Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    28. Ožujak 2024. 23:18

Ona je meni od 3.mj na aptamil 1 comfort i od 6mj na aptamil 2 comfort..za mj dana ne znam sto cu jer aptamil 3 comfort nema, bar ga ne vidim, mozda obicni aptamil?
    E i mi smo se borili s budjenjima u 314 ujutro par dana i bila bi budna satima..ispada da je premor bio u pitanju i da ipak nije skroz spremna za jedan soavanjac :/..pa sad kombiniram...2 dana 2, jedan dan 1 jer kad ima dva bas prekasno ide spavat i sad vrtimo tako nekako

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    29. Ožujak 2024. 02:07

I novost nam je da je pocela pokazivat prsticem 🙈 ne stalno, al na slike na frizideru stalno i na slike u knjigama..a i jucer je vidila nesto na frizideru pa je pokazala prsticem 🙈
    A ne znam jeste vi narucile sta na temu, ali ja sam evo narucila sve zivo za njen prvi rodjendan ,🙈🙈 pravo me sram rec koliko sam potrosila hahaha..evo danas dosla narudzba i prezadovoljna sam

👩🏻28❤🧔🏻32

MiniGirl
    29. Ožujak 2024. 08:18

regica123

I novost nam je da je pocela pokazivat prsticem 🙈 ne stalno, al na slike na frizideru stalno i na slike u knjigama..a i jucer je vidila nesto na frizideru pa je pokazala prsticem 🙈
    A ne znam jeste vi narucile sta na temu, ali ja sam evo narucila sve zivo za njen prvi rodjendan ,🙈🙈 pravo me sram rec koliko sam potrosila hahaha..evo danas dosla narudzba i prezadovoljna sam

E nisam jos naručivala ali imam u planu. Ne znam plaća li se još carina ili se plaća cijena tako kako pise?
    Ajme super za prstić! Moja zadnje vrijeme uhvati mene za lice da ju pogledam i ondan pokaže što želi XD

anroL1
    29. Ožujak 2024. 11:41

regica123

Super za pokazivanje. Bebe stvarno brzo uče,jednom im pokažes već znaju. 🤷🏼‍♀️ 
    Ja stalno naručujem preko temu haha, i većinom sam zadovoljna  sa stvarima, za cijenu koju nude se isplati. Nekad nešto bude lošije ali nije mi žao kad nisam puno platila. 
    Iako kad se sve zbroji euro po euro nakupi se 🙆🏼‍♀️

• regica123
    29. Ožujak 2024. 15:05

MiniGirl naridzbe preko 20eura imaju besplatnu dostavu, a kako anroL1 kaze, eur po eur i skupi se 🙈 od preeeslatke haljinice roze do baluna preko svjetlecih slova, nema sta nisam narucila 🙈🙈 bas se lako navuc.
    Evo jucer nisam uspila stavit je na drugi spavanjac jer je stvarno bilo prekasno i opet se probudila po noci..to bas ubije jer bude budna satimaaa...bas ne znam kako da iskombiniram ovo..premala je za 1 spavanjac, a za 2 je bas nezgodno organizirat..taman mi se cini da je u nekoj tranziciji s 2 na 1, a jos nije spremna za potpunu tranziciju

👩🏻28❤🧔🏻32

MiniGirl
    29. Ožujak 2024. 15:57

regica123

MiniGirlnaridzbe preko 20eura imaju besplatnu dostavu, a kako anroL1kaze, eur po eur i skupi se 🙈 od preeeslatke haljinice roze do baluna preko svjetlecih slova, nema sta nisam narucila 🙈🙈 bas se lako navuc.
    Evo jucer nisam uspila stavit je na drugi spavanjac jer je stvarno bilo prekasno i opet se probudila po noci..to bas ubije jer bude budna satimaaa…bas ne znam kako da iskombiniram ovo..premala je za 1 spavanjac, a za 2 je bas nezgodno organizirat..taman mi se cini da je u nekoj tranziciji s 2 na 1, a jos nije spremna za potpunu tranziciju

Hm, meni ispadne dobro kad mi spava oko 8:80, 9 do 10 i onda od 14 do 15. I spavanje oko 19:30, 20. Zaspala bi ona prije 8:30 ali mi onda sve poremeti pa je zabavim nekako da izdrži. 

MiniGirl
    29. Ožujak 2024. 15:59

Ispravak, 8:30 je trebalo pisati, a ne 8:80

Rose.
    29. Ožujak 2024. 16:17

Nama je najidealnije kad bi išao na prvi i jedini spavanac oko 12:30/13:00 i onda odspava do cca 15:00h kao neki dan kad je ispalo tako. I onda je spreman ic u 19 na noćno. 
    Zadnjih par dana se borimo, zaspe prvo kao jučer oko 10:00 do pola 12 pa mu je predugo bez spavanja do 19, pa je ubacio bio neku drijemku od 16 do 17 i onda su navečer borbe bile za zaspati od 20:30 do 21:00… danas evo slično, spavao od 11 do 1, i sad je već nervozan i umoran jer je cijeli dan na nogama. Kako je aktivniji pa se sve posemerilo. A po noći se počeo buditi pa bi malo dudu, malo čaj, malo bocu. Sve nam se nešto posemerilo 

Rose.
    29. Ožujak 2024. 16:18

MiniGirl

regica123

MiniGirlnaridzbe preko 20eura imaju besplatnu dostavu, a kako anroL1kaze, eur po eur i skupi se 🙈 od preeeslatke haljinice roze do baluna preko svjetlecih slova, nema sta nisam narucila 🙈🙈 bas se lako navuc.
    Evo jucer nisam uspila stavit je na drugi spavanjac jer je stvarno bilo prekasno i opet se probudila po noci..to bas ubije jer bude budna satimaaa…bas ne znam kako da iskombiniram ovo..premala je za 1 spavanjac, a za 2 je bas nezgodno organizirat..taman mi se cini da je u nekoj tranziciji s 2 na 1, a jos nije spremna za potpunu tranziciju

Hm, meni ispadne dobro kad mi spava oko 8:80, 9 do 10 i onda od 14 do 15. I spavanje oko 19:30, 20. Zaspala bi ona prije 8:30 ali mi onda sve poremeti pa je zabavim nekako da izdrži.

Kad si ono rekla da se budi? 

Akane
    29. Ožujak 2024. 19:32

Mi smo isto na sto muka, čak zadnja dva dana nekako bolje, ali neispavana sam toliko da me strah vozit. Jučer sam u 8 navečer zaspala na kauču. Po prstima sam sva izrezana, jer mi mozak trokira, neki projekt sam ispravljala već treći put i takve gluposti... Izlaze mu zubići, i to ekipno. Jedinice dolje i dvojke gore(?) Počeo se dizat uz namještaj, tako da se svašta nešto događa, a ja dišem na škrge 😮‍💨
    Slatke ste s ovim pripremama za prvi rođendan 🤩
    Moj će vjerojatno imat tortu, i par balona 😂 doći će najbliža rodbina i ćao 😂 iako je treće dijete, ni prvi nije imao ništa bolju feštu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.