Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    02. Travanj 2024. 09:38

MiniGirl

regica123

Marija budi se kad ima samo taj jedan 🤷🏻‍♀️ kad dodam drugi kratki bude bolje, ko ce znat vise.
    E da, i ja se divim vama curama s vise djece, mada i ja jednog dana zelim biti na vasem mjestu, jedno dijete je premalo 🙈
    Sretan Uskrs svima 🥰🐣

Jedno je premalo? XD Jel već planirate dalje ili ne još?
    Moja se budi oko 6 ujutro. Kad se sat pomaknuo se probudila u 7 XD al je navečer onda bilo frkovito jer nije htjela spavat prije 20:30 i budila se. Jel se vasi preznoje dok spavaju? Mi nikako pogodit da ju obucemo ok za spavanje. Muz misli stalno da joj je hladno, a ja ju previse razgolitim.

Daa, sinoc sam ga presvlačila jer je bio mokar mokar… a imao je kratki bodi i tanku majicu preko, i hlačice. Ja ga pokrila dekicom laganom, u sobi je bilo 22. Njemu su leđa sva mokra bila.  Mene uvijek strah da mu nije ledeno, pa pretjerujem😬

Rose.
    02. Travanj 2024. 09:41

Sto se tiče sata, navečer smo se pomakli na pola 8, ujutro se probudio u pola 8. A jučer popodne je išao spavati u 12:15 do 14:15. Popodne mu je opet bilo nervozno, pokušala sam ga uspavat oko 16:00 ali nije tio, al zato nervoza na max do navečer. 😏

• regica123
    02. Travanj 2024. 21:35

MiniGirl plan nam je dalje za jedno 2 godine 🙈 2 djeteta su mi nekako idealan broj..dabimam snage za 3 bi, ali mislim da bi to bilo previse za mene...vidit cemo, mozda se zalete blizanci 🙊
    Evo ovih dana mi je taj jedan spavankac soavala 2.5h tako da je odlicno, nije se budila osim za jest 🥳

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    02. Travanj 2024. 21:36

Sta se temperature tice..ajme nikako pogodit?.u sobi nam je 20..obucem je u laganu pidjamicu, vreca i jedna deka..djeluje mi ok

👩🏻28❤🧔🏻32

MiniGirl
    04. Travanj 2024. 10:56

regica123

Sta se temperature tice..ajme nikako pogodit?.u sobi nam je 20..obucem je u laganu pidjamicu, vreca i jedna deka..djeluje mi ok

Meni se preznoji jadna sva. A obucemo ju u piđamicu srednju, vreća i to je to. A temperatura u sobi je 20-21. Ja bih možda i tri, ali mislim da sam već prestara, a tek sam na prvom tako da ako budu dvije, dvoje ja ću biti presretna. 

• regica123
    05. Travanj 2024. 03:17

MiniGirl koliko imas godina? Meni je seka evo trudna s 42, nikad nije kasno ako zelis 3 💗❤
    Meni dosao dragi s broda..i ne znam je li zato ili sta, ali evo ona veceras nije do 2 ujutro tila zaspat, shooooow 🤯 premori se, uff, satrala nas je
    I ono sta sam mislila da ce svaki cas prohodat, mislim da je ipak preoprezna i da nece bas jos tako skoro...vidim da moze stajat sama (nekad glumim da je drzim, a ne drzim i stoji), a cim se maknem baca se na mene i odma je panika opere..tako daa...a uz giralicu prohoda cilu kucu 😂
    Marija kad se vracas na posao?

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    06. Travanj 2024. 02:35

Marija malo je bolje, ali je isto trajalo uspavljivanje... Kakvi ste vi sa hodanjem? Moja bi samo gurala stolice, guralicu..ma sve cega se dohvati.
    Btw meni je plan za sada krajem 6.mj se vratiti na posao.

👩🏻28❤🧔🏻32

anroL1
    06. Travanj 2024. 12:15

Vidim da se svi tu negdje vraćamo na posao. I ja sa 1.7 negdje, kad potrošio godisnji do kraja. 
    Kako će te sa bebama kad krenete raditi? Moj muž ce uzet porodiljni 2 mj i biti dok ne krene u jaslice. 🫠

anroL1
    06. Travanj 2024. 12:15

Potrošim *

anroL1
    06. Travanj 2024. 21:05

Marija_94

Regicabitno da ide na bolje. Da i moja to radi, vidim da je sve spretnija na nogama, tako da je pitanje dana kad ce se pustiti i napravit prve korake
    Anrol moja mama je u mirovini pa ce ju pricuvati do vrtica ta 3 mjeseca

Bravo za bebice.. još malo i bit će hodalice male..
    Super je to pa će uskočiti 🫢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.