Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

regica123

joj stvarno se nadam da ce ova separacija ici na bolje jer je bas neizdrživo, uff…
    evo danas mi javili da se oslobodilo mjesto u vrticu 🥰🥰🥰🥳🥳
    mi kasnimo sa svim cjepivima kako je palčica

Super za vrtić 🥳

💗💙💙

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Regica lijepo da si se javila i da je sve okej kod vas, bravo za vrtic! 🫶 Kaj se tice separacijske nisam bas nesto primjetila, recimo kad radim po stanu nesto, mota se oko mene, ali ne place. Isto sve kuzi, kad vidi lokvu kaze moko (mokro) 😅, kad hoce na nas stolac onda goje (gore) itd. 
    Sad novo kaj radi kad ju istusiram i nosim na oblacenje mi daje puse, preslatko 🙈
    Zubi, ima sve jedinice, dvojke i cetvorke, sad se naziru trojke odnosno jedna dolje samo sto nije propiknula. Od moje kolegice mala je tjedan dana mladja od moje i kaze da njenoj idu vec petice..kaj nije jos prerano? One idu mislim blizu 2. god.

marija94

Prijavi adminu

Jel koja od vas probala pelene iz plodina njihove? Mislim cijena je smijesna pa sam skepticna, a razmisljam o promjeni jer joj pampersice ostavljaju mucice po guzi. Znam da su jos dobre dm-ove babylove, a cijena je isto povoljna..

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Jel koja od vas probala pelene iz plodina njihove? Mislim cijena je smijesna pa sam skepticna, a razmisljam o promjeni jer joj pampersice ostavljaju mucice po guzi. Znam da su jos dobre dm-ove babylove, a cijena je isto povoljna..

Ja sam s drugim znala uzet tu i tamo, ok su za preko dana, ali noć i ne baš. I meni pampersice ostavljaju mucice, nezz zašto, al nebi ih mijenjala jer su jedine koje ne propuštaju noć. Baby love super s prvom, s drugim i malim ne, ali probaj možda vam bas budu odgovarale 

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Ja sam s drugim znala uzet tu i tamo, ok su za preko dana, ali noć i ne baš. I meni pampersice ostavljaju mucice, nezz zašto, al nebi ih mijenjala jer su jedine koje ne propuštaju noć. Baby love super s prvom, s drugim i malim ne, ali probaj možda vam bas budu odgovarale

Citala sam da se vise njih zali na te mucice 🤷🏼‍♀️ a probat cu baby love pa vidjet

MiniGirl

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Evo i mene! 
    Ajde da krenem od zadnje teme. Mi koristimo babaylove 4 za dan. Za noć koristim pamper gaćice 5, a sad sam uzela babylove gaćice 5 pa ćemo vidjet. 
    Mi smo se stacionirali u vikendicu po ljeti jer je meni bliže do posla pa je nona s nama i to je bas bas velika pomoć. Moja je i do sad bila na cuvanju kod none kad radim pa cemo i dalje tako dok bude islo.
    Cijepljeni smo za sve redovito do sad.
    Sad imamo kontrole za hemangiom i kod fizijatra. Mislim da je super napredovala, lijepo hoda, trčkara, pokušava skakat (al ne zna jos XD) i vidjet ćemo hoce li bit sad zadovoljni da be moramo vise na te kontrole.
    Prica ponesto, ne previse, jos uvijek vise pokazuje. Pokazuje i govori Bubu za bube po kući. To.mi je presmijesno. 
    Marija preslatko mi je ovo za puse!
    Regica mozda je jako vezana jer je sad tata otisao i sad se boji da ćes i ti. Taj period je bas težak. Nama je sad puno lakse sto se tog tice. Sad ja moram.pak trcat za njom.

marija94

Prijavi adminu

MiniGirl

Evo i mene!
    Ajde da krenem od zadnje teme. Mi koristimo babaylove 4 za dan. Za noć koristim pamper gaćice 5, a sad sam uzela babylove gaćice 5 pa ćemo vidjet.
    Mi smo se stacionirali u vikendicu po ljeti jer je meni bliže do posla pa je nona s nama i to je bas bas velika pomoć. Moja je i do sad bila na cuvanju kod none kad radim pa cemo i dalje tako dok bude islo.
    Cijepljeni smo za sve redovito do sad.
    Sad imamo kontrole za hemangiom i kod fizijatra. Mislim da je super napredovala, lijepo hoda, trčkara, pokušava skakat (al ne zna jos XD) i vidjet ćemo hoce li bit sad zadovoljni da be moramo vise na te kontrole.
    Prica ponesto, ne previse, jos uvijek vise pokazuje. Pokazuje i govori Bubu za bube po kući. To.mi je presmijesno.
    Marija preslatko mi je ovo za puse!
    Regica mozda je jako vezana jer je sad tata otisao i sad se boji da ćes i ti. Taj period je bas težak. Nama je sad puno lakse sto se tog tice. Sad ja moram.pak trcat za njom.

Drzim fige da ne morate vise na kontrole! 🤞 Super za napredak, to su sad vec pravi mali hahari 😄☺️

Rose.

Prijavi adminu

Curke kako ste? Jel krenuo netko na adaptaciju? Kako prolazi? 

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Zao mi je da je grupa utihnula.. mi smo se vratili s mora prije par dana, malo smo se okupali, curka je uzivala, a i mi naravno. Bas je bio aktivni odmor hehePostala je bas vezana za mene, ako se malo udaljim krene vikat mami mami, budi se par puta uz plac al opet brzo zaspi i pocela je spavat do 8:30 🙈Kako ste vi ostali? Rose ne mogu reci za adaptaciju jer nismo upali u vrtic, baka ju cuva. Kako je vama u vrticu?

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Zao mi je da je grupa utihnula.. mi smo se vratili s mora prije par dana, malo smo se okupali, curka je uzivala, a i mi naravno. Bas je bio aktivni odmor hehePostala je bas vezana za mene, ako se malo udaljim krene vikat mami mami, budi se par puta uz plac al opet brzo zaspi i pocela je spavat do 8:30 🙈Kako ste vi ostali? Rose ne mogu reci za adaptaciju jer nismo upali u vrtic, baka ju cuva. Kako je vama u vrticu?

I meni. Baš bi mi dobro došao savjet i pozitivan komentar u ovom trenutku pogotovo za adaptacije.
    Baš mi je drago da ste uživali!Ohooo pa mala je postala prava spavalica👏🏻😋 Kod nas čupavo i nikako što se tiče jaslica. Ostaje po pola sata sam i to je svih pola sata urlikanja i plakanja. Prvih nekoliko dana sam ja bila s njim unutra po sat vremena i to mu je super dok sam ja unutra. Zadnjih tjedan dana ga ostavim i to je grozno koliko plače, (izađem van, ali budem u predvorju gdje me ne vidi) uglavnom neda nikom sebi i stoji na vratima. Za sada se ne nazire pomak. Pozitivno je što sve ove dane ušetava u vrtić veselo, traži svoj ormarić, uzima šlapice, ali kad treba ostat, to je slom.
    Noćas sam ga trebala presvući jer se propišao, a on se držao za rešetke kinderbeta i urlikao. A jučer je bio zaljepljen cijeli dan meni za noge. Morao me imati uvijek negdje pored sebe. 
    Ali ne odustajemo, sve se nadam da će se dogoditi čudo! 🫠

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.