Evo da se i ja javim.
Bila sam i ja danas na pregledu. Također me vaginalno doktorica pregledala. Ali je bila baš divna i nježna tako da meni osobno niie bilo ništa to strašno. Malo me raskrvarila, što sam vidjela kad sam došla kući.
Međutim, kaže da sam otvorena dobra 4cm već. I da mogu eto očekivati trudove.
A bebonja je još visoko...
Moj bebač ima punih 9 tjedana. Većinom ima otvorene šakice. Pokušavam ga pratiti i uhvatiti neki ritam. Ranoranioc je i budan je najčešće između 6 i 7 ujutro. Za noćni san ga stavljam spavati između 19 i 20 sati, sve kasnije je velika nervoza. Po noći se budi prvi san nakon 6 sati, onda odspava jos 3-4 i onda zadnji san 1-2 sata. BP mu je 2 sata. Jedan dnevni san je 2-3 sata, ostali po pola sata. Zaspe jednom ujutro na pol sata i jednom popodne. Ovaj dugi je oko podne. Dva puta se desilo da je odspavao po noći prvi san 7-8 sati i onda sam se zabrinula da ne bi bio gladan, sad si to opet priželjkujem. Na ADu je uglavnom. Budno vrijeme se trudim iskoristiti u interakciji i osim hranjenja i prematanja, stalno je na podu, u baby gymu i baš uživa
Ja dobila trudove dans u 5:00 ujutro, bilanu međvremenu na pregledu kad sam bila i naručena pa su me odmah poslali u rađaonu. Tamo su mo napravilo pregled i poslali me kući uz uputuda se vratim kad mi trudovi budu na 5 min ili kad mi pukne vodenjak. Do sad se nije dogodilo ni jedno ni drugo 😅. A vaginalni pregled je bio pomalo i nasilan, doktor mi je baš, da oprostite nabijao prst unutra. Kaze da sam otvorena samo za prst. Al nema nikakve krvi niti mi je sluzni čep ispao. Iskreno sam mislila da to kad krene ide malo brze i da je puno napetije, a kod mene ko neki film sa usporenom radnjom. 🙄
💙 5/2023
Ja dobila trudove dans u 5:00 ujutro, bilanu međvremenu na pregledu kad sam bila i naručena pa su me odmah poslali u rađaonu. Tamo su mo napravilo pregled i poslali me kući uz uputuda se vratim kad mi trudovi budu na 5 min ili kad mi pukne vodenjak. Do sad se nije dogodilo ni jedno ni drugo 😅. A vaginalni pregled je bio pomalo i nasilan, doktor mi je baš, da oprostite nabijao prst unutra. Kaze da sam otvorena samo za prst. Al nema nikakve krvi niti mi je sluzni čep ispao. Iskreno sam mislila da to kad krene ide malo brze i da je puno napetije, a kod mene ko neki film sa usporenom radnjom. 🙄
Znaju ti oni malo "prošarafit" po cerviksu da potaknu trudove. Ne znam kojoj to ne rade, ako je prebacila termin. Mene su onaj dan kad sam rodila trojica pregledala i svak je mislio da me treba još malo "potaknut". Baš bude neugodno.
Nemoj se opterećivati s tim kad će, ja sam s prvim imala trudove 5 noći zaredom, pa bi stali ujutro. Kad stvarno krene onda ide brzo 😅
Mi smo jučer imali malu krizu, nismo malca uopće mogli probuditi za jesti. Pa sam mu po uputama patronažne dala malo šećerne vodice da ga digne. Pa nekako uspjeli obrok jedan pa drugi. Noć je prošla ok, a danas je baš lijepo počeo jesti. Nadam se da mi izdajalica neće još dugo trebat, baš ne volim to izdajanje 😮💨
Ufff sad ćeš ti onda! Sretnooo i nek prođe što prije i neka bude sve ok i za tebe i bebu! ☺️☺️
Meni je isto doktorica malo nabijala prst(e), ali polako i još mi se ispričavala što mora tako.
Ja sam bila opuštena jer je ona bila baš draga, pa mi nije bilo tako strašno.
Iako sad poslijepodne mi je baš nekako lagano bolno sve dolje. Valjda zbog toga što se "čačkalo".
A ako se ništa ne bude dogodilo, u petak idem ponovno. Pa sam od jedne trudnice tamo danas čula da će me sad tak pregledavati svaki put. Tako da, tko zna kak će biti ako me zapadne netko drugi.
Tinchilina, AnaVi90 kakva je situacija, jeste jos u komadu? 🙈
Jesam, za sad...
Iako sam noćas mislila da se pokreće sve i da ću morati ići. 😣
Oko 2h me probudili bolovi, pa sam zaspala. I onda opet oko 5h.
Ustala sam se malo iza 6h i čekam, međutim više ništa.
A takav teret dolje u stomaku, koma. Jedva hodam sad već. Stalno me presjeca. Baš se čudno osjećam, vjerujem da će sad skoro se pokrenuti sve samo jače..
I baš me neka nervoza cijeli dan drži 🙈🙈
Curke, ja sam sa ljetnih beba, danas 36+3, ali nadam se da mi mozete pomoci, jel koja imala žučkasti iscjedak i peckanje kojeg se nije mogla rijesiti, dobila bila rojazol dva puta ali nista, opet zuckasto od jucer, u ponedjeljak tek imam novi pregled, jel to prekrasno za cekati?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Drage sve, javljam da sam jučer rodila nakon 36 trudova, i 12 sati dripanja na najjače. Otvorila se 9 cm da bi me poslali na carski jer se beba nije spustila u kanal. 😑 srećom sve je na kraju dobro prošlo i sad se mazimo i uživamo skupa 🥰
AnaVi, sretno i nadam se ds buš i to uskoro sa svojim malcem jer je nestvarno koliko je divno 🥰
💙 5/2023
Čestitke Tinchilina, zao mi je sto si se napatila tako. Brz oporavak a bebici veselo djetinjstvo 💕
Drage sve, javljam da sam jučer rodila nakon 36 trudova, i 12 sati dripanja na najjače. Otvorila se 9 cm da bi me poslali na carski jer se beba nije spustila u kanal. 😑 srećom sve je na kraju dobro prošlo i sad se mazimo i uživamo skupa 🥰
AnaVi, sretno i nadam se ds buš i to uskoro sa svojim malcem jer je nestvarno koliko je divno 🥰
Čestitam Tinchilina!! Želim ti što brži i lakši oporavak, a bebici sve najljepše u odrastanju! ❤️
Ja se isto nadam da ću uskoro, jer ne mogu više. Evo već treću noć sam se budila s bolovima. Nebi rekla da su trudovi, već baš oštra bol u donjem djelu stomaka. Dali je to otvaranje, ili se malac spušta, pojma nemam ali je grozno.
Ništa skoro po noći ne spavam jer ne mogu ležati kad me to krene boljeti...
Ako ne bude noćas promjene sutra opet kontrola pa ćemo vidjeti što kažu doktori.
Sortiraj odgovore
Najstariji