Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    14. Rujan 2022. 15:53

Malena, meni je krenula bas krv pomesana sa providnim sekretom dan pred nedobijanje, trajalo je oko dve nedelje, oskudno ali svakodnevno, uplasila sam se da nije vanmatericna i srecom do sad je ipak sve u redu, srecno 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Malena22
    14. Rujan 2022. 16:09

Hvala cure, ma ja sam nekako smirena sad i vjerujem da je sve u redu. Kada da zovem ginekologa? Prošli put me naručio 2 tjedna od datuma za ne dobit M. Da li mislite da bi ovaj out trebala poci ranije s obzirom da sam rodila nedavno? 

Mia21998 🔆
    14. Rujan 2022. 16:12

Pozdrav cure, noćas mi je zaručnik dobio temperaturu te se testirao i pozitivan je na Covid, od noćas do jutra mu se stanje dosta pogoršalo te ima visoku temperaturu, trese ga groznica, jako kašlje i peče ga u prsima. Baš me uhvatio strah i panika da nebih i ja pokupila. Pokušavam se nekako izolirati koliko god mogu, vjetrimo stalno kuću te smo u odvojenim kupaonicama. Jel se našla koja u sličnoj sitauciji? I da je možda preboljela kovid? Nadam se da ste sve dobro 🫶

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Ledolina
    14. Rujan 2022. 18:16

Mia21998 🔆

Pozdrav cure, noćas mi je zaručnik dobio temperaturu te se testirao i pozitivan je na Covid, od noćas do jutra mu se stanje dosta pogoršalo te ima visoku temperaturu, trese ga groznica, jako kašlje i peče ga u prsima. Baš me uhvatio strah i panika da nebih i ja pokupila. Pokušavam se nekako izolirati koliko god mogu, vjetrimo stalno kuću te smo u odvojenim kupaonicama. Jel se našla koja u sličnoj sitauciji? I da je možda preboljela kovid?Nadam se da ste sve dobro🫶

Ja sam prije 10 dana dobila koronu, glavobolja, grlobolja, kašalj, temperaturu i groznicu sam imala jedan dan. Više manje blaži simptomi. Ali evo nadam se da ćeš uspjet izbjeći.. Sretno 🙂

Mia21998 🔆
    14. Rujan 2022. 19:01

Hvala vam drage žene, malo ste me smirile. Testirala sam se i pozitivna sam ali toliko lagana crtica da je neprimjetna skroz. Imam laganu temperaturu i glavobolju 😓 samo neka tako ostane 🙏 Što ste pile za snižavanje i glavobolju od tableta? 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Ledolina
    15. Rujan 2022. 07:02

Meni je dr rekla samo Lupocet, i naravno puno tekućine, med, limun, čaj... 

Mia21998 🔆
    15. Rujan 2022. 08:13

Ledolina

Meni je dr rekla samo Lupocet, i naravno puno tekućine, med, limun, čaj…

Hvalaa 😊

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Ledolina
    15. Rujan 2022. 09:03

Mia21998 🔆

Ledolina

Meni je dr rekla samo Lupocet, i naravno puno tekućine, med, limun, čaj…
    Hvalaa 😊

Ništa 🙂
    Želim ti brzo ozdravljenje i sa što manje tegoba 😊

• DaMa_21
    15. Rujan 2022. 10:50

Mia drzi se 😘 Nadam se da ce brzo proci bez puno tegoba 🙏

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

ruta
    15. Rujan 2022. 10:53

Mia21998 🔆

Pozdrav cure, noćas mi je zaručnik dobio temperaturu te se testirao i pozitivan je na Covid, od noćas do jutra mu se stanje dosta pogoršalo te ima visoku temperaturu, trese ga groznica, jako kašlje i peče ga u prsima. Baš me uhvatio strah i panika da nebih i ja pokupila. Pokušavam se nekako izolirati koliko god mogu, vjetrimo stalno kuću te smo u odvojenim kupaonicama. Jel se našla koja u sličnoj sitauciji? I da je možda preboljela kovid?Nadam se da ste sve dobro🫶

Zelim ti brz oporavak. ❤️
    Imali smo kovid prije trudnoce. Počelo je kao kod tvog zarucnika i trajalo je dan-dva.
    Kod nas je bilo kao neka veoma slaba prehlada i svaka gripa nam ne bila teza.
    Nemoj se plasiti.
    Sve statistike da trudnice tesko podnose covid, su uglavnom vezane za trudnice koje imaju neku dijagnozu a ne nase stanje.
    Odmaraj, lijepo rucaj i javljaj nam kako ste ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.