Haha Posvudusa, bas si me nasmijala! Zajedno 10kg, pompozno najavljeno 😜😂😂😂😂 Bravo za VV i secer!
Ja zvala gin.za otvaranje porodiljnog. Sestra kaze ili 45 ranije ili 28 dana ranije, ne moze drugacije. I da dodjem 3 dana prije po te papire.. Ja reko ali rekli su mi da moze i 40 dana.. Provjerila sa HZZO i kaze da ne moze..
Sada vidim ovo, tu zaista pise ili-ili..
Ja cu sveknut!
meni je ginekologica sama otvorila porodiljni 45 dana prije, i jucer na pregledu mi dala doznake za zatvaranje komplikacija i doznake za porodiljni. i odma sam otišla na HZZO to predati ,i sad sam mirna dok beba ne napuni 5miseci
Čestitam svim curama na super pregledima. Ja sam isto maloprije došla sa pregleda, maleni se okrenu glavicom dole i ima po uzv 1500 gr. Sljedeći pregled nam je 10.3.
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Coksa kod tebe gnijezdo spremno, a još fali djevojčica 😅🤞
Elle super i za tvoj dobar pregled 🥰 ja sam se za SD naručivala prvi put putem web obrasca, a onda iza na mail narudzbe@kbsd.hr, a dobila odgovor s maila ginuzv@kbsd.hr 😀
Bebo daa možda se i vidimo na SD 😋
Tejuska nisu mi sjele komplikacije ☺️ meni će sjest identičan iznos ko prije-vidila u egradani 🙂
Shea super za dobar pregled 😍
Anova krevetić je predivan 🥰
Erdina isto jako lijepo uređeno 😍
Posvudusa stignete sve 💪 naša komoda iz ikee se zrači na balkonu (u kutijama još) jer mi je smrdila u sobi 🤣 a krevetić koji smo naslijedili još nismo našli 😁
Tea bravo za super pregled 😍 sve neke dobro okrenute bebe danas 👌
31👩❤️💋👨38
I mi obavili pregled danas u Petrovoj…
Slijedeci UZV mi je u 39.tjednu…
Za 7 dana idem na pregled, valjda ce me na preglede onda narucivati u manjim razmacima, nista mi nije jasno
Shea - Onda imas za 7 dana pregled ili tek u 39 tt? Bas bi bilo dugo cekati do 39 tt ako si sad 33 tt koliko vidim
Moj pregled je isto super prošao, curka je dobro, ima oko 2500g i još uvijek je glavom prema dole 🥳 gledali smo njeno lijepo lice,opet sam se sva rastopila. 💞 Pozz smo se s dr. i od sljedećeg tjedna idemo na Sveti Duh.😊
Cure koje idu na Sveti Duh, kako se naručujem za TA, telefonski,putem maila ili moram osobno otići tamo?
Čestitke! 👏👏👏
Koliko ja znam možeš i nazvati.. Imaš tu tel. broj i mail za trudničku pod "radno vrijeme".
https://www.kbsd.hr/klinika-za-ginekologiju/
Be the change you wish to see in the world.. 💚
I mi obavili pregled danas u Petrovoj… teski smo 2350g i glavicom smo prema dolje.
Slijedeci UZV mi je u 39.tjednu, nesto mi se to cini predaleko, mogu se i poroditi.
Za 7 dana idem na pregled, valjda ce me na preglede onda narucivati u manjim razmacima, nista mi nije jasno
Čestitke i tebi!! 👏👏👏
Al ovo je baš veliki razmak za uzv. Čudno.
Cure, preslatke su vam sobice i krevetići. 💖
Be the change you wish to see in the world.. 💚
I mi obavili pregled danas u Petrovoj… teski smo 2350g i glavicom smo prema dolje.
Slijedeci UZV mi je u 39.tjednu, nesto mi se to cini predaleko, mogu se i poroditi.
Ako kreces u TA onda svaki tjedan pregled. I oni iz trudnicke znaju poslati nakon 2 tjedna opet dolje na uzv
Ej mamite, evo i nas s pregleda. Sve u redu, zatvorena, bebač glavicom dolje kako treba, malo ga je teže snimio ali cekam slikice na mail pa vam stavim:) malcice se vidi. Posteljica, proroci odlični. Bebač ima oko 2090 grama i oko 42cm. Danas smo 31+4. Malo smo veći:) slijedeći pregled mu se javim z a3 tj, pa ce me naručiti on u TA u Vinogradsku, idem k svom dr, tak da ne moram se narucivati ovako:) Znaci pregled oko 17.3. Tad cemo biti 35+4.
Hvala svima!
Erdina, također prelijep kutak,jako mi se sviđa zid!
Posvudusa, ma stignete sve, to se začas složi. 😊
Shea čestitam na dobrom pregledu, nadam se da će ipak ubaciti neki uzv između 🤞🙂
Anova93 i meni su dani počeli letjeti kad sam došla ispod 100, sad više nisam sigurna želim li da ubrzaju ili uspore. 🤔
Krevetić je predivan 💙
Erdina ooo i kutak za princezu je predivan 💕
Tea i Tanja čestitam na super pregledima 🥳
Luck hvala ti na odgovoru, poslala sam im već mail,dobila sam onaj automatski odgovor pa ćemo vidjeti trebam li još šta poslati ili ispuniti.
Posvudusa ja sam spakirala par komada, nek se nađe. 😬
Omerta hvala ti 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji