Akane navratim vidit jesi li u komadu 😍 jos najduze koji dan 💪🤞🤞
Cestitke svim novim mamama 🤗
Mi smo super,prilicno uhodano. Ima tezih,al puuuno vise dana, generalno je miran i nezahtjevan 🦁
Kako treće dijete “zna da mora biti” nezahtjevno jel tako 😂😂😂😂
Akane navratim vidit jesi li u komadu 😍 jos najduze koji dan 💪🤞🤞
Cestitke svim novim mamama 🤗
Mi smo super,prilicno uhodano. Ima tezih,al puuuno vise dana, generalno je miran i nezahtjevan 🦁
Kako treće dijete “zna da mora biti” nezahtjevno jel tako 😂😂😂😂
Istina 🤭 i moj prespava cijelu noc. Prije je imao spavanac od 12 do 5,6 posisao bi i nastavio bi do 8,9. Sad je produzio bez budenja u zoru vec par dana. 💪💪🥳🥳🥳
Bravo bravo 😍🫶🏻🫶🏻
Ja svratim tu i tamo vidjet kako napreduju trudnice koje su još ostale aktivne na forumu. Akane, držim fige da se uskoro pokrene kod obje i da bude sve lijepo školski kao i čitava trudnoća 🥳 kod mene je isto sve, više manje, spremno. I dalje mahnito kopam po vrtu, susjeda me zeza da malom za prvi rođ trebam kupit motiku i štihaču, al to mi je jedina jača aktivnost, već odavno ne mogu šetat dulje od 10-15 min, tako da tebi svaka čast. E da, nadopumpala sam si pilates loptu, paše mi ful hopsati na njoj.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Rose i Bubamaza baš me tješe ove vaše priče o trećoj bebi 😄🥰
Tinchilina bome svaka čast za kopanje vrta, ja sam to mužu prepustila, ipak je on agronom i ja ništa ne napravim kako treba 😏 pilates loptu sam si i ja pripremila, na opće oduševljenje klinaca, tako da ne mogu doć na red 😂
Bila danas na pregledu, još se ništa ne događa. Zeza me tvrdoglavac 😏
Sretno nam svima koje smo još u komadu 😘
Rose i Bubamaza baš me tješe ove vaše priče o trećoj bebi 😄🥰
Tinchilina bome svaka čast za kopanje vrta, ja sam to mužu prepustila, ipak je on agronom i ja ništa ne napravim kako treba 😏 pilates loptu sam si i ja pripremila, na opće oduševljenje klinaca, tako da ne mogu doć na red 😂
Bila danas na pregledu, još se ništa ne događa. Zeza me tvrdoglavac 😏
Sretno nam svima koje smo još u komadu 😘
Ajde ti reci kako se malac još neda van, a ti cijelu trudnoću na turbo, uvijek u pokretu. Kako nema pravila 😄
Pozdrav iz predrađaone, ovaj moj divljak razvalio ctg, i sad će me inducirat 😂
Cijelo vrijeme što sam ležala na ctg-u, divljao ko lud, i naravno otkucaji preko 180.
Pozdrav iz predrađaone, ovaj moj divljak razvalio ctg, i sad će me inducirat 😂
Cijelo vrijeme što sam ležala na ctg-u, divljao ko lud, i naravno otkucaji preko 180.
Drziiii se!!!! 😘😘
Sretno Akane! Možda se sad već i maziš s nalcem 🥰
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Stigao mališa u 18:16, 3650g i 51 cm
Prokinuli mi vodenjak u 17:10, i odmah sam dobila jake trudove bez dripa. Sestra u predrađaoni me tjera da idem jest večeru, ja joj kažem imam nagon za tiskanjem. I kao ajde dobro idemo u rađaonu, rodila za 2min. Sad me prebacili na babinjače, pa čekam da mi ga donesu. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji