Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    03. Svibanj 2023. 14:23

Akane

Pozdrav žene!
    AnaVi, ne znam možeš li zakasnit na atb, ali najbolje da pitaš sutra u TA. Indukcija isto nije kraj svijeta, prokinu ti vodenjak i daju drip, jednom kad tekućina sva izađe, kreću trudovi, koji npr meni nisu bili ništa bolniji od ovih prirodnih. Nemaš se oko čega brinuti, sve će to biti u redu.
    Meni se isto sve nešto dolje upalilo, iako je bris negativan. Bh me šibaju skoro nonstop, pogotovo po noći, tako da sam budna od 3. Čini mi se da sam slijedeća na redu 😅 Tako mi je to još nadrealno da ću za par dana imat bebana u naručju 🫣🥰😂
    Kako su nam Luana i Luka? Mamice, kako se držite?

Nama je nosić malo zaštopan pa nam je cijepljenje odgođeno kad bude sve kako treba. Na pregledu sve u redu, napredujemo i rastemo. Skokove sa 3 tj i 6 tj smo uredno “osjetili” 😄 sreca traju kratko, dan-dva i onda je sve po starom. I dalje smo na kombinaciji. I to je to ukratko.  
    Sto se mene tiče, dobro sam, jedino me malo imunitet zeza, sto god klinci pokupe, mene uhvati. U nekoliko navrata sam imala temperaturu koja bi trajala doslovno jedan cijeli dan, zimica i bolovi u tijelu. Idući dan kao nova. Nemam pojma😏 trebala bih malo prekontrolirati krv, ali se nikako natjerati. Imate li nešto za preporučiti za imunitet? 

Akane
    03. Svibanj 2023. 21:10

Rose.

Akane

Pozdrav žene!
    AnaVi, ne znam možeš li zakasnit na atb, ali najbolje da pitaš sutra u TA. Indukcija isto nije kraj svijeta, prokinu ti vodenjak i daju drip, jednom kad tekućina sva izađe, kreću trudovi, koji npr meni nisu bili ništa bolniji od ovih prirodnih. Nemaš se oko čega brinuti, sve će to biti u redu.
    Meni se isto sve nešto dolje upalilo, iako je bris negativan. Bh me šibaju skoro nonstop, pogotovo po noći, tako da sam budna od 3. Čini mi se da sam slijedeća na redu 😅 Tako mi je to još nadrealno da ću za par dana imat bebana u naručju 🫣🥰😂

Nama je nosić malo zaštopan pa nam je cijepljenje odgođeno kad bude sve kako treba. Na pregledu sve u redu, napredujemo i rastemo. Skokove sa 3 tj i 6 tj smo uredno “osjetili” 😄 sreca traju kratko, dan-dva i onda je sve po starom. I dalje smo na kombinaciji. I to je to ukratko.
    Sto se mene tiče, dobro sam, jedino me malo imunitet zeza, sto god klinci pokupe, mene uhvati. U nekoliko navrata sam imala temperaturu koja bi trajala doslovno jedan cijeli dan, zimica i bolovi u tijelu. Idući dan kao nova. Nemam pojma😏 trebala bih malo prekontrolirati krv, ali se nikako natjerati. Imate li nešto za preporučiti za imunitet?

Matična mliječ? Ne znam jel se može kad se doji... Imaju i oni imunoglukan sirupi za djecu , ali ima i nešto takvo za odrasle. 
    Najbolje koliko god možeš vani na zrak i sunce upiti vitamina D 😄
    Super za odrađene skokove, već su pravi bebani. Kako vrijeme leti 😎
    Lalee šaljem ti zagrljaje, nadam se da će mu pogodit dobru terapiju i da idete kući. Jesu dali kakvo obrazloženje što bi moglo biti? Drži se, mislim na tebe ❤️🤗❤️

Kod mene sve još visoko, na termin u TA, ako ne krene prije. Opuštena sam sad što se svega tiče, lijepo dan po dan, obavit što se još da laganini. Sutra je plan spakirat obroke u led, još isčeprkat neki sitniš za posao, i iščekivat u miru. Radovi nam nisu još pri kraju, trebat će sigurno još 2-3tjedna da se to posloži, ali ne sekiram se. 

• laleee
    04. Svibanj 2023. 00:26

Akane

Rose.

Akane

Pozdrav žene!

Matična mliječ? Ne znam jel se može kad se doji… Imaju i oni imunoglukan sirupi za djecu , ali ima i nešto takvo za odrasle.
    Najbolje koliko god možeš vani na zrak i sunce upiti vitamina D 😄
    Super za odrađene skokove, već su pravi bebani. Kako vrijeme leti 😎
    Lalee šaljem ti zagrljaje, nadam se da će mu pogodit dobru terapiju i da idete kući. Jesu dali kakvo obrazloženje što bi moglo biti? Drži se, mislim na tebe ❤️🤗❤️

Kod mene sve još visoko, na termin u TA, ako ne krene prije. Opuštena sam sad što se svega tiče, lijepo dan po dan, obavit što se još da laganini. Sutra je plan spakirat obroke u led, još isčeprkat neki sitniš za posao, i iščekivat u miru. Radovi nam nisu još pri kraju, trebat će sigurno još 2-3tjedna da se to posloži, ali ne sekiram se.

konvulzije su inace epi napad, ali on se pocne tresti samo u dubokom snu, i ne stalno nego ponekad samo,, ali jos neznaju dali je to dobio uz infekciju pa ce proci sa vremenom ili ce to imati stalno.... ubija me sve vec, mjesec i pol dana sam u bolnici ( za sebe mjesec i tjedan, i evo od kako se rodio tjedan dana) 🙏🙏

