![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
heparin u iducoj trudnoci*
12.10.*
Joj sve sam isfalivala u poruci 🤣
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Dobro jutro ovo prohladno 🥴 moji spavaju pa da “srknem” kavu dok se nisu svi podizali. ☕️
Vrijeme je skroz poludilo, ujutro se smrzneš, popodne prevruce.
Regica bas mi je zao da uz sve još i e.coli vas zadesi, ali izgurat ćete i to, da se sto prije riješite beštije. Samo svakako ceste kontrole kao sto već znaš, neka uzv bude uredan🤞🏻🤞🏻 ♥️
Za trombofiliju stvarno ne znam. 😏 traži neka ti pojasne sve, to šaltanje od doktora do doktora mi je koma.
Akane, hvala na savjetima za čitanje i pisanje.♥️
Mi smo dobro, dobili smo prva dva zubića u tjedan i pol, dok nisu izbili je bilo nervoze, ali dobro podnosi, ništa strasno. Jedino je štrajkao sa hranom, nije htio jesti kuhano niti toplu bocu, nego samo nešto hladnije. Ali sad smo se vratili u svoj ritam.
I da, zadnja dva tj nema vise ono veće spavanje tokom dana koje je znao odrapit nekad i dvi ure, sad smo na oko 3 spavanca po pola sata-45 min max. 😅
Vježbamo, napredak mi se vidi na oko, bas je živahniji, aktivniji…idući tj idemo po drugo mišljenje neurologa i nadam se ponoviti uzv glave.
Zadnjih par noći zaplače u snu, par puta, i nastavi spavati. Ne znam jel to neka faza ili ga nešto muci, ali to stvarno kratko traje. Nekad čak niti ne reagiram, samo nastavi spavat, nekad mu stavim dudu, a ponekad popije i bocu. Uglavnom prospava cijelu noć mirno bez buđenja, izuzev tih par zadnjih noci. Ujutro oko 6,pola 7 popije bocu i nastavi do cca 8-pol 9.
Kako vaši spavaju preko dana? Noć?
Regica ne znam za e.coli kod dojenčadi, ali mislim da bez atb to teško da prođe. Pogotovo jer ne smiju piti čajeve i uzimat ekstrakte brusnice 🤷 definitivno stoji ovo za higijenu što je studentica napisala. Svakako se savjetuj s dr i uzimajte i probiotike. Njoj je možda malo slabiji imunitet, obzirom na sve nedaće koje je prošla, pa pitaj dr kako ju malo osnažit.
Mi smo bili na sistematskom, dečko ima 8,5kg i 70cm. Pravi komad bebe 😅 u nedjelju puni 5mj, pa ćemo za dva tjedna krenut s dohranom. Obzirom na to koliki je, smatram da je do 6mj možda malo predugo za čekat. Cijepljen je, pa sam noćas očekivala cendranje i temperaturu, ali smo srećom super spavali. Još sad u subotu obavimo krštenje, pa sam na iglama da nitko do tad ne pokupi koronu ili neko drugo "veselje". Odoh peći torte i kolače.
Kako ste mi vi?
Baaaas je pravi komad bebe, bravo. I super sto je noć prošla dobro i bez temp 👏🏻
Neka bude pravi gurman 😘😘
Svaka čast na pečenju torta i kolača uz njih troje, ti si mama stroj.
Kad smo već kod toga, pošalji kakav dobar recept , meni su u zadnje vrijeme domet brzinske savijače, muffini iz kutije, palačinke i eventualno neki brzi cizkejk 🥴🙈
Neka vam krštenje prođe lijepo, čestitke unaprijed 😘
Marija, Tinchilina, Dama, Anavi, bubamaza, lale i ostale curke. Ako citate javite se kako ste vi i vaši bebaci 😘
Mini gdje si nestala?
I čini mi se Ledolina, njoj je isto treća bebica koliko se sjećam, da čujemo kako se provodite 😄😄
Pozdrav svima,tu sam al nezz sta bi prijavila 😅 moj beban sad ima 6ipo mj,krenuli smo s cvrstom hranom i vec je ima 2 put alergijsku reakciju (morao je primati injekcije) pa smo stopirali. Vrtimo se na 5 namirnica i cekamo testiranje. Uz to smo u jesen krenuli s virozama i upalicama…cari prve 3 godine😅 proci ce i to
Osvrnut cu se na prvasice Rose. Sad imam jednog i osim analize i sinteze apsolutno nikakvo predznanje nije ocekivano ,a i nema ga 😅🤣opusteno 😁 zadovoljan je jako skolom ,sto mi je najbitnije.
Uz to je jedan nebi rekla u predpubertetu nego u debelom pubertetu i tako mi Bog pomogao. Da su barem bebe zauvjek😄
AKANE sretno s krstenjem. Kao vjernici,osobno mi je to velik i vazan dan. Svaka cast na volji za pripremu😀
Ajme, na sto ti je reagirao? Na koji način je imao reakciju?
Prve tri godine su pomoz boze sa virozama i boleštinama.
Super ohrabrujuće za prvašiće hvala! Super da je zadovoljan.
Uh pubertet, toga me čak najviše strah od svih faza 🙈 drži se!! 🥴♥️
Evo i mene, nisam se bas stizala javljati. Prije nekih 3 tjedna je dobila temp. koja je trajala dan, nista strasno pa onda ja zakurila, al hvala Bogu sve kratko trajalo neka viroza.
