Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anova93
    17. Veljača 2022. 16:41

Meni također još nisu sjele komplikacije, baš sam išla provjeriti...

Drago mi je da čuti da su vam pregledi dobro prošli i nadam se da uživate u lijepom danu! 😊
    Dubrovčanka, super da se beba okrenula na glavicu!  

Baš vas je puno već jako blizu poroda, a ja sam nedavno pala ispod 100 dana i čini mi se da mi tjedni u zadnje vrijeme lete! Sad imam osjećaj da je nekako krajnje vrijeme da se više informiram o porodu, dojenju, trudničkim tečajevima itd.

Inače, nama je neočekivano brzo stigao krevetić pa smo ga već postavili. Dijelim fotku s vama, meni je baš presladak. 🥰

https://ibb.co/d0Y85f0

Arsancres
    17. Veljača 2022. 17:12

Tweety88 sa 38+0, jučer😂 a i s prvom malom sam tak, tj. 37+5 mislim, u biti moj gin do 38tjedna kod sebe prati i onda dalje 😁
    Eto, Elle može i taj mail, možda je to taj njihov 😅

Erdina
    17. Veljača 2022. 17:15

I mi smo sredili svoj kutak, jos samo par sitnica i sve je spremno 🥰 trenutno sam 32 tt
    https://ibb.co/Jx6FzQM
    Anova93, kutak vam je predivan 👍

Svim drugim mamama zelim puno srece na pregledima, nas iduci pregled je u ponedjeljak 🥰

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

• Antonela_93
    17. Veljača 2022. 17:32

bebo

Haha Posvudusa, bas si me nasmijala! Zajedno 10kg, pompozno najavljeno 😜😂😂😂😂 Bravo za VV i secer!
    Ja zvala gin.za otvaranje porodiljnog. Sestra kaze ili 45 ranije ili 28 dana ranije, ne moze drugacije. I da dodjem 3 dana prije po te papire.. Ja reko ali rekli su mi da moze i 40 dana.. Provjerila sa HZZO i kaze da ne moze..
    Sada vidim ovo, tu zaista pise ili-ili..
    Ja cu sveknut!

meni je ginekologica sama otvorila porodiljni 45 dana prije, i jucer na pregledu mi dala doznake za zatvaranje komplikacija i doznake za porodiljni. i odma sam otišla na HZZO to predati ,i sad sam mirna dok beba ne napuni 5miseci

• Tea_0501
    17. Veljača 2022. 18:00

Čestitam svim curama na super pregledima. Ja sam isto maloprije došla sa pregleda, maleni se okrenu glavicom dole i ima po uzv 1500 gr. Sljedeći pregled nam je 10.3.

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

LucK
    17. Veljača 2022. 18:08

Coksa kod tebe gnijezdo spremno, a još fali djevojčica 😅🤞
    Elle super i za tvoj dobar pregled 🥰 ja sam se za SD naručivala prvi put putem web obrasca, a onda iza na mail narudzbe@kbsd.hr, a dobila odgovor s maila ginuzv@kbsd.hr 😀
    Bebo daa možda se i vidimo na SD 😋
    Tejuska nisu mi sjele komplikacije ☺️ meni će sjest identičan iznos ko prije-vidila u egradani 🙂
    Shea super za dobar pregled 😍
    Anova krevetić je predivan 🥰
    Erdina isto jako lijepo uređeno 😍
    Posvudusa stignete sve 💪 naša komoda iz ikee se zrači na balkonu (u kutijama još) jer mi je smrdila u sobi 🤣 a krevetić koji smo naslijedili još nismo našli 😁
    Tea bravo za super pregled 😍 sve neke dobro okrenute bebe danas 👌

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• katsy
    17. Veljača 2022. 18:24

Shea

I mi obavili pregled danas u Petrovoj…
    Slijedeci UZV mi je u 39.tjednu…
    Za 7 dana idem na pregled, valjda ce me na preglede onda narucivati u manjim razmacima, nista mi nije jasno

Shea - Onda imas za 7 dana pregled ili tek u 39 tt? Bas bi bilo dugo cekati do 39 tt ako si sad 33 tt koliko vidim

Omerta
    17. Veljača 2022. 18:40

elle 🙋‍♀️

Moj pregled je isto super prošao, curka je dobro, ima oko 2500g i još uvijek je glavom prema dole 🥳 gledali smo njeno lijepo lice,opet sam se sva rastopila. 💞 Pozz smo se s dr. i od sljedećeg tjedna idemo na Sveti Duh.😊
    Cure koje idu na Sveti Duh, kako se naručujem za TA, telefonski,putem maila ili moram osobno otići tamo?

Čestitke! 👏👏👏
    Koliko ja znam možeš i nazvati.. Imaš tu tel. broj i mail za trudničku pod "radno vrijeme". 
    https://www.kbsd.hr/klinika-za-ginekologiju/

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    17. Veljača 2022. 18:48

Shea

I mi obavili pregled danas u Petrovoj… teski smo 2350g i glavicom smo prema dolje.
    Slijedeci UZV mi je u 39.tjednu, nesto mi se to cini predaleko, mogu se i poroditi.
    Za 7 dana idem na pregled, valjda ce me na preglede onda narucivati u manjim razmacima, nista mi nije jasno

Čestitke i tebi!! 👏👏👏
    Al ovo je baš veliki razmak za uzv. Čudno. 
    Cure, preslatke su vam sobice i krevetići. 💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

CoKSa
    17. Veljača 2022. 19:25

Shea

I mi obavili pregled danas u Petrovoj… teski smo 2350g i glavicom smo prema dolje.
    Slijedeci UZV mi je u 39.tjednu, nesto mi se to cini predaleko, mogu se i poroditi.

Ako kreces u TA  onda svaki tjedan pregled. I oni iz trudnicke znaju poslati nakon 2 tjedna opet dolje na uzv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani