Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    12. Veljača 2022. 11:58

Hej drageee😊
    MarijanaMartin drago mi je da ste bolje! ❤️
    Magy i tebi držim fige da prođe bez ičega i obaviš sve❤️
    Demi hvala ti! ❤️ Htjeli smo neko naše ime, da bude domaće a opet lijepo. Moja baka je bila Barbara pa reko ajde, ona mi je sve u životu značila, više nego roditelji, ona me je zapravo i odgojila donekle jer su roditelji puno radili i bila sam s njima samo navečer. Da nije bilo nje, ne bi bila pola žene kakva sam sad tak da mi i to puno znači, da me uvijek "sjeća" na nju, znam da bi bila ponosna na mene i na našu bebu ❤️
    Nooha drago mi je da se lijepo oporavljate i da ste dobro ❤️ Samo hrabro naprijed!
    --
    Žene, mislim da mi je počeo ispadati sluzni. 😱 Nije bilo ni krvi ni sukrvice ali baš baš čuuuudni neki iscjedak, razvlači se, dosta dugi.. Neznam, bumo vidli i oprostite na opisu 😂 A i baš me boli i trbuh i pipica već dva dana, neki menstrualni ali ne stalno, ujutro i navečer, drži pa pusti. Neznam jel bi to bili neki trudovi. Ja pratim 🤭

Arsancres
    12. Veljača 2022. 12:00

MarijanaMartin super da su tako reagirali, ako sve bude okej nećeš ni izgubiti termin što je i više nego odlično, držim fige da se buco okrenuo! A i od tebe je korektno što si nazvala, mislim meni je to apsurd da cjepivo ili covid putovnica još uvijek znači izostanak izolacije jer baš što kažeš, i tak možeš nekog zaraziti, kao da je to neka garancija, a još samo treba da svog doktora zaraziš 🙈
    Mrzlopoljka evo maila, meni na poziv nitko nije odgovarao, sad mi jasno i zbog čega haha ali na mail mi je jako brzo dr. odgovorio :) [email=igor.srcek@dzz-zapad.hr]igor.srcek@dzz-zapad.hr[/email]

Maya34
    12. Veljača 2022. 12:10

Nooha drago mi je da se polako oporavljaš i što ćeš bliže bebaču 😊 Samo se vi čuvajte i brzo ćete kući 🥰
    Magy samo ti pazi na sebe koliko sada možeš, ali vjerujem da nećeš razviti simptome 😊  I 🤞 da  bude što prije bolje i da ste ubrzo na okupu ❤️
    MarijanaMartin super za malu i muža 😊 A tebe buco čuva, ne sekiraj 😁💙
    Anchy lijep je dan pa 🤞 da ti se muž primi posla 😁
    Kriss ma kuda već 🥴🤣🤣 mi smo dan razlike što se termina tiče pa nekako ne bih još 🙈😂 torba je spremna, ali ja još nekako baš i ne 🤭🤭
    -
    A i forum nam je malo utihnuo, očito se spremaju torbe nakon što nam je iznenada stigla prva beba 🤭

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

tanja24
    12. Veljača 2022. 12:18

Kriss

Hej drageee😊
    MarijanaMartin drago mi je da ste bolje! ❤️
    Magy i tebi držim fige da prođe bez ičega i obaviš sve❤️
    Demi hvala ti! ❤️ Htjeli smo neko naše ime, da bude domaće a opet lijepo. Moja baka je bila Barbara pa reko ajde, ona mi je sve u životu značila, više nego roditelji, ona me je zapravo i odgojila donekle jer su roditelji puno radili i bila sam s njima samo navečer. Da nije bilo nje, ne bi bila pola žene kakva sam sad tak da mi i to puno znači, da me uvijek "sjeća" na nju, znam da bi bila ponosna na mene i na našu bebu ❤️
    Nooha drago mi je da se lijepo oporavljate i da ste dobro ❤️ Samo hrabro naprijed!

Žene, mislim da mi je počeo ispadati sluzni. 😱 Nije bilo ni krvi ni sukrvice ali baš baš čuuuudni neki iscjedak, razvlači se, dosta dugi.. Neznam, bumo vidli i oprostite na opisu 😂 A i baš me boli i trbuh i pipica već dva dana, neki menstrualni ali ne stalno, ujutro i navečer, drži pa pusti. Neznam jel bi to bili neki trudovi. Ja pratim 🤭

Taj iscjedak imam i ja i moguće je pocetak ispadanja sluznog čepa, no meni je u proslo ispadao tjednima🤦‍♀️. U jednoj trudnoći skoro u komadu i rodila za 2 tj nakon. Danas i mene moj malac lupa nisko jako, kao da ce izbaciti van nogu ili ručicu😂. To mi je full neugodno, bas nisko, nisko. 

elle 🙋‍♀️
    12. Veljača 2022. 12:28

MarijanaMartin drago mi je da je sve dobro prošlo. 🥳
    Maya34 vikendom obično malo utihne, a i sigurno je sunčeko izmamilo sve van na kavicu i šetnjice. Ja sam odradila beć jednu ali sve mi se čini da bi mogla još jednu malo kasnije.
    Bebo i kod mene tak,sve je to normalno 💕 meni je magnezij puno pomogao 😁 
    I cure kad bi se trebao prestati uzimati, negdje piše da ne treba prestajati,negdje u 36tt,negdje u 37tt i sad ni sama ne znam.
    Svakako ću pitati ginića u četvrtak ali baš me zanima kak ste vi tj.kako planirate?

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    12. Veljača 2022. 12:37

Hvala vam, cure. 
    Ja sam bila uvjerena na kod bh kontrakcija osjetim grcenje odn neku bol.. A obzirom da nisam nista osjetila, nego se trbuh samo odjednom stvrdne, bila sam ziher da nisu bh.. 🙈
    Kriss ovo je taaaako lijepo. Da dijete nosi ime nekoga tko ti je ti je toliko znacio ❤

• MarijanaMartin
    12. Veljača 2022. 12:51

Arsancres

MarijanaMartin super da su tako reagirali, ako sve bude okej nećeš ni izgubiti termin što je i više nego odlično, držim fige da se buco okrenuo! A i od tebe je korektno što si nazvala, mislim meni je to apsurd da cjepivo ili covid putovnica još uvijek znači izostanak izolacije jer baš što kažeš, i tak možeš nekog zaraziti, kao da je to neka garancija, a još samo treba da svog doktora zaraziš 🙈

Nažalost Buco se još nije okrenuo. Znam točno gdje su mu glava i guza. Poprečno, zavaljeno leži u meni i ne mrda. Bio se sklupčao u ježa, to je bilo prebolesno i smiješno. Odjednom mi se stvorila ogromna kugla na sred trbuha, ne onako izbočenje male guze ili glave. Već ogromna kugla. Već sam pomislila što je sad ovo. Sjednem ja na dvosjed, kad vidiš Buco se odklupća, te se pojave dvije male kugle: glava kod jetre a guza bočno dolje. Pričala sam sa nekom gospodom što je imala bebu na zadak. Kaže ona kad dođeš na porod, rade okretanje bebe izvana i da je bol pri porodu, ništa naspram tog okretanja. Nije morala ništa potpisati niti dati pristanak, samo su joj to napravili. O moj bože!!!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Amelie
    12. Veljača 2022. 12:52

Meni je zanimljivo kako sve osjećate bebe jako nisko kao da će ispasti.. a onda se na tom porodu mučimo tih 10cm kao da prelaze 2 km🙈😂😂 Odnosno evo ne znam koliko nisko se stvarno spuste ali smiješno mi je to. A i koliko lupaju i lamataju kad su unutra.. onda se rode i samo jednu i spavaju.. bar se nadam da će tako sve naše bebe😁😁

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

tanja24
    12. Veljača 2022. 12:59

Amelie

Meni je zanimljivo kako sve osjećate bebe jako nisko kao da će ispasti.. a onda se na tom porodu mučimo tih 10cm kao da prelaze 2 km🙈😂😂 Odnosno evo ne znam koliko nisko se stvarno spuste ali smiješno mi je to. A i koliko lupaju i lamataju kad su unutra.. onda se rode i samo jednu i spavaju.. bar se nadam da će tako sve naše bebe😁😁

Hahah točno to sam i ja uvijek govorila, nije mi jasno kak tak nisko budu i lupaju a treba im da se spuste na porodu:)) bas ko da moraju proći 2 km:))) mada kod mene je to sve bilo uvijek ekspresno, hvala Bogu. 

bebo
    12. Veljača 2022. 13:01

MarijanaMartin hja vidit cemo sta ce Buco odlucit na kraju 😜💪🍭
    Očito prestane biti do nas jos puuno prije nego se rade, guzice jedne male!
    Dubrovcanka ocito seta zajedno s Coksom, sve da uhvate 12.2.2022. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.