Bokic curke. Evo mene pocetkom tjedna kad popusti posao pa vas stignem popratiti.
Cestitke svim novim plusicima. Bas mi je predivno vidjet da se grupa puni.
Cestitke i curama koje su odradile uredne preglede. I sretno onima koje danas imaju pregled.
Ako zelite poslat termine sljedecih pregleda upisite pa cu ih skupit i napravit tablicu za pratiti.
A sad malo o svemu koliko sam uspjela pohvatat.
Simptomi prakticki ih nisam ni imala ovu T. Osim sto mi je busa odmah iskocila i nikako vise ne mogu skrivat. Pripisujem to sto sam nakon neuspjele t brzo opet ostala t i da se samo nije sve vratilo na mjesto i odmah je iskocilo. Nadam se ipak da ce malo usporit to sirenje jer sam u prvoj t zavrsila sa +20 i popucana od strija od glave do pete.
Oprema jos ne planiram u nikakve shoppinge za nista. To cu sigurno pustit tamo za nakon black fridaya ako ne i pocetak 2022. AS svakako sam za novu kupit.
Ja cu sve morat kupit ispocetka posto sam od malog sve poklonila kroz godine. Sto se kolica tice ja sam totalna suprotnost od vecine i mene bas privlace masivna kolica. Imam ih di drzat pa mislim da cu ic sa mamas and papas ocarro ili nuna mixx next.
Sto se tice kolica imate puuno recenzija na insta profilu strollerica. Ima i blog. Super je zenskica.
Trudnicki mozak je dalje zaboravio pa moram ic unatrag prelistat sta sam jos mislila pisati.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Meni suprotno, inače nisam spavalica i funkcioniram na vrlo malo sna ali otkad sam trudna, legnem u 9 i ujutro do 8 nema mrdanja. Odradim i nakon posla jedan kratki dnevni spavanac od sat vremena. Mogla bi samo spavati.
Cure jel netko išao u Petrovu vaditi krv za rh fator i te stvari, gdje se to u Petrovoj vadi i jel treba biti na tašte?
Išla sam ja u prvoj trudnoći, sad ovaj tjedan moram ići opet. Rh ti se vadi odmah par metara od labosa gdje se dariva krv, ako si ikada darivala. U biti, Petrova 3 je, ne gdje je rodilište. Prođeš rampu i onda nakon 30metara ćeš vidjeti stepenice, popneš se i desno do kraja na tom "platou".
Ne moraš biti na tašte, mislim da do 12 vade za rh. Dobiješ neki papirić i onda s tim papirićem pokupiš nalaz za tjedan dana.
Onda opet ponavljaš to u 6. i 8.mj trudnoće.
Ovaj tjedan ja svakakk moram ići pa ti javim još svježe informacije, ako se šta promijenilo🤭🤭
Mi imamo trenutno laminat preko parketa i evo jedva čekam da počupamo to sve van.
To kontam da je dugoročno dobra stvar ako je taj parket ispod skroz ravan, kao i glazura.. Što kod nas nije bio slučaj očito, parket je koliko znam star barem 30 godina, bio je u stanu kad smo ga kupili. Prvih godinu dana je možda bilo okej, onda se već počeo čut laminat na nekim mjestima, baš nema smisla, sad već na puno mjesta škripi, valjd kak je ulegnuto.
Plan nam je u neko skorije vrijeme počupat to sve van i nivelierat pod suhim estrihom, nemam ni vremena ni živaca ni uvjeta za mokre glazure, dosta mi je više radova. Imam osjećaj nekad da živimo na baušteli 4 godine već.
Majstori su danas koma, ja ne znam jesmo lošija iskustva imali s nekim random ili preko preporuke.
Na kraju nam je ispalo najbolje ono što smo sami radili, evo majke mi rođene.
Moj muž zna svašta i stvarno nam je to puno toga olakšalo, ali sad za neke stvari jednostavno nemamo uvjeta ni vremena da se sami zezamo s tim. On radi do 3, pa dok dođe doma, malo dijete, pas, mačka.. Aj ih sve prilagodi, pa kreni neš raskopavat 🤦♀️jednostavnije nam je da odemo negdje na par dana pa se to riješi brže.
