Pozdrav! Tko je ono imao hemangiom? Zanima me pijete li sirupić i je li se smanjilo? I u kojem kbcu se liječite (ako vam nije bed napisati).
Cure, jedno pitanje. Ko je na ad, mislite li poslije navršene godine, prijeći s broja 2 na 3? Ili nije nužno potrebno? Mi smo bili na novalac 1, od 6.mj na novalac 2, i sad je novalac 3 s okusom vanilije, ali ne znam jeli potrebno prelaziti ili možemo ostati na 2?
Pozdrav! Tko je ono imao hemangiom? Zanima me pijete li sirupić i je li se smanjilo? I u kojem kbcu se liječite (ako vam nije bed napisati).
Mi. Nismo na sirupu, nego timalen kapi. Mažem mu 3x na dan. Smanjilo se je, ali daleko je to još od potpunog nestajanja. Recimo da je 50% otišlo. On ima na leđima, promjera nekih 3,5cm. Da je to bilo veće i jače, dobio bi bio sirup. Mi smo bili kod dr. Rešića iz Klaićeve.
Mi. Nismo na sirupu, nego timalen kapi. Mažem mu 3x na dan. Smanjilo se je, ali daleko je to još od potpunog nestajanja. Recimo da je 50% otišlo. On ima na leđima, promjera nekih 3,5cm. Da je to bilo veće i jače, dobio bi bio sirup. Mi smo bili kod dr. Rešića iz Klaićeve.
Uu koliko dugo mažete? Mu smo mazali ali slabo je reagiralo, a sad mi se čini da je još veće.
Cure, jedno pitanje. Ko je na ad, mislite li poslije navršene godine, prijeći s broja 2 na 3? Ili nije nužno potrebno? Mi smo bili na novalac 1, od 6.mj na novalac 2, i sad je novalac 3 s okusom vanilije, ali ne znam jeli potrebno prelaziti ili možemo ostati na 2?
Mi smo još na 1. XD
Ja sam mislila preći s 1 na 3 kroz 2 mjeseca XD.
Počeli smo kad je imao 3mj, tako da cca 7mj. Čini mi se da sirup brže djeluje. Mažete konstantno?
Mi smo još na 1. XD
Ja sam mislila preći s 1 na 3 kroz 2 mjeseca XD.
Mi smo nekako po preporuci ped odmah prešli na 2 sa 6, sad sam mu uzela i jednu i drugu za svaki slučaj da ne bude tio al evo je smazao trojku 210 ml sad pred spavanje bez beda 😄
Mi smo na aptamilu 3. Sto se toga tice me zanima dal bi kaj bilo ako joj kupim recimo novalac, tipa da nebi prihvatila? Kod nas trenutno nema aptamila..
E to ti stvarno ne znam.. mi baš nijednom nismo mijenjali, pa ti ne znam reći. Jedino da naručiš preko eljekarne ili negdje tako. Iako sad ide produženi vikend. Kod nas ima, poslala bih ti ja, ali ti opet nebi stiglo prije vikenda.
Sortiraj odgovore
Najstariji