Akane
    06. Svibanj 2023. 20:25

Eej, evo još u komadu, makar me šarafilo cijelu noć i cijeli dan. Ali nema nekog pravilnog ritma, tako da to još računam kao lažnjake. Odradila sam dvije šetnje i svašta po kući jer kretanje pomaže pokrenut stvari pa ćemo vidjet. Sutra u TA na kontrolni ctg, ako ništa ne krene u međuvremenu. Svi oko mene malo šize 😂 skuhala sam nekih 12 ručkova, tako da je sve u ledu spremno. Sva robica i stvari su oprane, stan je manje-više čist i eto, kad malac odluči, krećemo. 
    Kako su vaše bebice? A i vi mamice? Jeste pohvatale ritam? Uspijete li odmorit šta? ❤️

Rose.
    06. Svibanj 2023. 22:19

Akane

Eej, evo još u komadu, makar me šarafilo cijelu noć i cijeli dan. Ali nema nekog pravilnog ritma, tako da to još računam kao lažnjake. Odradila sam dvije šetnje i svašta po kući jer kretanje pomaže pokrenut stvari pa ćemo vidjet. Sutra u TA na kontrolni ctg, ako ništa ne krene u međuvremenu. Svi oko mene malo šize 😂 skuhala sam nekih 12 ručkova, tako da je sve u ledu spremno. Sva robica i stvari su oprane, stan je manje-više čist i eto, kad malac odluči, krećemo.
    Kako su vaše bebice? A i vi mamice? Jeste pohvatale ritam? Uspijete li odmorit šta? ❤️

Večeras ćeš ti, najkasnije sutra 😜😘😘 držim fige da prođe sto brze i bezbolnije🙏🏼♥️ 

Opremila si se s ručkovima dobro, svaka čast! 
    —————
    Moj i dalje većinu vremena spava preko dana, desi se da je nekad duže budan, i skužila sam kad po danu bude budan vise nego inače, noc lose spava, tako da ona” teorija “da se budi dijete preko dana, da bi spavalo po noći, kod nas nije točna 🫣 papamo nekad na sat i pol, nekad na tri. Kombinacija i dalje. Moramo se pohvalit da smo drugu noc za redom odspavali u komadu do jutra, ( zvuci mi nevjerojatno s obzirom kakvi spavači su bili prvo dvoje) ali vjerojatno je samo faza pa se neću opustat 🤣 🤣  sto se mene tiče, dobro se osjećam, pogotovo kad su ovi lijepi dani, odmah je sve nekako vedrije i ljepše🙂🙂 
    —————

Ko nam je još ostao za roditi? 

Rose.
    06. Svibanj 2023. 22:20

Bubamaza🐞

Akane navratim vidit jesi li u komadu 😍 jos najduze koji dan 💪🤞🤞
    Cestitke svim novim mamama 🤗
    Mi smo super,prilicno uhodano. Ima tezih,al puuuno vise dana, generalno je miran i nezahtjevan 🦁

Kako treće dijete “zna da mora biti” nezahtjevno jel tako 😂😂😂😂

Rose.
    07. Svibanj 2023. 00:01

Bubamaza🐞

Rose.

Bubamaza🐞

Akane navratim vidit jesi li u komadu 😍 jos najduze koji dan 💪🤞🤞
    Cestitke svim novim mamama 🤗
    Mi smo super,prilicno uhodano. Ima tezih,al puuuno vise dana, generalno je miran i nezahtjevan 🦁

Kako treće dijete “zna da mora biti” nezahtjevno jel tako 😂😂😂😂

Istina 🤭 i moj prespava cijelu noc. Prije je imao spavanac od 12 do 5,6 posisao bi i nastavio bi do 8,9. Sad je produzio bez budenja u zoru vec par dana. 💪💪🥳🥳🥳

Bravo bravo 😍🫶🏻🫶🏻

• Tinchilina
    07. Svibanj 2023. 07:08

Ja svratim tu i tamo vidjet kako napreduju  trudnice koje su još ostale aktivne na forumu. Akane, držim fige da se uskoro pokrene kod obje i da bude sve lijepo školski kao i čitava trudnoća 🥳 kod mene je isto sve, više manje, spremno. I dalje mahnito kopam po vrtu, susjeda me zeza da malom za prvi rođ trebam kupit motiku i štihaču, al to mi je jedina jača aktivnost, već odavno ne mogu šetat dulje od 10-15 min, tako da tebi svaka čast. E da, nadopumpala sam si pilates loptu, paše mi ful hopsati na njoj.

💙 5/2023

Akane
    07. Svibanj 2023. 19:38

Rose i Bubamaza baš me tješe ove vaše priče o trećoj bebi 😄🥰 
    Tinchilina bome svaka čast za kopanje vrta, ja sam to mužu prepustila, ipak je on agronom i ja ništa ne napravim kako treba 😏 pilates loptu sam si i ja pripremila, na opće oduševljenje klinaca, tako da ne mogu doć na red 😂
    Bila danas na pregledu, još se ništa ne događa. Zeza me tvrdoglavac 😏
    Sretno nam svima koje smo još u komadu 😘

Rose.
    07. Svibanj 2023. 20:57

Akane

Rose i Bubamaza baš me tješe ove vaše priče o trećoj bebi 😄🥰
    Tinchilina bome svaka čast za kopanje vrta, ja sam to mužu prepustila, ipak je on agronom i ja ništa ne napravim kako treba 😏 pilates loptu sam si i ja pripremila, na opće oduševljenje klinaca, tako da ne mogu doć na red 😂
    Bila danas na pregledu, još se ništa ne događa. Zeza me tvrdoglavac 😏
    Sretno nam svima koje smo još u komadu 😘

Ajde ti reci kako se malac još neda van, a ti cijelu trudnoću na turbo, uvijek u pokretu. Kako nema pravila 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.