IAT test ti se radi između 10 i 12.tjedna, prvo testiranje, tako da ti je ovaj tjedan još rano, neće ti ni uzeti uzorak.
Prethodno kad dođeš, ima neki obrazac koji ispuniš, moraš i upisati tt.
Haha ja uopće ne mogu skužiti nikakvu promjenu na cicama, ja još uvijek dojim pa ne vidim nikakve promjene 😂 jedino su mi bradavice osjetljive jako, doduše sad sve manje nego na početku trudnoće.. Ali mislim da je to sve normalno da simptomi dođu malo i odu, netko ni nema neke vjerojatno
Upravo sam se čula sa mpo dr zbog tlaka ( koji je odjednom nizak) i rekla sam mu za sipmtome i on je rekao sa obzirom da sam ivf trudnica da pod povećalom pratim svoje tijelo i da je to normalno i da bez obzira što ponekad nema simptoma da ne znači da trudnica nije uredna ako je do sada bila. Baš me utjesio 👍
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dubovcankaaaa cestitaaam ajmeee kako divne vijestiii♥️🥰 jeeej dolazi princezaa😍😍cestitke draga
Razumna samo prati kako ti je rekao,bolje nizak nego visok 🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka čestitaaaam!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😇 Sad se bacaj na smišljanje imena❤️😁😁
Dubrovcanka čestitaaaam! 🤗💕
Razumna moguće da ti je tlak bio visok zbog stresa onih dana prije pregleda, a šta se tiče simptoma ja ih uopće ni nemam osim što sam umorna al trčim za toddlerom po cili dan pa nije ni čudo. Ni u prvoj trudnoći nisam imala simptoma i to me stalno kopkalo, a sve je bilo savršeno tako da se ovaj put ne zamaram puno.
Aaaaaaa, Dubrovčanka, č e s t i t a m!!! Mogu misliti sreće!? 💓🌸🦩
Ja sutra idem vaditi krv, pa onda čekanje. 😑
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Ženice koje imate todleriće, kako izdržavate sada s trudnoćom i aktivnim bebama?
Ja ću svoga morati uskoro vezati ako se ovako nastavi. 🤣 Šalim se, srce moje... Ah...
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Curkeeeeeee stigao nifty!!! Sve je u redu i stiže nam curkaaaaa💕💕💕💕
Čestitam od ♥️ jako sam sretna zbog tebe 🥳
Ovo su preodlicne vijesti. Baš si me usrecila 💗
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ženice koje imate todleriće, kako izdržavate sada s trudnoćom i aktivnim bebama?
Ja ću svoga morati uskoro vezati ako se ovako nastavi. 🤣 Šalim se, srce moje… Ah…
Za sada je dobro, vidjet ćemo šta će biti za koji mjesec 😂😂 nekad ima dana kad je kao na baterije, onda jedva čekam da muž dođe s posla, ali dobro je.. Moja cura je baš suradljivo dijete pa se uspijemo dogovoriti za sve. Svaki dan nešto izrađujemo i pravimo jer se tak jedino zabavi duže od pola sata 🤭
Koliko je staro tvoje prvo dijete?
Sortiraj odgovore
Najstariji