MarijanaMartin baas mi je drago da ste bolje!! Malena je bas imala visoku temp😏 super za doktore,za pohvalu!! ♥️
Ja sam 2,5h provela u Ikei , ne znam sta me vise boli🤣 nahodala sam se,nakupovala za selidbu (kuhinju,zavjese,dekore i sl.) ... ali barem sam dio rjesila.
Ja Loticu osjetim desno i lijevo iznad pupka i okolo pupka valjda noge tako razvlači😍😅ali uviiek isto..I bome moram vam reci mala je bas jaka!! Rastegne me posteno a ja sam velika i ima salaaa koliko hoces 🤣🤪
Uzivajte mi u vikendu,s nestrpljenjem cekamo bebe 😍🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin super da su tako reagirali, ako sve bude okej nećeš ni izgubiti termin što je i više nego odlično, držim fige da se buco okrenuo! A i od tebe je korektno što si nazvala, mislim meni je to apsurd da cjepivo ili covid putovnica još uvijek znači izostanak izolacije jer baš što kažeš, i tak možeš nekog zaraziti, kao da je to neka garancija, a još samo treba da svog doktora zaraziš 🙈
Mrzlopoljka evo maila, meni na poziv nitko nije odgovarao, sad mi jasno i zbog čega haha ali na mail mi je jako brzo dr. odgovorio :)[email=igor.srcek@dzz-zapad.hr]igor.srcek@dzz-zapad.hr[/email]
Hvala ti puno!
Nebo to ti je normalno, kao što su cure rekle uzmi magnezij, mene je spasio. Sad su mi Bh kontrakcije puno rijeđe odkad uzimam magnezij.
Ima li koja cura iz splita možda?
Tea ja sam iz Splita , tu me cekam porod
Ziva, u komadu, plesem, jedem, setam. Sad odem turu s klincima odspavat.
Zadak ako netko nema fejs mogu vam napravit screen zaslona iskustva zena kod dr.Zlopase iz Petrove.
Sta pisete na fejsu, je li sta drugacije od ovdje?
Uglavnom stavljamo fotke što smo kupile za bebu i što jedemo 😂 Ali i principu su ovdje i dalje sve važne informacije 🤗
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Kak se zove ta grupa/stranica na fb?
https://fb.me/g/l8201RrV9/PHCGihdkr
Probaj ako ce ti dat, jer smo grupu sakrile da nam ne ulijecu neke mame koje nisu tipkale na forumu
Sta pisete na fejsu, je li sta drugacije od ovdje?
Ja se glupiram🤣 tipnemo koju sliku. Sve info i dalje su ovdje.
Sortiraj odgovore
Najstariji