Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    11. Veljača 2022. 13:11

lu

Ja sam obavila pregled. Nisam ništa otvorena, dalje na preglede i ctg idem u bolnicu. Samo da mi brisevi budu dobri

Koje si sve briseve radila?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Margita1906
    11. Veljača 2022. 13:17

sibila009

Nooha čestitam na malenom borcu!!! Želim ti što brži oporavak I da Jona što prije bude u tvom zagrljaju. 🤍🥰🤍
    Demi odličan OGTT. Uživaj🍩🍫🍦
    Curke, koje ste blizu potresa i koje podržavati, želim da bude što mirnije i da vi budete opuštene i sretno dočekate svoje bebe.
    Mi se nikako nismo mogli odlučiti za ime, točnije nemamo inspiracije nikako…ali smo se ipak dogovorili da bude Tin i trebao bi stići 26.03. 🙂

Meni je tada isto termin 😊 Gdje planiraš roditi?

Termin 26.03.

Amelie
    11. Veljača 2022. 13:17

bebo

Amelie

bebo

Omerta i bambolinasretno danas na pregledima!❤
    Gledan popis, svi imaju imena, i da je cura sva su moja imena su na popisu.. Ali za decka pojma nemam 😭😭 Dajte neke prijedloge… Imamo tu neka imena koja vrtima li nitko nike 100% sretan. S time da stariji braco odbije sve sto je njemu neobicno npr. Lav. Kako se braco moze zvati kao životinja? 🙈😭 Ili Pavel, kaj je to ime? 🙈🙈 Mislim da ce na kraju biti kako je on prvo rekao.. A ja nisam ziher… Koje je vama lijepo musko?

Moje mišljenje je da od starijeg djeteta nećeš dobiti odgovor koji bi htjela jer je dijete hehe.. a naviknuti će se kako god da nazovete bebu. Tako da mislim da je tu odluku ipak bolje prepustiti roditeljima. Zavisi jel želite klasičnije ili više egzotično ime.. želite li zvučno slovo R u imenu? Na koje slovo ne smije završavati da se slaže s prezimenom?
    Ma ima se tu o čemu misliti samo tako. Ja sam dosta guglala i neka stara imena jer mi je to fora.. a ako vam je opcija i neko strano ime e onda tek imaš izbora..;) A možda tek kad beba dođe odlučite.. kad ga vidite;)

U, od svega nemamo nikakvih ogranicenja osim da ne zelim strana imena, niti slova, ipak smo iz Hrvatske 😉 Prostudirati cu ovo s prezimenom.. Hvala ti 😙
    A htijela sam statijeg sina uključiti ali ne kraju mi kaj se slozimo, bake i dede imaju nekaj za reci😳 Tak da ovome nema kraja.. 🙈🙈🍫

Ma zato smo mi to odlučili između sebe se dogovoriti, 
    nikakve bake ni dede.. kao što kažeš.. nikad sve zadovoljiti. Ako si od tradicionalnih onda možda.. Vid, Vito, Marko, Toma.. meni je i Leo lijepo. Sretno;))

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    11. Veljača 2022. 13:21

Mariina1106

Cure, imam pitanje vezano za trudnički tečaj. Neki dan je netko stavio link trudničkih tečajeva u Zagrebu i voljela bi se prijaviti međutim ne odgovara mi termin mog doma zdravlja. Zna li jedna od vas mogu li se prijaviti na tečaj u drugom domu zdravlja ionako je online? I drugo mora li muž sudjelovati jer sam vidjela u obrascu da traže i njegovo ime i datum rođenja, a ovi termini nam bas ne odgovaraju?

Možeš, ali mislim da ti je korisnike slušati prema tvom dijelu grada jer dobiješ kontakte i patronaže i tako.. mada možeš to sve saznati i ako ih nazoveš kasnije, a tečaj se valjda ne razlikuje ništa posebno. Ja sam slušala zapad i bilo je ok. Samo punoo info, a ne daju prezentaciju što je baš bzvz.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    11. Veljača 2022. 13:22

Mariina1106

Cure, imam pitanje vezano za trudnički tečaj. Neki dan je netko stavio link trudničkih tečajeva u Zagrebu i voljela bi se prijaviti međutim ne odgovara mi termin mog doma zdravlja. Zna li jedna od vas mogu li se prijaviti na tečaj u drugom domu zdravlja ionako je online? I drugo mora li muž sudjelovati jer sam vidjela u obrascu da traže i njegovo ime i datum rođenja, a ovi termini nam bas ne odgovaraju?

Ma samo ga ti upišeš na početku da "sluša". Nitko to ne provjerava. Moj je zaspao na pola🙈🙈😁

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

EvaKB
    11. Veljača 2022. 13:25

bebo

Cure hvala a prijedlozima imena, vidim da smo slicne i mi se brtimo oko tradicionalnih…
    Omerta kako mi jendrago cuti da si konacno imala normalan pregled 🍭😍
    Ja se pokusala prebaciti na Srednjake, ali je frka, nema sestre, nista ne stizu, laze dr.neka ostanem gdje jesam.. A ja sam u Zapresicu i ne zelim vise imati tako daleko ginekologa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Vec de 10g pokušavam prebaciti, nitko me nece 😭😭😭😭😭😭😭😭

Moja sestra je danas bas zvala na Srednjake, njoj je isto na telefon pricao kako mu sestra ima koronu i tlak, a ove zamjene kao nece nista raditi i kako je jadan. Navodno ce opet primati u 5. mjesecu kada mu se stara sestra vrati.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Amelie
    11. Veljača 2022. 13:29

Bebo onda je možda Andrej pravo ime za tebe.. rusko, a dovoljno udomaćeno! Kužim ovo s rodbinom.. naši bi isto tako reagirali. Ahh..što ćeš.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Kriss
    11. Veljača 2022. 13:41

Daan curee👸
    Nooha od srca ti čestitam na sinčiću!! ❤️❤️🥳 Lijepo se oporavi, želim vam da budete čim prije zajedno, da lijepo raste, napreduje, bude zdrav i sretan! Sve će biti dobro! 🥰🥰 Mazite se i pazite ❤️
    Svima čestitam na dobrim pregledima i super bebicama! ❤️ 
    Nisam vam se javila nakon pregleda, jednostavno nisam stigla... 😔 Završavam neku edukaciju, pripremam se za ispit i pišem završni da dovršim to prije poroda. ☺️ Bila sam i samo me je pogledala koliko sam otvorena, samo za vrh prsta, rekla da prestanem s Duphastonima i dođem idući tjedan, 16.2. na ctg i uzv. 
    Samo da vam kažem da je i moja curka malo mirnija nego inače, osjećam samo neko migoljenje i gnježđenje, već 3 dana nisu oni udarci ko prije. Sad mi baš trne lijeva strana ispod rebra i tu me malo pecne ako se krivo namjestim. Svaki dan neki grčevi i bolovi lagano, vidjet ćemo 😂
    Želim vam lijep dan 🍀✨

EvaKB
    11. Veljača 2022. 13:46

Demi30 cestitke na dobrom ogtt. Tako sam ja, cim su dosli dobri nalazi nazvala sam muza da me vodi nakon posla na kebab.
    Meri97 meni je isto posteljica naprijed i dugo je trebalo da pocnem nesto osjecati. Sad slabo osjetim udarce glavom gore blizu pupka, ali zato kad opali nogom ili dupetom nisko doljenu zdjelicu nema zabune, a obozava ocito ocito skakat po riti.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Demi30
    11. Veljača 2022. 13:58

Kriss koliko si dosad uzimala Duphastona? Ja sam bila na 3x2, sad sam već dugo na 3x1.  Svaki put se nadam da će mi ih ukinuti ili bar smanjiti dozu, ali ništa. Baš su mi dosadili više.
    Cure, netko je jučer pitao za tetrice.  Na Etherealu imate 10% popusta na sve uz kod ETHEREAL10.  Čula sam da su njihove tetrice super, a imaju i drugih stvari 🤗

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.