Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    12. Veljača 2022. 07:46

Arsancres

Bebo i Demi30 baš tako 🙉🙉 ma ovo za Ivanu i Mariju sam navela kao primjer, ali je što ti Demi kažeš, sad su sve nove bebe neke moderne 😅😅ali da ja želim neko takvo "obično" ime, pa moja stvar u konačnici 🙄
    Meni je još najjače kad netko npr. nazove dijete bubam Nella s 2 l pa ne daj Bože da ja krivo napišem, onda me isto ispravljaju 🤪🤪 otkud da ja znam jbt, pa baš to, živimo u hrvatskoj, valjda bi trebala pitat jel s 2 l ili jel C umjesto K itd haha aj u klinac
    Ja isto jednom čestitala rođendan jednoj maloj Viktoriji, a mama mi odg da se Victoria, a ne Viktoria zahvaljuje 🤭🤭🤭🤭 druge godine nije ni dobila čestitku hahaha

Ahahahahahahahahahahaaa 🙈😂

bebo
    12. Veljača 2022. 07:54

Arsancres ma bio je preljubazan na telefon.
    On se javio kada nema jadan sestru! Ali bio je ocito tako zatrpan da se morao pozaliti, a ocito ga je vise zena zvalo pa mu je bilo previse 😂😂
    Rekao je kao sluzbeno primam ali molim vas nemojte nositi karton, ja to ne stozem a sestre nemam i briga hzzo. Tipa treba nema non stop dijete korono ovo ono.. 

bebo
    12. Veljača 2022. 07:55

* tipa trebe nema... (Sestre)

bebo
    12. Veljača 2022. 07:56

Omerta hvala ti, probat cu.
    Kako rjesavate uputnice i to? Telefonom, mailom?

Arsancres
    12. Veljača 2022. 08:39

bebo

* tipa trebe nema… (Sestre)

Hahaha a on je meni baš simpatičan, kažem ne znam kakav je ovako kao doktor ali sjećam se u prvoj trudnoći je sve bilo još u povojima s tim e-uputnicama itd, za svaki k si morao doći kod njega baš osobno tako da sam uvijek morala baš k njemu, on bi me primio da samo prokomentiramo šta treba, onda bi mi uvijek s vrata vikao jesam došla napokon po doznake za bolovanje, ma šta ću više raditi, ko da ikog briga za mene, nek uživam doma, kak te korporacije ništa ne cijene 😂 i uvijek bi pogledao nalaz mog gina kao za uputu šta tražiti od uputnica, onda on uvijek još nadoda, hoćete i ovo još, jel vam treba ovo, ma dat ću ja vama tu sve što mi nudi, evo i ovo, ne plaćate vi badava zdravstvo🙈
    Sjećam se kad mi je moj gin rekao da tražim uputnicu od njega za briseve, kao da je to jako skupa pretraga i da većinom nedaju gin zbog troška, ali da je njemu glupo da plaćam njemu privatno jer imam pravo dobiti tu uslugu i sad kao on meni savjetuje šta da kažem ja svom socijalcu i onda će on meni na konto te uputnice uzet briseve na pregledu i da ja samo odnesem na štampar i kao mirna bosna, ali da ne mora slat u svoj labos da ne plaćam bzvz. 
    I zovem ti ja Srčeka, već pripremila šta ću reći da me boli i peče, mislim žalosno da uopće se to i radi, a on meni ko iz topa ma može, dat će on, daj jel imam ja mail da pročitam za šta sve je reko gin briseve 😅 uopće me ništa ispitivao nije, nikakva drama, sve može. Ni moj privatnik nije vjerovao da je tak široke ruke😂 kaže da većinom uvijek bude problem ako netko traži briseve ili bilo šta što eto nije kks i urin
    Ja bi svakako pokušala koji put sa Srčekom još, vratit će se njemu sestra neka garant😂😂

Tejuska♡
    12. Veljača 2022. 08:56

Magy107

Cure moje, ja sam ostala sama doma. Muž pozitivan. Ja još nisam. Izolirao se i otišao kod svojih jer su oni cijepljeni pa ne moraju u izolaciju. A ja imam važne nalaze za tlak i preglede i naravno da nam je u cilju da se ne zarazim. Baš bezveze. Nadam se da ću i ostati negativna i da će nam što prije proci ova razdvojenost.

Draga cuvaj se ♥️♥️ nadam se da bude sve u najboljem redu,zaista 🙏 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    12. Veljača 2022. 09:07

Magy107 drži se! Imaš ti već imunitet, neće biti ništa 🙏
    Što se tiče spavanja, ja se zasad ne mogu požaliti. Odvalim u komadu cijelu noć, nema dizanja na wc, buđenja... Očito mi ne sjedi na mjehuru 🤷‍♀️ Mogla bi se sad ureći 😬

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

LucK
    12. Veljača 2022. 09:30

Jutro 💞
    Magy ostani negativna 🤞a muž nek brzo ozdravi
    Ima vas dosta sovica 🧐ja se sinoć isto budila par puta, ali i zaspala opet nakon 😊
    Uživajte u vikendu curke, možda stigne još koja beba 🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

bebo
    12. Veljača 2022. 10:44

Arsancres, bio je super simpa, pospikali smo si 10min, ali je bio vidno iznerviran jer eto mora se javljat na tel i pisat uputnice i pregledavat zenske jer NEMA sestre. I nema je jako dugo jer je stalno nesta. Ali probat cu ja opet za koji mjesec 😍

bebo
    12. Veljača 2022. 10:47

Ja bila u banci, vidim dm pored. Reko ne budi lijena, odi po paketic. I zena to sve meni sprema, ja dam karticu (imam app na mobu) kad samo sta mi nije dala paketic eno ti: Vama kartica nije aktivirana! 
    Ja 😳
    Pa skupljam bidive vec gpdinama, kako sada nije aktivirana?! 😭😭😭😭😭 Do sad to moram aktivirati? 😭😭😭😭😭😭 Mrzim birokraciju 😳😭
    Od jada maznula 3 krafne od marmelade, dijet odmah zivnulo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani