Tanja24, a koje boje? Ja sam jučer imala bijeli rastezljivi. Danas ništa. I to jučer je bilo samo jednom. U kojem si ti tjednu?
Da, da onak bijeli do prozirni Al bas ko "guma" rastezljiv. Sjećam se u prošlim trudnoćama sam isto imala, u zadnjoj sa sinom mi je isto tak krenulo i bio mi je znak da je početak sluznog čepa i bilo je tak. Al isto nisam rodila brzo, cca 4-5tj nakon. A sad u nedjelju cu biti 31tt točno, ulazimo u 32tt polako. Ne mora znaciti ali imam filing da bude na pregledu malo mirovanje slijedilo.
Nooha, cestitke od srca! I mi smo blizu (33+3), pa mi je drago cuti da je sve ok i kad se rode u tom tjednu.
Ja danas slavim, bio zadnji radni dan! Napokon i to docekala. Vise nisam znala kak sjediti, nista ne pase.
Vidim da se razglaba o imenima, mi nemamo još ime 🙈🙈 možda su nam u užem krugu Lucija i Gita, meni je i Vita lijepo jako, ali nijedno mi čak nije onako napeto da kažem odmah to je to.
Starija curica se zove Una, isto su me znali pitati jesmo to kao namjerno dali muslimansko ime 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ hahahah ja ne znam di ti ljudi žive i jel znaju odakle šta potječe 🤪 mislim tak me briga kome se šta sviđa, moje je dijete.. Taman da hoću nazvat Ivana ili Marija kak se zove valjda svaka 3.ženska pa moja stvar.
Svakakve sam znala čuti priče da ljudi čak i nemaju sram uopće drito komentirati pred roditeljima izbor, kao ono pa zašto to, kakvo vam je to ime 🙈🙈
Amelie hvala ❤❤ Sve vrtimo, brijem zavrsit cemo gdje smo i počeli 😂😂
Eva KB ajme sta s ezalio jucer, stvarno jest... Ja reko, pa dobro nazvati cu vas za pol godine, a on ce meni Me ne, nemojte, ostanite gdje jeste... A ja reko, a daleko mi je svaki put putovati do Zapresica, osobito ako se radi o uputnici. Treba mi netko u ZG zapad...
Omerta ja sam na zapadanom djelu, blizu smo.
Nisam se jos fotkala, nadam se da cu sada kada prodje herpes 🙈
Imas puno teta fotkalica na FB, baci oko.
Cure bas lijepo vidjeti da su svi pregledi prosli glatko i da se sigurno priblizavamo terminu ❤
Mi smo imali ime za curicu od kad smo poceli pokusavati, naravno da je ispao decko. Znali smo da ne zelimo neko cesto ime da viknem u parku ime, a 5 deckica dotrci do mene. Muz je malo proucavao i dosao sa tri prijedloga. Prva dva su bila odmah odbijena. Jedno je bilo Sebastijan, a mozemo ga zvati Seba, nisam znala da li me zeza ili on to ozbiljno, samo sa rekla da mi dijete nece zvati po raku iz crtica. Dobro koje je kao iduce? Vigor, da nam se dijete zove Vigor. Ne Viktor ili Vibor, bas Vigor. Tu sam ga vec pitala sto mu je nas sin skrivio. Kad je kao zadnju opciju koju ima rekao Ivor samo sam stala, pa to nije lose. Nisam jos uvijek sigurna da li mi se ime stvarno toliko dopalo ili sam vec bila ocajna od prethodnih imena.
I to sam stavila na listu, lijepo je..
Arsancres zato mi nikome i ne govorimo kojeg nam je spola beba ni kako će se zvat. Neda mi se slušat glupe komentare 😂 Tako da te razumijem u potpunosti. A moram se nadovezat na ovo "Marija i Ivana". Ja radim u vrtiću već 7 godina i evo nijednom nisam imala Mariju i Ivanu, a Anu samo jednu. Zato sam imala desetke Pia, Lara, Zara, Nora, Nera, Luna, Noemi, Tia.. Svima je taj neki argument pa neće se valjda zvati Marija i Ivana kao svaka druga zenska. Da, mozda svaka druga zenska u našoj generaciji, a bome u generaciji današnje djece su puno češća ova imena za koja mi mislimo da su kao drukčija. Tako da je danas npr Ivana zapravo ime koje je rijetko. Meni je bilo oduševljenje kad je neka cura s foruma tu rekla da će beba biti Barbara. Čini mi se Kriss, ali oprosti ako sam te zamijenila s nekim. Baš zato što nisam imala priliku odavno vidjeti da se dijete zove Barbara, a ime mi je bas predivno. I baš sam komentirala sa Dubrovčankom kako su izumrla imena naših generacija kao npr. Marijana, Martina, Zrinka, Sandra, Katarina... Dakle ne pričam o Jadrankama i Vesnama, nego o nekim imenima koja su nama kao obična i dosadna jer smo navikli na njih, a zapravo su nam ova "rijetka i neobična" koja volimo davati ovih godina sad zapravo postala izuzetno česta. Ali to je sve individualno i meni je uopće glupo komentirat nečiji izbor imena. Seljačka posla... To mi je u rangu pitanja: Kad ces se udat? Kad ćete na bebu? Kad ce drugo? 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi istinu zboris!
Poplava "neuobicajemih" imena tako da su " uobicajena" postala raritet. 😂
Ne komentiram imena. Imam misljenje, kao i svatko, ali niti moje dijete niti moja briga. Jedino ako bude nekih problema pa me roditelj dijeteta pocne maltrat da zasto krivo govorim ime..
Pa jbt zivim u HR pa tak i čitam... Sori 😂😂😂😂
Jednom smo imali neki event za djecu na poslu i tajnica meni posalje tablicu s imenima djece zaposlenika. Ja isprintam i zaljepim imena na poklone. Kad evo jedan tata dolazi uvrijedjen da njegovo dijete nije Nicol nego Nicole i pocne vikat 😳
Ja reko, tako je stigla tablica iz ljudskih resursa... 🙈🙈
Hej!
Ja sam danas bila malo slabije...oprala me i dehidracija i anestezija i dosta krvarenja jucer.. U konacnici nisam jucer od 12 nista jela pa sve ima svoje...
No doktori su stvarno lijepo pristupili... Dobila 2 infuzije i jos nesto...popila vjerojatno tri litre vode i samo mi još fali...fino se najela, naspavala pa sam i lijepo dosla k sebi.
Jona je još u inkubatoru - sad je i žutica krenula, no veli doktor sve očekivano, generalno je stabilno.
Vidjela sam ga danas samo na kratko...
Sutra me sele na odjel gdje je on, biti cu sama u sobi da imam mira...krenula sam danas sa izdajanjem i stvarno super prošao prvi kolostrum...tako da sto vise svojega izdojim to ce ga on više dobivati.
Kaže doktor kad srede disanje, onda ćemo se još više pozabaviti hranom i ako nece biti nekih komplikacija, ocekivani ostanak u bolnici cca 2 tjedna!
Sortiraj odgovore
Najstariji