Ali obzirom na majstore, ne znam kad ćemo se uopće upustit u to 😑😑
Tina jel radi tvoj majstor za glazure ipodove i u Zg?😂 Jel ga znate ili ovako netko?
Moj muz ti nije htio na ovaj parket koji je star 35 g stavljat nista jer je prevelika picajzla i radije smo sve raskopali van, razbio je stare glazure i sad ce doc majstor koji to nekako preko crijeva sve strojno zalije i pogladi kaj bu sve ravno i lijepo i onda cemo na to brzo kaj ti srce pozeli. Nas je tu iz Kutine radio je čjno ljudi koje znamo i svi su zadovoljni. Neznam kak je u zg Al znam da su cijene svega otisle u nebesa. Zivim ko u skladištu trenutno 😂Al nadam se da bude to sve brzo gotovo
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
SaporeVeročestitke i dobrodošla 💓
Curke nesanice me ubija svako malo 😒
E nocas ne spavam od 4, bilo me prosla ta nesanica i evo je opet
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Jutrooo
SaporeVero dobro nam dosla🥰termin nam je blizu,ja sam 27.4♥️
Spavanje..kako koji dan,nekad se budim stalno a nekada ne,ovisi i kako mi malisa spava,trenutno je bolestan ima mononukleozu i lose spava pa tako i ja
Ja sam sve u Petrovoj radila ali ajme ne sjecam se niceg gdje sam isla 😟
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
A super hvala na info, ja ću isto to ovaj obaviti. Znam sad otprilike gdje se nalazi.
Imam 100 uputnica pa se pokušavam organizirati.
Muči me urin, kao treba biti prvi jutarnji al dok ja dođem do laboratorija od trenutka kad se probudim upiškit ću se 😂
Razmišljam kupiti onu sterilnu posudu pa to doma obaviti i samo im odnijeti. Hoće li mi prihvatiti taj način? 🤔
Ja svaki put kupim i tamo u wcu samo pretresem u njihovu koju dobijem 😁
Noćas od 3-4:30h sam se vrtila u krevetu kao da sam na roštilju.. baš nervira ta nesanica ☹️
I čestitam na novim + 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
A super hvala na info, ja ću isto to ovaj obaviti. Znam sad otprilike gdje se nalazi.
Imam 100 uputnica pa se pokušavam organizirati.
Muči me urin, kao treba biti prvi jutarnji al dok ja dođem do laboratorija od trenutka kad se probudim upiškit ću se 😂
Razmišljam kupiti onu sterilnu posudu pa to doma obaviti i samo im odnijeti. Hoće li mi prihvatiti taj način? 🤔
Ja uvijek upim u apoteci i u tome donesem u lab. Niti ne pretacem u njihovu casicu samo im dam ovu koju sam donijela. S tim da recimo pokusam izdrzat bar do 6 po noci da ne piskim i onda se odmah upakiram i oko 7 im se nacratm u labu jer ne znam tocno koliko smije stajati. Mislim da sam negdje procitala da ne smije stajati vise od sat dva.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Dobro jutro trudnice. Ja sam primjetila da su mi cice kako malo splahnule. Bradavice me i dalje bole ali cice nisu jako natecene. I tu i tamo me nešto probode ali manji su bolovi nego prije tjedan dana. Jeli to normalno?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Dobro jutro trudnice. Ja sam primjetila da su mi cice kako malo splahnule. Bradavice me i dalje bole ali cice nisu jako natecene. I tu i tamo me nešto probode ali manji su bolovi nego prije tjedan dana. Jeli to normalno?
Malo prati pa ces vidjeti.
Meni zna jedan dan malo popustiti - isto krenem svašta razmišljati i onda opet drugi dan nateknu da ih ni pipnuti ne smijem.
Tako da vjerujem da je to sve ok!
Možeš urin donijet od doma, ali kao što Xoxo kaže, ne smije proći više od 2 sata. Ja tak isto radim uvijek, ne presipavam ništa jer bzvz mogu kontaminirat uzorak.
Njima i tak nije bitno u kakvoj je posudici, još je najjednostavnije kupiti tu sterilnu malu u apoteci, briga manje.
Sortiraj odgovore
Najstariji