Krenuli smo s tikvicom u utorak i danas s mrkvom, dobro je prihvatila bez reakcija za sad. Jos hodamo na vjezbice do kraja 10.mj pa onda kontrola, dosta tog se popravilo, jedino sto vise hvata igracke s lijevom rukom i jos se ne odize na trbuhu tako da ispruzi laktove, tu je jos slaba, al bit ce i to nadam se uskoro.
Nadam se da ce se i kod vas cim prije popraviti koji hodate na vjezbice! 🤗
Hej… mi isto imamo problem s tim, vise je aktivnija lijeva strana, ruka… isto vježbamo ispružene laktove, ispruži se on, ali mu je teško, kratko može biti tako… koliko puta idete na vježbe? Gdje vježbate ako možeš napisat? Ja kad vidim njegove vršnjake kako puzaju, a on jedva da može stajat par sec na rukicama ispruženim… daleko smo još od puzanja.
Bok cure, evo i nas da se javimo :)
Mi smo super, isto smo prosli virozu s temperaturom, ocito je sezona viroza.
Krenuli smo nedavno s dohranom, ako se za to moze reci da smo krenuli jer gospodicna odbija hranu u bilo kojem obliku, zna povratiti samo od mirisa ili dodira hrane i zapravo je u 2tj pojela 2x po 2 mini zalogajcica na prevaru i nakon toga je slijedilo plakanje od 10min. Ne zamaram se previse s tim, super napreduje, velika je i znam da nije gladna. Prije 2tj je imala 70cm i 8,5kg 😁
Prije mjesec dana su joj izbili prvi zubici (donje jedinice), a prije 2tj je propuzala tako da ju sad cijele dane lovim po stanu.
Rose, sve ce to doci na svoje s vjezbicama, nemoj ga usporedjivati s drugima jer svaka beba ima svoj tempo razvoja. Mi idemo jednom tjedno na “vjezbice” odnosno grupni program za poticanje pravilnih obrazaca pokreta i super nam je to :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Evo i mene, nisam se bas stizala javljati. Prije nekih 3 tjedna je dobila temp. koja je trajala dan, nista strasno pa onda ja zakurila, al hvala Bogu sve kratko trajalo neka viroza.
Krenuli smo s tikvicom u utorak i danas s mrkvom, dobro je prihvatila bez reakcija za sad. Jos hodamo na vjezbice do kraja 10.mj pa onda kontrola, dosta tog se popravilo, jedino sto vise hvata igracke s lijevom rukom i jos se ne odize na trbuhu tako da ispruzi laktove, tu je jos slaba, al bit ce i to nadam se uskoro.
Nadam se da ce se i kod vas cim prije popraviti koji hodate na vjezbice! 🤗
Hej… mi isto imamo problem s tim, vise je aktivnija lijeva strana, ruka… isto vježbamo ispružene laktove, ispruži se on, ali mu je teško, kratko može biti tako… koliko puta idete na vježbe? Gdje vježbate ako možeš napisat? Ja kad vidim njegove vršnjake kako puzaju, a on jedva da može stajat par sec na rukicama ispruženim… daleko smo još od puzanja.
Da ona isto vrlo kratko, prvo smo isli par tjedana po dva puta, a sad jednom tjedno. A nebi bas ovdje pisala gdje, uglavnom nije u Zagrebu. Ako mozda zelis ostaviti mail ili neki kontakt da se javim, ako ne razumijem.
Ma jasno, nema problema, mislila sam da je u ZG tako da nema veze. Sretno dalje i javljaj obavezno kako napredujete 😘😘
Bok cure, evo i nas da se javimo :)
Mi smo super, isto smo prosli virozu s temperaturom, ocito je sezona viroza.
Krenuli smo nedavno s dohranom, ako se za to moze reci da smo krenuli jer gospodicna odbija hranu u bilo kojem obliku, zna povratiti samo od mirisa ili dodira hrane i zapravo je u 2tj pojela 2x po 2 mini zalogajcica na prevaru i nakon toga je slijedilo plakanje od 10min. Ne zamaram se previse s tim, super napreduje, velika je i znam da nije gladna. Prije 2tj je imala 70cm i 8,5kg 😁
Prije mjesec dana su joj izbili prvi zubici (donje jedinice), a prije 2tj je propuzala tako da ju sad cijele dane lovim po stanu.
Rose, sve ce to doci na svoje s vjezbicama, nemoj ga usporedjivati s drugima jer svaka beba ima svoj tempo razvoja. Mi idemo jednom tjedno na “vjezbice” odnosno grupni program za poticanje pravilnih obrazaca pokreta i super nam je to :)
Drago mi je da ste super i da lijepo napredujete🥰
papat će ona brzo ko velika
Ma znam da da ga ne bih trebala uspoređivati, na trenutke me zabrine hoće li sve doći na svoje kad tako vidim vršnjake, a onda me iznenadi kao danas kad preko noći doslovno napravi veliki pomak u odnosu na jučer, pa si ipak mislim da će sve to biti kako treba dalje.
Mi smo u pon na cijepljenju sto smo propustili i sistematskom.
Pusa curke 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji