Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    24. Ožujak 2024. 12:16

MiniGirl

Regice preslatko! Ja ju pokušavam potaknut da radi draga mama, tata ali samo dobijem lupanje po glavi XD
    Marija ajme presmijesno! Ne znam kako bi ostala stroga nakon toga.
    Jeste li primjetili jos neke promjene? Npr prije je bila nekako vezana na tatu, a sad vise plače da želi meni.

Moj slabije vidi tatu jer ga nema do navečer i zato čim ga vidi hoće njemu  i onda place ako ga ja uzmem nazad 😂 

Rose.
    24. Ožujak 2024. 12:26

anroL1

MiniGirl

Regice preslatko! Ja ju pokušavam potaknut da radi draga mama, tata ali samo dobijem lupanje po glavi XD
    Marija ajme presmijesno! Ne znam kako bi ostala stroga nakon toga.
    Jeste li primjetili jos neke promjene? Npr prije je bila nekako vezana na tatu, a sad vise plače da želi meni.

Ma nema draga mama, dok me može počupati iz ljubavi i cupati naušnice 🙆🏼‍♀️🤣
    Meni je odnedavno čim vidi tatu place i oče njemu. Inače od rođenja je nitko nije nosio osim mene i tate, nitko drugi je ne može nositi, vrišti odmah, s tim da je ne krivim jer nemam nikoga baš da je čuva, i onda kad joj i dođu baka i deda, ili netko nikome neće 🤷🏼‍♀️
    Valjda će se i to promijeniti uskoro, pogotovo kada krene u 9 mj u jaslice. Već me sada strah 🤣
    Ima li tko takvih problema? 🤣

Moj zna ostati s mojom mamom, prije nebi plakao zamnom niti ista i i sve je bilo super do nedavno, valjda ga pukla separacijska, pa malo zna radit drame kad me nema, ali čim je neko s njim (brat ili seka) onda je sve ok. S tatom hoće bez problema i može ga i uspavati i sve. Dok kod moje sestre nije, i proplakao je svih 40 min dok mene nije bilo, inače se vidimo s njom 1 x tj,  ali to je prvi put trebao ostati na samo. 
    A za jaslice ne znam…. Pokusat cu odgađati polazak koliko god budem mogla, nezz koliko će to bit s obzirom na obim obaveza i posla, al eto… 

anroL1
    24. Ožujak 2024. 12:50

regica123

anroL1 moja ce sredinom 8.mj kod neke tete cuvalice sta cuva 3djece njene dobi, isto me nekako strah kako ce to bit…
    Rose bas jucer bila na kabi sa sestrom…njen mali nikad nijebima interesa za takav tip igara, kaze da do 2.godine nije zna ubacivat te predmete…ali je s godinu ipo dana gotovo slaga recenice 🤷🏻‍♀️ tako da, ako jednu stvar dijete ne zna, ne znaci odma da je nesto, pogotovo ako su druge stvari ok

A nema biranja, naviknuti će se valjda ko i svaka djeca, netko lakše netko teže 🤷🏼‍♀️ 
    Mislim da je nama teže nego njima na kraju krajeva haha 
    Rose to je tako da,  a mi po cijele dane sa njima i to nam hvala 🤣

Rose.
    24. Ožujak 2024. 13:02

anroL1

regica123

anroL1 moja ce sredinom 8.mj kod neke tete cuvalice sta cuva 3djece njene dobi, isto me nekako strah kako ce to bit…
    Rose bas jucer bila na kabi sa sestrom…njen mali nikad nijebima interesa za takav tip igara, kaze da do 2.godine nije zna ubacivat te predmete…ali je s godinu ipo dana gotovo slaga recenice 🤷🏻‍♀️ tako da, ako jednu stvar dijete ne zna, ne znaci odma da je nesto, pogotovo ako su druge stvari ok

A nema biranja, naviknuti će se valjda ko i svaka djeca, netko lakše netko teže 🤷🏼‍♀️
    Rose to je tako da, a mi po cijele dane sa njima i to nam hvala 🤣

Ma ja isto vjerujem da će se naviknuti. I sigurno je nama teze nego njima i mi više dramimo oko toga, meni je uvijek u glavi a vjerujem da i većini vas da smo mi ipak njihove mame i da mi znamo nabolje za njih, kako će netko drugi znati bolje, kako će se snaći među djecom, hoće li biti otimanja, plakanja Itd. Msl sve je to normalno i u duhu odrastanja ali uvijek je onaj ? Nad glavom 🙈🙈
    Jel da hahhaha…. Bas tako

anroL1
    24. Ožujak 2024. 13:15

Rose.

anroL1

regica123

Rose to je tako da, a mi po cijele dane sa njima i to nam hvala 🤣

Ma ja isto vjerujem da će se naviknuti. I sigurno je nama teze nego njima i mi više dramimo oko toga, meni je uvijek u glavi a vjerujem da i većini vas da smo mi ipak njihove mame i da mi znamo nabolje za njih, kako će netko drugi znati bolje, kako će se snaći među djecom, hoće li biti otimanja, plakanja Itd. Msl sve je to normalno i u duhu odrastanja ali uvijek je onaj ? Nad glavom 🙈🙈
    Jel da hahhaha…. Bas tako

Točno to.. 
    A i do 9 mj se beba promjeni  100 puta 🤷🏼‍♀️

MiniGirl
    26. Ožujak 2024. 11:07

Pozdrav! Tko je ono imao hemangiom? Zanima me pijete li sirupić i je li se smanjilo? I u kojem kbcu se liječite (ako vam nije bed napisati).

Rose.
    26. Ožujak 2024. 11:38

Cure, jedno pitanje. Ko je na ad, mislite li poslije navršene godine, prijeći s broja 2 na 3? Ili nije nužno potrebno? Mi smo bili na novalac 1, od 6.mj na novalac 2, i sad je novalac 3 s okusom vanilije, ali ne znam jeli potrebno prelaziti ili možemo ostati na 2? 

Rose.
    26. Ožujak 2024. 11:39

I sad bi trebao ići * 
    Nismo još probali trojku

Akane
    26. Ožujak 2024. 12:15

MiniGirl

Pozdrav! Tko je ono imao hemangiom? Zanima me pijete li sirupić i je li se smanjilo? I u kojem kbcu se liječite (ako vam nije bed napisati).

Mi. Nismo na sirupu, nego timalen kapi. Mažem mu 3x na dan. Smanjilo se je, ali daleko je to još od potpunog nestajanja. Recimo da je 50% otišlo. On ima na leđima, promjera nekih 3,5cm. Da je to bilo veće i jače, dobio bi bio sirup. Mi smo bili kod dr. Rešića iz Klaićeve. 

MiniGirl
    26. Ožujak 2024. 16:52

Akane

MiniGirl

Mi. Nismo na sirupu, nego timalen kapi. Mažem mu 3x na dan. Smanjilo se je, ali daleko je to još od potpunog nestajanja. Recimo da je 50% otišlo. On ima na leđima, promjera nekih 3,5cm. Da je to bilo veće i jače, dobio bi bio sirup. Mi smo bili kod dr. Rešića iz Klaićeve.

Uu koliko dugo mažete? Mu smo mazali ali slabo je reagiralo, a sad mi se čini da je još veće.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.