷‍♀️
    .
    Kako ste? 🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Irri
    22. Kolovoz 2023. 08:55

Pozdrav cure 🤗
    Ja inace ne pisem bas,ali cesto ovdje svratim i citam.
    Evo i ja sam friska trudnica.Bila sam na pregledu 14.8 i vidjela se samo gestacijska sa naznakom zumanjcane vrecice.Iduci pregled je za tjedan dana pa se nadam da ce se cut i srceko.ZM je bila 17.6,ali po svemu ovulacija je bila sigurno 2,3 tjedna kasnije,jer su mi tek i trudnocu utvrdili prije tjedana dana.Prvo su mislili da je vanmatericna,ali je beta pravilno rasla.Tako da se GV par dana kasnije vidjela na ultrazvuku.Imala sam prije 2 godine spontani,pa sam sada strasno pod stresom i tesko mi se opustiti i uzivat u pocecima trudnoce.
    Od simptoma imam cesto piskanje,bole me malo grudi ne tak strasno i pocele mi mucnine,i stalo neko pikanje,kao neki grcevi dole u trbuhu.
    Nadam se da je to sve dobar znak.
    Iako pijem Dufhastone 3×1 i Glucophage zbog inzulina pa su mi mucnine mozda i zbog toga.🤷‍♀️

Malena1122
    22. Kolovoz 2023. 09:02

Sandra25

Tratinčica123

Ja ne zelim plasiti, ali ja sam kad sam vec sumnjala da sam trudna dobila temperaturu 37.8 bez ikakvog simptoma i muz me natjera da se testiram na covid jer smo imali test doma kad ono pozitivno. Dva dana poslije napravim test za trudnocu kad ono i on pozitivan. Muz me zezao da su kod mene samo pozitivni testovi🤣 kaze aj testiraj se na jos nesto ahahaah.
    Nadam se da kod tebe nije to, al eto ja sam i to prezivjela

I ja sam imala covid u šestom tjednu. Sad pratim koagulogram i dimere 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    22. Kolovoz 2023. 09:04

Mene je prehlada uhvatila nadam se da opet nije covid. Ako ostanem bez mirisa znat ću šta je 🫠. 
    Irri dobrodošla i želim ti da idući tjedan čuješ srčeko ❤️

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Mrva1104
    22. Kolovoz 2023. 09:12

Sandra25

Dobro jutro drage trudnice. Kod mene zadnjih par dana cim otvorim oci neka mucnina, smiri se tek kad pojedem nesto. Ja godinama izbjegavam pekare ali zadnjih dana imam osjecaj da samo to jedem jer mi to nekako najvise odgovara. Mucnina mi dolazi tako u valovima, po par puta dnevno.🫣

Dobro jutro cure, tako je i meni, cim otvorim oci krece mucnina i kroz dan me prati ali sam skuzila da kad imam cesce manje obroke ona se smiri.
    Navecer mi je max 22h da docekam budna, i to je na muke 😂 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.