Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    12. Veljača 2022. 01:38

bebo

Treba mi netko u ZG zapad…
    Omerta ja sam na zapadanom djelu, blizu smo.
    Nisam se jos fotkala, nadam se da cu sada kada prodje herpes 🙈
    Imas puno teta fotkalica na FB, baci oko.
    Cure bas lijepo vidjeti da su svi pregledi prosli glatko i da se sigurno priblizavamo terminu ❤

Ej pa jesi probala kod ovog mog? Dr. Busić u domu zdravlja Vrapče, Vrabečak 4.
    Ma znam, dosta skupo je.. Imam neke prijatelje fotografe pa pokušavam sa njima nešto dogovoriti besplatno. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    12. Veljača 2022. 01:47

Čoksa možda bude nešto za vikend! 
    Navijam za 12. ili 14.02. 
    Nooha, samo polako.. 💖
    Megy drž se!! 💖

Omerta
    12. Veljača 2022. 01:49

Pardon, Magy. 
    Ugodan vikend svima!!! 

EvaKB
    12. Veljača 2022. 02:50

Mrzlopoljka da za Srceka. Moja sestra i ja smo rikavale od smijeha kako je on njoj cijelu povijest problema ispricao. Ja zapravo idem kod privatnika i sad i inace, ali trebam imati socijalnog, a trenutni mi je na drugom kraju grada i nema mail, pa za sve moram juriti njemu. Hrjela sam se prebaciti zbog komocije da mi je blize za uputnice i ostalo, lovim jos od prije trudnoce, stalno kao prima, a zapravo mžne prima.
    Magy drzim fige da ne dobijes i da muzu produ sto brze simptomi.
    Nooha super da si se javila, drago mi je da je sve ok uz minimalne prepreke. Nafam se da ces se uspjet malo odmoriti i onda obnovljena sa svojom bebom kuci.
    Ja eto budna ko sova usred noci vec tko zna koju noc za redom. Zaspim najkasnije u 10 navecer, zapravo odumrem i onda buljim u strop od 2 do tko zna kad i zaspim natrag taman da mi je svaki dan kad alarm zazvoni za posao ko da sam pila cijelu noc. Bar je sad vikend pa mogu ubit oko i preko dana.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Amelie
    12. Veljača 2022. 05:56

I ja sam budna evo.. jel to sad kreće pa do kraja 🦉🦉? Nadam se da ne🙈 Ne znam jel tako i vama u mojim tjednima.. ali čim se ja malo više krećem osjećam nekako pritisak u trbuhu.. kao da moram piškiti.. pa odem.. ali obično nemam šta puno za izmokriti i onda opet malo odmorim pa bude lakše. Pretpostavljam da je to sve normalno? 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

EvaKB
    12. Veljača 2022. 06:24

Meni zna tako biti kretala se ili ne kretala. Nekad imam osjecaj kao da mi se nalegao nisko dolje i da mi je trbuh uzasno tezak i vuce prema podu. Znala sam i otici na wc i za 10 min imati osjecaj kao da moram opet, ali cesto prode kad promijenim polozaj, recimo legnem na bok, tako da sam prilicno prilicno sigurna da mi mali sjedi na mjehuru i da je to to.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Amelie
    12. Veljača 2022. 06:45

I ti budna ha?:) Ovo mi je baš novost da ne mogu spavati jer sam ja veliki spavalica.. ali eto.. očito hormoni😁 
    Da, i ja imam osjećaj da mi sjedi na mjehuru.. a i da se sad trbuh sve više rasteže i jdnst bolucka sve više i nelagodno je samo moram paziti da se dovoljno često ispružim na kauču.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    12. Veljača 2022. 07:05

Još jedna sova je budna od pola 6 😂 mačak me probudio, ispalit ću s njim, stalno žica u sobu, a čim ga pustim počet će se namještat po krevetu i to traje i trajeee, onda s mojim prvim pišanjem će se ustat i ići van jer misli da će dobit klopu, onda opet traži nazad u sobu kad skuži da nema niš 🤭
    Bebo i Evakb ja sam isto kod Srčeka, ali samo na papiru 🙉 prebacila sam karton kod njega na samom početku prve trudnoće baš iz tog razloga uputnica i sl, nisam nikad bila kod njega ovako, ali znam par cura koje su baš njegove pacijentice i imaju dobra iskustva.
    Ja se od Majnarića ne mičem do njegove penzije🤪
    Srček sad odgovara i na mailove, valjda zbog te situacije sa sestrama, ne znam šta se i ranije nije odlučio na taj potez 😁 nisam znala to što pišete da ima problem sa sestrama tj. nestašicu, ja ne mogu ni skužiti jel neka nova kad samo nazovem za neku uputnicu, al činjenica da mi je u ovoj trudnoći već par puta neš krivo provedeno ili preskočena uputnica koju sam tražila i sl, očito je do sestre problem, ne nečeg drugog😐

bebo
    12. Veljača 2022. 07:46

Arsancres

Bebo i Demi30 baš tako 🙉🙉 ma ovo za Ivanu i Mariju sam navela kao primjer, ali je što ti Demi kažeš, sad su sve nove bebe neke moderne 😅😅ali da ja želim neko takvo "obično" ime, pa moja stvar u konačnici 🙄
    Meni je još najjače kad netko npr. nazove dijete bubam Nella s 2 l pa ne daj Bože da ja krivo napišem, onda me isto ispravljaju 🤪🤪 otkud da ja znam jbt, pa baš to, živimo u hrvatskoj, valjda bi trebala pitat jel s 2 l ili jel C umjesto K itd haha aj u klinac
    Ja isto jednom čestitala rođendan jednoj maloj Viktoriji, a mama mi odg da se Victoria, a ne Viktoria zahvaljuje 🤭🤭🤭🤭 druge godine nije ni dobila čestitku hahaha

Ahahahahahahahahahahaaa 🙈😂

bebo
    12. Veljača 2022. 07:54

Arsancres ma bio je preljubazan na telefon.
    On se javio kada nema jadan sestru! Ali bio je ocito tako zatrpan da se morao pozaliti, a ocito ga je vise zena zvalo pa mu je bilo previse 😂😂
    Rekao je kao sluzbeno primam ali molim vas nemojte nositi karton, ja to ne stozem a sestre nemam i briga hzzo. Tipa treba nema non stop dijete korono ovo ono.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.