Omerta hvala ti, probat cu.
Kako rjesavate uputnice i to? Telefonom, mailom?
* tipa trebe nema… (Sestre)
Hahaha a on je meni baš simpatičan, kažem ne znam kakav je ovako kao doktor ali sjećam se u prvoj trudnoći je sve bilo još u povojima s tim e-uputnicama itd, za svaki k si morao doći kod njega baš osobno tako da sam uvijek morala baš k njemu, on bi me primio da samo prokomentiramo šta treba, onda bi mi uvijek s vrata vikao jesam došla napokon po doznake za bolovanje, ma šta ću više raditi, ko da ikog briga za mene, nek uživam doma, kak te korporacije ništa ne cijene 😂 i uvijek bi pogledao nalaz mog gina kao za uputu šta tražiti od uputnica, onda on uvijek još nadoda, hoćete i ovo još, jel vam treba ovo, ma dat ću ja vama tu sve što mi nudi, evo i ovo, ne plaćate vi badava zdravstvo🙈
Sjećam se kad mi je moj gin rekao da tražim uputnicu od njega za briseve, kao da je to jako skupa pretraga i da većinom nedaju gin zbog troška, ali da je njemu glupo da plaćam njemu privatno jer imam pravo dobiti tu uslugu i sad kao on meni savjetuje šta da kažem ja svom socijalcu i onda će on meni na konto te uputnice uzet briseve na pregledu i da ja samo odnesem na štampar i kao mirna bosna, ali da ne mora slat u svoj labos da ne plaćam bzvz.
I zovem ti ja Srčeka, već pripremila šta ću reći da me boli i peče, mislim žalosno da uopće se to i radi, a on meni ko iz topa ma može, dat će on, daj jel imam ja mail da pročitam za šta sve je reko gin briseve 😅 uopće me ništa ispitivao nije, nikakva drama, sve može. Ni moj privatnik nije vjerovao da je tak široke ruke😂 kaže da većinom uvijek bude problem ako netko traži briseve ili bilo šta što eto nije kks i urin
Ja bi svakako pokušala koji put sa Srčekom još, vratit će se njemu sestra neka garant😂😂
Cure moje, ja sam ostala sama doma. Muž pozitivan. Ja još nisam. Izolirao se i otišao kod svojih jer su oni cijepljeni pa ne moraju u izolaciju. A ja imam važne nalaze za tlak i preglede i naravno da nam je u cilju da se ne zarazim. Baš bezveze
. Nadam se da ću i ostati negativna i da će nam što prije proci ova razdvojenost
.
Draga cuvaj se ♥️♥️ nadam se da bude sve u najboljem redu,zaista 🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Magy107 drži se! Imaš ti već imunitet, neće biti ništa 🙏
Što se tiče spavanja, ja se zasad ne mogu požaliti. Odvalim u komadu cijelu noć, nema dizanja na wc, buđenja... Očito mi ne sjedi na mjehuru 🤷♀️ Mogla bi se sad ureći 😬
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro 💞
Magy ostani negativna 🤞a muž nek brzo ozdravi
Ima vas dosta sovica 🧐ja se sinoć isto budila par puta, ali i zaspala opet nakon 😊
Uživajte u vikendu curke, možda stigne još koja beba 🤗
31👩❤️💋👨38
Arsancres, bio je super simpa, pospikali smo si 10min, ali je bio vidno iznerviran jer eto mora se javljat na tel i pisat uputnice i pregledavat zenske jer NEMA sestre. I nema je jako dugo jer je stalno nesta. Ali probat cu ja opet za koji mjesec 😍
Ja bila u banci, vidim dm pored. Reko ne budi lijena, odi po paketic. I zena to sve meni sprema, ja dam karticu (imam app na mobu) kad samo sta mi nije dala paketic eno ti: Vama kartica nije aktivirana!
Ja 😳
Pa skupljam bidive vec gpdinama, kako sada nije aktivirana?! 😭😭😭😭😭 Do sad to moram aktivirati? 😭😭😭😭😭😭 Mrzim birokraciju 😳😭
Od jada maznula 3 krafne od marmelade, dijet odmah zivnulo.
Ja bila u banci, vidim dm pored. Reko ne budi lijena, odi po paketic. I zena to sve meni sprema, ja dam karticu (imam app na mobu) kad samo sta mi nije dala paketic eno ti: Vama kartica nije aktivirana!
Ja 😳
Pa skupljam bidive vec gpdinama, kako sada nije aktivirana?! 😭😭😭😭😭 Do sad to moram aktivirati? 😭😭😭😭😭😭 Mrzim birokraciju 😳😭
Od jada maznula 3 krafne od marmelade, dijet odmah zivnulo.
I nije ti dala paket??! A je i ta prodavačica neka..🙄🙄 aktiviraj i uzmi sljedeći put..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala cure. Zasad se drzim. On ima već gadne simptome. Ja ništa. Ali cu piti puno čaja i jesti voća i juhe da preveniram koliko mogu. Ali se stvarno pitam dokle vise ta korona može biti medju nama. Nema više ni pravila, kada, koga, koji simptomi, koliko dugo. Uzas…
Cure mislim da je korona kod nas završila. Mužu koji je od nedjelje bolestan (ali to nije ništa 😡🤬) završavaju blaži simptomi. Mala se isto oporavlja. Napokon bez temp (išlo je do 40 stupnjeva). Kažu da korona malo zna varati, pa se vrati. Ja sam još u iščekivanju ( neznam nakon koliko sam sigurna da se nisam zarazila)? Možda su nam silna cjepiva pomogla ili je omikron slabiji. Uglavnom, bojala sam se dvije godine, da bi u dan dva sve završilo. Hvala vam na podršci. A sad idem spavati i jesti jer ovih dana nisam oka sklopila i shvatila sam kako ste sve mršave: samo se treba živcirati, haha pusa 🤗🤗💕💕
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji